Jump to content
Naimisiin.info

Neela09

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Neela09's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Osaisiko joku kommentoida, kun vihkin koon valinta askarruttaa? Kihlani on kokoa 16,5 ja on välillä aika väljä, on tosin silti pysynyt matkassa jo yli kolme vuotta katoamatta. Mietin silti, pitäisikö vihkini teettää kokoon 16,25 koska siinä tulee olemaan isompi keskuskivi, jonka pelkään kääntävän sormuksen jatkuvasti nurin, eli kivi kämmenen puolelle. Toisaalta, ettei vihki sitten vaan ala ahdistaa... Miten kannattaisi tehdä?
  2. Meillä pyritään siihen, että tunnettaisiin kaikki kutsutut. Sulhasen suku on kuitenkin sen verran pieni, että anoppi saattaa saada luvan kutsua muutaman itselleen tärkeän mutta meille vähän vieraammankin ihmisen.
  3. Hiusten kasvatus käynnissä täälläkin! Onko kukaan huomannut hyötyneensä omega-öljyistä hiusten kuivuuden suhteen? Itsellä luonnostaan kuiva tukka.
  4. Mulle arvioitiin, että meikki koeversioineen maksaa n. 65 euroa ja kampaus koekampauksella n. 70 euroa, molemmat samasta paikasta Naantalissa.
  5. Neela09

    Servetit

    Kankaisia lautasliinoja etsiville vinkiksi, että Elloksen postimyynnistä niitä saa edullisesti 4 kpl pakkauksissa, ihan hyvän kokoisia ja muutamaa eri väriä saatavilla. Itse tilasin 80 kpl ja tuli maksamaan reilut 90 euroa. Eli hiukan yli euron kappale. Ihan hyvän näköisiä ovat.
  6. Tietääkö kukaan Naantalin kirkon varauskäytännöistä mitään? Koska saa varata ja mitä maksaa ulkopaikkakuntalaisille? Onko kenelläkään varattuna ensi kesälle...? Mietinnässä on myös Rymättylän kirkko, joten siitäkin kiinnostaisi kuulla kokemuksia tms. (Tosin ei taida olla kovin buukattu:)) (Ei ehkä ihan kuulu tähän ketjuun, mutta en viitsisi uutta aloittaa, kun samalla seudulla liikutaan.)
×
×
  • Create New...