Jump to content
Naimisiin.info

morsio08

Rouva
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän morsio08 kaikki viestit

  1. Olen todella tyytyväinen, valkokultaiseen ja todella yksinkertaiseen sormukseeni.
  2. Laskuja on maksettu sitä mukaa kun niitä on tullut, eli iso osa häistä maksettiin jo ennen häitä. Loput maksettiin heti seuraavalla viikolla häiden jälkeen. Ainoastaan kiitoskortit on tekemättä ja maksamatta, nekin pitäisi saada valmiiksi ensiviikon aikana. Lainaa emme ottaneet häitä varten ollenkaan ja luottokortilla maksetut laskutkin kuitattiin heti pois.
  3. morsio08

    Häävieraat from Hell

    Muutama pieni juttu hivenen ärsytti.. Yksi joi niin paljon että ei tajunnut enää maailman menosta ja oksenti wc:n seinälle ja lattialle.. ja toinen kiukutteli avokilleen niin että muutkin saivat osansa hänen "pahasta mielestään" ja joutui puuttumaan tilanteeseen. Ei mitään pahoja mutta hiukan olisi harmittanut siivota juhlapuvussa omissa häissään toisen oksennusta, muut pelastivat tilanteen äkkiä.
  4. morsio08

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Lahjakortin kasvohoitoon, ihanaa hemmottelua! Kyllä se mies tietää mistä vaimonsa pitää..
  5. Ainostaan vaihtaisin vihkimisen vielä aikaisemmaksi kuin se oli (14.00). Ei olisi ihana päivä mennyt niin nopeasti!! :-X Emme stressanneet mistään turhasta emmekä odottaneet mitään liikaa niin ei tullut pettymyksiäkään, vaan kaikki sujui hyvin. Tuntui vain että päivä olisi saanut olla vielä pidempi!
  6. Ostin meikkaajalta huulipunan ja kasvopaperia kiillon poistamiseen illan aikana. Olin todella tyytyväinen meikkiin ja muistin jopa pari kertaa lisätä huulipunaa ja painella kasvoja paperiin,mutta näyttää silti kasvot joissain kuvissa kiiltelevän. Nyt sitten omistan todella hyvän huulipunan jonka sävyyn olen tyytyväinen ja tulee varmasti käytettyä sitä ja niitä kavopapereitakin.
  7. Hyvin sujui lyhyen laahuksen kanssa. Muutaman kerran sen päälle tallottiin, muttei se menoa haitannut. Vuokraamossakin sanottiin että tanssiessa kannattaa ottaa pieniä askelia niin ei jää helma alle ja ihan hyvin meni vaikka välillä helmat kenkien alla tuntuivat olevan
  8. 60 kutsutusta tuli kirkkoon 58, yksi pari ei tullut kirkon jälkeen juhlapaikalle joten 56 oli vieraita juhlimassa.
  9. Minä kannatan klo.13. Itellä oli juuri viikonloppuna häät ja meillä oli vihkiminen klo.14. Sen jälkeen otettiin kuvia kirkolla ja vieraat ajoivat sillä välillä juhlapaikalle n. 8km päähän. Päivän aikana on niin hirmuisesti "tekemistä" että ainakin minusta tuntui että päivä loppui kesken. Ruokaan menee se pari tuntia, sitten kahvit ja kakun leikkaaminen, muutamia hääleikkeijäkin (kuten morsiammen ryöstöä ja legolinnan rakentamista..=)) oli ja siten tanssiminen venyi ja venyi joten osa lapsista ja isovanhemmista olivat jo lähteneet nukkumaan. Myös moni odotti että me avaisimme itse lahjat paikanpäällä.. Sitten vielä pyrin juttelemaan jokaisen vieraan kanssa koska olimmehan heidät juhlimme halunneet niin halusin heidän kanssaan myös pari sanaa vaihtaa. Lopulta lopetimme juhlinnan yöllä 3:n aikaan Itse olisin halunnut vielä päivän jatkuvan koska nautin siitä niin paljon! Siis tosiaan pointtini olis se että se aika juhlapaikalla menee todella nopeasti kun on hauskaa ja nauttii. Kun aloittaa aikasemmin niin ei tarvitse "kiirehtiä" minkään kanssa.
  10. Neljän tunnin yöunien ja ihanan aamiaisen jälkeen mentiin siivoamaan juhlapaikkaa, jonne saapui ihanaksi yllätykseksi meitä iso porukka auttamaan. Illalla saunottiin ja löhöiltiin ja mässäiltiin kaksin.
  11. Nukuttiin omassa kodisssa, omassa sängyssä sulhon kanssa yhdessä. Ihan hyvin nukutti (siihen nähden etttä olin flunssassa) kun oli koko päivä huhkittu juhlapaikalla. Aamulla heräsin ennen kellon soittoa ja ryntäsin innoissani kahvin keittoon.
  12. Hymyilin! Ainakin mielestäni! Kyllä olin yhtä hymyä koko päivän, oli se niin ihanaa! Yritin vielä etsiä kaikki katseellani ja hymyillä jokaiselle..
  13. morsio08

