Elsieh

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Elsieh's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Elsieh

    Kanttori ei hyväksynyt biisiä...

    Meillä on myös toiveena braveheartista se joku biisi, olisikohan se juuri tuo prinsessan laulu. Nuotteja on ollut kyllä vaikea löytää. Yhden nuottikirjan löysin, mutta siinä ei ollut juuri sitä versiota minkä halusin. Jos se kanttorille käy, meille on luultavasti tulossa se viululla ja pianolla. Jos en muuten nuotteja saa, niin pitä tehdä itse tai pyytää äitiä tekemään.
  2. Meillä minä olen kyllä hoitanut enimmäkseen järjestelyt tähän mennessä. Sulhanen ei ainakaan vielä vaikuta kovinkaan innostuneelta häiden suunnittelusta. On kyllä muutenkin sellainen, että syttyy hitaasti. Ei ole hirveästi kertonut mitä haluaa, mutta jos minä ehdotan jotain, niin kertoo kyllä selkeesti jos ei tykkää. Useimmiten kun mielipidettä kysyy, niin ei tahdo saada edes järkevää vastausta. Kovasti olinkin yllättynyt, kun tein kutsukortti luonnoksia ja sulhanen olisi halunnut perhoset eri kohtaa, kuin mihin minä ne olin laittanut. Saatiin näinkin suuresta asiasta riita aikaan. No pakkohan se oli myöntyä, kun kerrankin on selkeä mielipide jostain.
  3. Meillä isän kanssa sen verran viileät välit, että tuskin pyydän saattamaan. Eli luultavasti sulhasen kanssa mennään yhdessä. Olen ollut yksissä häissä, missä sulhanen ja bestman seisoivat alttarilla valmiina. Käytävää pitkin tulivat ensin kaasot ja sitten morsian. Onko tämäkin jokin jenkki tyyli?