Ms. Diva

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Ms. Diva

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mitä mieltä olette, voiko kahvin/teen kanssa tarjota pelkkää Vana Tallinnaa? Ei siis sitä kermaversiota, vaan alkuperäistä. Meillä ainakin maistuu sekä morsiamelle että sulhaselle, konjakkia ei sen sijaan juoda oikeastaan koskaan. Vai olisiko sittenkin parempi pysyä perinteisellä konjakki ja likööri -linjalla?
 2. Minkä ikäiset lapset ylipäätään istuvat syöttötuolissa ja minkä ikäiset oikealla tuolilla? Meillä kaikille varataan oma paikka, mutta olisi hyvä tietää kuinka monta syöttötuolia tarvitaan.
 3. Laitanpa minäkin oman kysymykseni tänne: minulla on puvussa tuollaisia kukkia sekä kirjailuja ja helmiä (pitsin varmaan otan pois), eli aika paljon kaikenlaista Minkälainen kimppu mielestänne sopisi pukuuni? Liian pieni ei varmaan näy mihinkään, mutta liian iso sekoittaa kokonaisuutta vielä lisää. Olisiko ideoita? Väreiksi olen ajatellut valkoista ja/tai tummaa lilaa.
 4. Olisiko kellään kuvia noista pallomaisista kimpuista "tositoimissa" eli sellaista, jossa näkyy kimppu kun se on paikallaan ranteessa ja myös puku? Olen tuollaista vähän suunnitellut, mutta en ole varma miten se sopii pukuuni, joten lisäkuvia kaivataan.
 5. Suunnitelmissa on alkumalja, pari lasia viiniä/tölkkiä olutta per henkilö, boolia ja saunaoluet/siiderit. Vieraita alustavasti 80, joista max 50 juo, joten eiköhän 500 eurolla selvitä. Siinä rajoilla, kannattaako lähteä Virosta hakemaan kun kuitenkin matkatkin maksaa... Juhlapaikassa on myös aittabaari, jossa anniskeluoikeudet, janoisimmat saa juoda siellä omaan piikkiinsä.
 6. Ajattelin alkujuomaksi kuplivaa mustaherukkajuomaa, eli mustaherukkamehua ja kuohuviiniä 1:1,5. Alkoholittoman version saa kätevästi vaihtamalla kuoharin vissyyn tai pommaciin. Pitää vielä testata tuo ja jos on hyvää, niin ei kun mehun tekoon syksyllä!
 7. Itse kyllä tykkään katsella mitä hääpari (tai muu juhlakalu) on saanut lahjaksi, joten eiköhän meilläkin joku aukaise lahjat näytille. Ei kylläkään me itse, mutta vaikkapa kaaso. Tuo numerointi vaikuttaa hyvältä idealta, ei tarvi jättää kortteja näkyville. Ei vieraiden mielestäni tarvi kuitenkaan tietää mitä kukakin on tuonut, vaan yleisesti mitä lahjoja saatiin.
 8. Siskoni ja hänen miehensä vihittiin juhlapaikan pihalla ja tosi monet rynnivät kuvaamaan heitä, niin että se mielestäni häiritsi jo itse toimitusta. Vihkiminen oli talvella ja kuvaajat halusivat tietysti päästä mahdollisimman lähelle vihkiparia, jolloin joutuivat poistumaan kuistilta ja upposivat polviaan myöten lumihankeen... Sai jo melkein koomisia piirteitä. Meidät vihitään kirkossa ja sinne tulee ammattikuvaaja, mutta varmaan vielä varmuuden vuoksi mainitaan, että kuvia saa ottaa vain omalta paikalta.
 9. Lumella ei mielestäni ole häissämme mitään merkitystä, ennemmin haen itsekin sellaista hämärää/pimeää, jossa kynttilät ja ulkotulet luo tunnelmaa. Ei lumi toki mitään haittaakaan, saisi varmaan hienoja potrettikuvia ulkona. Räntä ja loska olisikin sitten jo ikävämpi juttu, kun sotkevat vaatteet, mutta sitten pitää pysytellä sisätiloissa
 10. Nostanpas vanhaa ketjua... Meillä on häät joulukuun alussa ja varmaan otetaan kuvia ulkona, jos keli on hyvä eikä ole liian pimeää. Varmaan helpottaisi jos lunta olisi paljon, mutta voihan olla ettei ole yhtään. Toisaalta voisihan jotkut ulkotulet tms. olla myös tunnelmallisia, riippuu varmaa kuvaajan välineistä millaisissa olosuhteissa saa kuvia otetta. Pitää varmaan varasuunnitelmaksi katsella juhlapaikalta sisätiloista sopivia kuvauspaikkoja, haluaisin myös että otettaisiin kuvia kirkossa vihkimisen jälkeen, kun vieraat siirtyvät juhlapaikalle. Meille siis tulossa ammattikuvaaja vihkimiseen ja juhlaan, joka ottaa potretit. Ennen vihkimistä ei kuviin haluta.
 11. Minäkin koetan pitää puvun piilossa, vaikka hirveästi tekisi mieli hehkuttaa, kun olen löytänyt aivan mahtavan asun! Meille tulee kuvaaja kirkkoon, joten jännityksen voi säilyttää loppuun asti. Tuosta ei ole pelkoa, ettei sulhanen pitäisi puvusta: jos puku on kantajalleen mieluinen, säteilee hän siinä varmasti siihen malliin, ettei sulhanenkaan voi olla pitämättä. Pitää varmaan tilata puku vanhempieni osoitteeseen, kun en saa sitä täällä pikkukämpässä mihinkään piiloon, saati että mahtuisin sovittamaan sitä huomaamattomasti...