    Sika

    ^ olen ihan samoilla linjoilla (ja meinasin aluksi järjestää niin että sika tulee samaan tilaan missä syödään, mutta myös käytännön järjestelyjen takia se on nyt sitten siellä missä muutkin ruoat.) Reilu viikko ja sitten pääsee toteamaan onko se todella niin hyvää kun olen kuullut juttuja.
  14. morsio08

    Sika

    Meillä sika ja muutkin ruoat ovat eri huoneessa kuin missä syödään, näin heikkovatsaisemmatkin saavat syödä sitten tuijottamatta sikaa ja "keittiöhenkilökunta" saa vetää ruokailun jälkeen oven kiinni ja siivota ruoat pois rauhassa sekä laittaa kahvipöydän valmiiksi.
  15. Mulle tulee pelkkä kaulakoru tai enemmin kääty, Kalevalakorun Onnen sydän-sarjan kääty. Sain mieheltä syntymäpäivälahjaksi ja voinkin nyt sitten laittaa sen hääpäivänä ensimmäisen kerran kaulaan.
  16. Minä ja sulho otetaan ilmoittautumiset vastaan puhelimitse.
  17. ^ tilasin ihan samanlaiset kengät! on niin ihanat!
  18. morsio08

    Sika

    Me ei kyllä ilmoitella kellekkään etukäteen mitä on ruokana, ruoka on "yllätys" ja ohjelmanumero sinänsä kun sitä sikaa leikataan. Ei voitais millään kaikkia miellyttää ja jos yhtä ällöttää sika ja jäisi sen takia pois, pitäisi toisen jäädä sen takia kun ei voi sietää suklaata ja meille tulee suklaakakku tai jotain muuta vastaavaa.. Niin ja meille tulee myös kokonainen kalkkuna sian viereen, brutaalia porukkaa kun ollaan
  19. Viime yönä näin ekat painajaiset häistä! Häihin vielä reilu kuukausi ja hiestä märkänä heräsin miettien että nytkö ne painajaiset alkoi Näin unta että oli hääpäivän aamu ja huomattiin että kuohuviinit oli hankkimatta (isäni on oikeastikkin luvannut ne hankkia..), pääruoka puuttui joten sulhanen oli lähtenyt hakemaan sitä toisesta kaupungista/teurastamosta, sillä välin kun minä hain kuohuviinejä lähikaupasta, myöhästyin sitten kampaajalta ja se kampaaja oli lomalla joten sitä tuurasi joku just valmistunut poika.. jne.. APUA! No pitääpä varmistaa ettei mikään näistä tapahdu ja soitto lähtee heti iskälle että mikäs on kuohujen tilanne..
  20. Taitaa upota semmonen 700-900€ juomiin. Monta koppaa kaljaa, lonkeroa, ciideriä, booli-aineksia, kuoharit sekä puna- ja valkoviinit ruuan kanssa. No isäntä sanoi ettei häistä saa ruoka eikä juoma loppua! Taitaa jäädä vähän kotiinkin kannettavaksi..
  21. Timotei, tilasin kenkäni samasta paikasta! Kuinka kauan kesti kun ne kotiutuivat? Menikö tullia? muistatko mikä oli kengän "nimi/numero"? Mä todella toivon että ne mun kengät sopii.. kun näin ne "pakotin" ukkokullan ne mulle tilaamaan, kun en itse luota itseeni niissä hommissa.. ja se epäili että jos ne ei sovi niin miten ajattelin palauttaa jne.. mä tietysti en suostunut kuuntelemaan kun ne on niiiin söpöt enkä ole samanlaisiin (kohtuu hintaisiin) missään törmännyt. Mä sitten hääpäivänä jalat verellä vaan niissä kävelen jos eivät sovi, enkä miehelle tietenkään voisi myöntää niiden sopimattomuutta jos niin pääsisi käymään!
  22. Nyt uskaltauduin itsekkin netin kautta kengät tilaamaan ebays:ta. Odotan jo innolla millon kotiin saapuvat! Toivottavasti ovat hyvät jalkaan ja yhtä kauniit kuin kuvissa. Laitan tännekkin sitten kuvaa kun saan ne kotiin.
  23. morsio08

    Kihlajaiset?

    Pienimuotoiset kahvitukset pidettiin lähimmille sukulaisille ja ystäville.
  24. Tietää hyvinkin ja kiusoittelee siitä ettei enää pääse itse ikinä tietsikalle, kun mä olen vallannut sen kokonaan..
  25. Minä odotan innolla että pääsen hääaamuna ensin kampaajan käsittelyyn ja sen jälkeen meikkiin ammattilaiselle. Pientä hemmottelua kaiken tohinan keskelle. Itse meikkaan päivittäin ja varmaan saisin meikin hääaamunakin itse tehtyä mutten halua . Luotan siihen että ammattilainen osaa minusta taikoa kauniin
×
×
  • Create New...