Jump to content
Naimisiin.info

flame

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

flame's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. flame

    Espoo

    Meillä kävi harmillinen "tuuri", kun maistraatin ihmiset ovat juuri meidän hääpäivänä lomilla Mutta olivat kyllä ihan ystävällisiä ja avuliaita, kun soittelin, että sinänsä jäi ihan hyvä kuva paikasta, vaikkei meille vihkijää "irronutkaan".
  2. Tietää, että pyörin täällä lukemassa juttuja, mutta ei varmaankaan tiedä, että kirjoittelenkin aina välillä. Ei se mikään salaisuus ole, mutta ei ole kummemmin tullut puhetta asiasta.
  3. Nykyisellä asuinpaikkakunnalla. Mies halusi "ehdottomasti" suosia paikallista juhlapaikkatarjontaa. Minä olisin hyvin voinut siirtyä myös tuohon naapurikuntaan juhlimaan, onhan se kummankin kotipaikkakunta.
  4. Töissä (sairaala) sormukset roikkuu kaulakorussa. Muuten ovat aina sormessa.
  5. Valkokultainen kihla löytyy ja kaveriksi haluan ehdottomasti samanvärisen vihkisormuksen. Viikonloppuna suunnataan ehkä sormuskauppaan, saa nähdä, löytyykö mieleinen
  6. Vanhemmille ja sisaruksille ollaan kerrottu. Niin ja parille läheiselle kaverille mainitsin myös näistä suunnitelmista. Muuten pidetään todennäköisesti vähän matalampaa profiilia vielä jonkin aikaa, että saadaan rauhassa alottaa suunnitelmat jne. Mulla on ehkä vähän sellanen asenne, että uutinen saa levitä, jos on levitäkseen. Tarkotuksella ei kuitekaan "huudella" ympäri kyliä. Olishan se kiva, jos edes joku taho yllättyisi ihan totaalisesti kutsusta, mutta kun kyseessä on suht pienet häät, niin suuri osa varmaan on kuullut suunnitelmista jo hyvissä ajoin...
  7. Mulla on yksi tosi rakas työkaveri ja hänet kyllä haluan kutsua. Mies luultavasti kutsuu myös yhden (entisen) työkaverin. Monta ihan mukavaa kolleegaa löytyy kyllä, mutta en koe millään tavalla tarpeelliseksi kutsua heitä, eikä kukaan heistä varmasti edes odota kutsua.
×
×
  • Create New...