e&e

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About e&e

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 03/09/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jämsä
 1. Meille tulee imelimmistä imelimmät tienvarsikyltit. Eli vanerista vaan sahaillaan sydämen muotoisia kylttejä, jotka sitten punaiseksi spraylla. Siihen sitten nimikirjaimet, ja joku nuoli tarpeen mukaan. Kestävät ainakin tuulen ja tuiskun. Joo, heinäkuussa tuiskuttaa...
 2. Ei kyllä ole oikein tuo! Oletteko tehneet kirjallisen sopimuksen ? Mä kyllä repisin pelihousuni tuommoisesta ja vaatisin vessat vain omaan käyttöön! Ei hyvänen aika miten ihmisiä yritetään vetää nenästä noin. Sähän olet vuokrannut sen tilan sun käyttöön, eli sä "omistat" sen tilan. Mä luulen että sitä asiaa ei ole unohdettu vaan tarkoituksella jätetty kertomatta.
 3. On se vaan helpottavaa huomata että on muitakin kellä on listalla kielto isän osallistumiselle häihin. Meillä on se ja tylli ehdottomasti nounou. Ja se virolainen puhe.
 4. hei, mä olen kuullut että niitä näppyi ei tuu jos laittaa sinkkivoidetta (saa apteekista) iholle toimenpiteiden jälkeen... Mä olen itse ajelun jälkeen puhdistanut ihoa cleansing milkillä...
 5. Voihan se tietysti olla niin että se olis hommaamassa niitä lupia sinne, mutta ei kerro koska ajatteli että me oltas hylätty kyseinen paikka... Joka me kyllä oltais tehtykkin. Mutta jotenkin en pysty kuvittelemaan siitä henkilöstä niin. Mutta jos näin on niin saa tulla kyllä hinnassa sitten ROIMASTI alaspäin. Alkoholilainsäädäntö määrää että pitää olla alkoholivastaava töissä kun alkoholia myydään... Alkoholinmyynnistä pitää myös käsittääkseni pitää kirjaa..
 6. Morsiammet 2009 ´, ja miksei muutkin, oletteko kuulleet tälläisestä asiasta että alkoholi-oikeudet tulisivat ehkä pakollisiksi ensi vuonna ? Kun varasin juhlapaikkaa, paikan isäntä sanoi että ei vielä tiedä tulevatko ensi vuodeksi pakollisiksi oikeudet semmoisiin pakkoihin. Eli tämä paikka ei ole ravintola.. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä ettei omia juomia saa viedä. Jolloin alkoholikustannuksista tulee moninkertaiset. Kysyn tätä koska minä en ole itse kuullut kyseisestä asiasta tähän mennessä, jospa joku olisi ?
 7. Olen ollut kerran rekisteröimisjuhlissa, oli kivat juhlat, ihankuin kaikki muutkin häät joissa on olen ollut. Olin kaason ominaisuudessa paikalla. Maistraatin tilaisuus oli kaunis ja se rekisteröijä puhui vähän ylimääräistäkin. Lämmin muisto jäi. Saimme jäädä vielä rekisteröimisen jälkeenkin siihen tilaan, jolloin pari lausui toisilleen "valat",jotka sitten videoin.
 8. Voi teitä onnellisia. Mulla kun ei ole mahdollista että isä saattaisi. Ei olla missään väleissä keskenämme. Eli ei tule edes saamaan kutsua häihin. Vaikeeta on, mutta se on mun päätös. Ehkä sitten isoisä saattaisi alttarille, on muutenkin mulle tärkeä ihminen ollut aina. Jossain etiketissä luki että, morsiammen tulee luovuttaa ihminen joka on suvun arvovaltainen jäsen. Kyseessä oli sellainen ikivanha etiketti, ihan suomalainen perinne. Että ei se pelkästään ole ameriikkalaisten höpsötystä.
 9. SUnrise avenue, fairytale gone bad. Soi sillon kun alettii tosissaa olee EI otettu kyl enteenä
 10. mä tahtoisin valssin, mutta sulhasella ei ole rytmitajua, mutta on numeron 49 kalossit, joten ei viitsi riskeerata mun varpaita valssilla. Jos sitten joku hidas
 11. Over the rainbow, When I need you, Elviksen joku ihana löööv-biisi... Frank Sinatralta, Dean Martinilta.. Mä olen ihan korviani myöten ihastunut noihin VAAAAANHOIHIN ihaniin slovareihin