Jump to content
Naimisiin.info

Nydde

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Mikkeli

Nydde's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nydde

    Häätöppäyksiä?

    Me ei uskallettu pussata kirkossa, kun odotimme papin merkkiä, jota ei sitten koskaan tullut. No, pussailut hoidettiin sitten juhlissa, mutta kuitenkin ihan vähän harmittaa.
  2. Nydde

    1. Hääpäivä

    Hmm... niin se ensimmäinen hääpäivä lähestyy ( 26.7.) Me lähdetään 3.8. maailmalle, mutta oishan tuota maanantaille sattuvaa päivää kiva viettää spesiaalisti. Pikkukaupungin spesiaali taitaa rajoittua pihviravintolaan tai jospa menisi risteilemään Saimaalle, kelistä tietenkin riippuen. Nyt mä keksin: eväät messiin ja autoajelulle esim. Sulkavalle ja Puumalaan! Loistavat maisemat ja hyvää seuraa. Jees! Ja mies on helppo houkutella mukaan, kun on uusi auto ja kaikkee Ja hyvät eväät mukaan, niin eiköhän se siitä!
  3. Naispappi ja naiskanttori Just hyvä!!!
  4. No perinteikkääseen bailukaupunkiin:Rhodokselle! Alunperin matkalle piti lähteä muuten vaan, mutta keväällä päätimme avioitua ja hääpäivä valittiin niin, että ko. matka saa toimia hunajakuuna. Toivepaikka olisi ollut Curacao, mutta kaikki aikanaan
  5. Nydde

    Curacao matkakohteena

    Oma tuleva mieheni oli aikoinaan 3 viikkoa ko. saarella ja kehui sen maasta taivaaseen. Paikkana kuuma ja karu (mm. liskoja), mutta silti parasta Karibiaa! Ja hurrikaanivapaa- alue. Suosittelen kuulopuheiden perusteella sukellusta. Ja kysykää mahdollisuudesta käydä Venezuelassa. Hintatasokin on kohtuullinen. Meidänkin piti suunnata sinne viettämään honeymoonia (ja alunperin piti avioitua siellä), mutta piheys iski ja siirrämme matkan tulevaisuuteen. Häämatkakohteena on nyt Rhodos, mutta jospa 1- vuotishääpäivä vietetään Curacao:lla?? 8)
×
×
  • Create New...