Sasbe

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Sasbe

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei Uuri, minua kiinnostaisi Kalliorannan V-66-7W:n hinta? kiitokset etukäteen!
 2. Kihloissa ollaan oltu reilu 3 vuotta ennen häitä. Kihloihin kun mentiin, tiedettiin että mennään naimisiin 2-3 vuoden päästä.. Häitä alettiin suunnittelemaan reilun vuoden verran aikasemmin.
 3. Meilläkin on www.weddingpath.co.uk. Osasin sitä heti käyttää, niin valitsin sen. Sain sivut kasaan nopeasti.
 4. Oma mersu tulee käyttöön
 5. Meidät vihitään flyygelisalissa 4.7. Meillä ei oo vielä mitään hajua miten salia koristelis vai koristellaanko ollenkaan.
 6. Charlene 85, saitko vastauksen sähköpostiisi? Täällä on muitakin, joita vastaus kiinnostaa
 7. Onko kenelläkään kuvia koristellusta juhlasalista tai holvikellarista? ois kiva nähdä niitä
 8. Saamassani sähköpostissa lukee "Flyygelisalissa tilaa on noin 30-40 hengelle, Holvikellarissa noin 60-70, paloturvallisuusmääräysten mukaan sisällä saa olla kerrallaan 90 henkeä." eli eiköhän niitä pöytiä jostain lisää löydy. Lasten laittaminen toiseen huoneeseen on kyllä hyvä idea, jos on tilan puutetta. Meillä olis kans tarkotus tehdä se vihkiminen siellä flyygelisalissa. En kyllä yhtään tiedä miten se olis järkevintä, jos siellä on tuolit vaan 30-40 hengelle kuten ylempänä on mainittu. Sain kyllä Eineltä hyvinkin kattavan tietopaketin, kun kysyin vain millon tilaa voisi tulla katsomaan. Ehkä hän ei aina jaksa panostaa sähköposteihin...(?)
 9. Käytiin tänään kattomassa holvikellaria. Siellä päätilassa näytti olevan pöydät&tuolit 60 hengelle. Mietin, että jos ne järjestäis uudelleen, niin varmaan mahtuis enemmän. Tietääkö joku onko pöytiä jossain tilan toisessa huoneessa lisää, joita vois käyttää? Muakin kiinnostais siellä juhlineiden kokemukset pöytien järjestelyistä yms.