Kaputi

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Kaputi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä tapahtuu vihkiminen ulkona, ja ongelmana on nyt musiikki. Bändiä meille ei tule, joten kaikki musiikki täytyisi soittaa levyltä. Täytyykö vihkiseremoniaan sisällyttää musiikkiesityksiä? Onko omituista soittaa jokin kappale levyltä, vai täytyisikö musiikin tilalle miettiä jotain muuta?
 2. Näillä näkymin tulen pitämään vain vihkiä. Se on itsestäänkin mielestäni ihan näyttävä, ja toisekseen nykyinen kihlani on vain hopeaa eikä näytä valkokullan (vihki) rinnalla miltään, vaikka samaa väriä ovatkin Hopea kun tuppaa naarmuuntumaan ja näyttää näin ollean sameammalta kuin vihki. Kattoo nyt miten mieli muuttuu, mutta näillä näkymin sormessa tulee killumaan ainakin hääpäivänä vain vihki.
 3. Piilarit tulee olemaan, mahdollisesti vielä jopa värilliset korostamaan silmieni omaa vihreää väriä. Piilarit on ollut yleensä vain "juhlakäytössä", eli ihan millon vaan en nykyään enää ole pitänyt mutta aina kun on ollut jotain ekstraa tai juhlaa niin sitten.
 4. Meikki tulee maksamaan 40e, puolituttu ammattilainen tekee Kampaus ei itsessään maksa mitään, kunhan hommaan materiaalit (tulee pidennys ja mahdollisesti jotain koristejuttuja), isäni tekee.
 5. Onko tosiaan näin yleistä että pappi tavataan vasta aivan häiden alla? Olen kovasti odottanut ja miettinyt papin tapaamista, että silloin saisimme kaikki viimeiset epäselvyydet selvitettyä ja vihkimisen kaava muodostettua. Meillä kun ei tule olemaan tavallinen kirkkovihkiminen, vaan pappi tulee juhlapaikalle vihkimään, joten senkin takia olen asiasta vähän hermona. Laitoin viikko sitten papille sähköpostia mieltäni painavista kysymyksistä, mutta hän ei ilmeisesti sähköpostiaan käytä tai sitten vain ole ehtinyt vastaamaan. Pitänee varmaan soittaa joku päivä jos kovin alkaa tuskanhikea pukkaamaan hääjärjestelyjä miettiessä
 6. Mitenkähän meille käy, kun tahtoisimme myös ei-hengellisen laulun sisäänmarssiksi. Vihkiminen ei kylläkään tapahdu kirkossa, eikä siis paikalle tule myöskään kanttoria, vaan tilaisuus on pienimuotoinen ja pappi saapuu suorittamaan vihkimisen paikan päälle. Haluamamme kappale on varmasti osittain kiistelty, ei kylläkään mitenkään mielestäni sopimaton vaikkakin "radiohitti" muutaman vuoden takaa onkin. No, jos pappi ei hyväksy niin soitamme kappaleen sitten juhlassa. Paniikki vain iskee jos täytyy alkaa häämarssia vielä etsimään!