Siipileikki

Rouva
  • Viestit

    172
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Siipileikki

  • Taso
    Vakkari

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Voin suositella lämpimästi meidän häissä soittanutta huippua porukkaa: mahtava meininki, taitavat soittajat, laaja soittolista ja toimiva yhteistyö. Edullinenkin on. Laita yksäriä, niin kerron lisää!
  2. Kutsu serkkuni rippijuhliin. Pistin talteen häämuistolaatikkoon
  3. Hih, mä leikkasin hiukset myös lyhyemmäksi kesän loppupuolella. Kasvatin hiuksia hääkampausta varten, normaalisti en ole pitkätukka-tyyppiä eivätkä pitkät hiukset sovi minulle niin hyvin kuin lyhyemmät.
  4. Häämatka kustannettiin häälahjarahoilla
  5. Seurustelun alusta, tai oikeastaan ensisuudelmasta lasketaan. Hääpäivä on sit se juhlava bonus
  6. Meille on tulossa hääpäivälliselle noin sata vierasta ja illaksi vielä parikymmentä lisää, joten istumajärjestys on kyllä mielestäni tosi tärkeä miettiä. Istumme samassa pöydässä kaasojen ja bestmanien kanssa. Vieraat jaetaan sukulaisiin ja ystäviin ja niin, että kaikki tuntevat edes jonkun, kenen kanssa istuvat. Perheet sijoitetaan lähimmäksi meidän pöytää.
  7. 11.6.2011 Jyväskylässä, notaari vihkii meille tärkeässä paikassa.
  8. Meille tulee näillä näkymin vihkijä Jyväskylän käräjäoikeudesta. Vielä tässäkään vaiheessa vuotta ei maistraatilla ole tietoa työntekijöiden loma-ajoista, enkä enää voinut odotella, kun häihin enää kolmisen kuukautta. Soitin käräjäoikeuteen ja sain heti älyttömän hyvää ja ystävällistä palvelua. Puhelimeen vastannut sanoi, että on lähes satavarmaa, että vihkiminen toivomanamme ajankohtana onnistuu ja lupasi laittaa minulle sähköpostia heti asian selvittyä. Suosittelen siis lämpimästi käräjäoikeuteen yhteyden ottamista, maistraatista en ole saanut kovin hyvää palvelua ja minun mielestäni on tosi kummallista, ettei kesän vihkimisaikoja voi vieläkään maaliskuussa varata!
  9. Meille tulee kanssa ruusuja ja ruusun terälehtiä koristeeksi, mutta nimenomaan aitoja ja suomalaisia lähellä kasvatettuja ruusuja! Myös morsiuskimppu, vieheet ja kaasojen rannekkeet tehdään ruusuista
  10. Meidät vihitään vanhempieni kodin pihalla, nuoruudenkodissani kauniilla asuinaueella ihanalla pihalla. Perheemme ja kaikkein tärkeimmät ystävämme ovat läsnä tilaisuudessa, jonka jälkeen otetaan hääkuvat ja siirrytään juhlimaan koko juhlaväen kanssa.
  11. Kihloihin 22.12.2009, naimisiin 11.6.2011 eli puolisentoista vuotta kihlausaikaa.
  12. Mun mielestä pienet on sellaiset alle 40-50 hlö:n häät. Pienet häät olisivat ihanat, mutta minkäs teet kun on niin iso suku ja ystäväpiiri
  13. ei vitsi mitä juttuja täällä!!!!
  14. ehdottomasti vaan uusintakuvauksia vaatimaan! yhteys vaikka kuluttajavirastoon, jos ei muuten onnistu.
  15. Minuakin kiinnostaa kokemukset Jkl:stä!