Jump to content
Naimisiin.info

kuurunen

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kuurunen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eli meillä on tulossa häät joissa juo noin 55 henkeä. Onko jotain laskukaavaa että paljonko hääjuomia varataan? Eli paljon tuon kokoiselle porukalle varataan: Punaviiniä (ruuan kanssa) Valkoviiniä(ruuan kanssa) Kaljaa (boolin lisäksi) Siideriä (boolin lisäksi) Konjakkia (kahvin kanssa) Likööriä (kahvin kanssa) Boolia ilmeisesti varataan 0,5-1l/per tyyppi Viinit meinasimme ostaa laatikoissa. Kiitos jos joku osaa auttaa paljonko juomia varataan.
  2. En kyllä lukenut koko keskustelua läpi mutta ajattelin kysäistä pari kysymystä kun tallinnaan olisi tarkoitus lähteä. Eli onko siellä mitään rajoitusta paljonko sitä juomista saa tuoda? Sitten tartteisin hyviä ja halpoja konjakki ja likööri merkkejä (juodaan kahvin kanssa)... Ja sitten vielä jonkun maukkaan ja halvan boolin ohje siis että tarvikkeet saisi ostettua sieltä tallinnasta samalla! Kiitos jos joku jaksaa vaivautua antamaan vinkkejä.
  3. kuurunen

    Kutsukorttien kustannukset

    Meillä kutsut tuli maksamaan 77€ ja kutsuja tuli 29 kpl joten yksikköhinnaksi tuli n. 2,66€. Tarkoitus oli selvitä vähän halvemmalla mutta "nälkä kasvaa syödessä".
  4. kuurunen

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    APUA! Minulle ei ole tullut mieleenkään että kirkko/kanttori ei saata hyväksyä kappaletta!!!! Meillä oli tarkoitus kuulla Romanssi (niinkuin näköjään monella muullakin) mutta nyt täytyy varmistaa että saako sen esittää... Tuleeko teillä muuten vielä lauluesityksen lisäksi joku virsi laulettavaksi vai riittääkö pelkkä laulu jonkun esittämänä? Noista virsistäkään en tiedä mikä sitten sopisi häihin kun en ole kovin uskovaista sorttia. Ne neljä vai viisi virttä jotka on laitettu häävirsiksi sopiviksi oli minusta todella outoja enkä niitä kyllä osaa. Onkohan muita vaihtoehtoja tarjolla?
  5. Meille tulee kanssa pöytiin kolmiot joihin yhdelle sivulle menu toiselle ohjelma ja kolmannelle runo ja meidän nimet ja päivä. Tosin laitan vielä seisovaan pöytään menun valokuvakehykseen varmuudeksi.
  6. kuurunen

    Vainoharhaisuus

    Nyt kyllä alkoi täälläkin jännittämään... Tiedän että polttarit järjestetään, mutta päivästä ei ole hajuakaan. Olen muuten kanssa huomannut, että kaverit ei oikein enää pidä yhteyttä (pelkäävät kai että paljastavat jotain juhlista).
×
×
  • Create New...