Jump to content
Naimisiin.info

pipat

Rouva
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

pipat's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Sain kultaisen ranneketjun, aivan ihana.
 2. Enemmän taitaa kuvissa näkyä vakavampaa ilmettä kuin hymyä.
 3. Meille tulee 7 vierasta, joten aika pienellä porukalla juhlitaan.
 4. Pitkästä aikaa ehdin palstalle käymään ja todella mukava lukea teidän kokemuksia pienistä häistä. Pienet häät tuntuu aina vaan paremmalta ja paremmalta, pientä ja romanttista. =) Niin ja onneksi olkoon kaikille jo naimisiin menneille.
 5. Piilarit laitan minäkin ehdottomasti. Tällä hetkellä kuukausilinssit käytössä, mutta ajattelin jossain vaiheessa ehkä ottaa käyttöön myös kertakäyttölinssit. Kertakäyttöset on niin helppo nakata roskiin hääpäivän jälkeen, ei tartte puhdistusnesteitä ottaa mukaan.
 6. Kihlausaika tulee meillä olemaan vähän reilu 2,5 vuotta.
 7. Kiitos Mango08 ja marijalapset vastauksista. =) Juuri tällaisia ajatuksia meilläkin on mielesssä liikkunut. En jotenkin pysty näkemään itseäni ison vierasjoukon keskellä astelemassa kirkon käytävää ja juhlimassa. Mieskin on samaa mieltä, saadaan tunnelmalliset häät pienellä porukalla. Me haluttiin kirkkohäät, joten vihkiminen tapahtuu kirkossa, josta jatkamme juhlimaan jonnekin (paikka ei ole vielä selvä). Ja todellakin vaikka kyseessä onkin pienet pirskeet, haluan hääpuvun, ammattilaisen tekemän kampauksen ja meikin, ym. mitä nyt keksii. =) Mango08, jos muistat ja ehdit niin kirjoittele teidän häiden jälkeen millaista oli ja miten kaikki sujui, toki ennenkin saa kirjoitella ajatuksista ym. asioista. Ja kaikki muutkin, jotka vietätte tai olette viettäneet pienet juhlat, kirjoitelkaa kokemuksestanne.
 8. Aiheesta pienet häät on aloituksia täällä jonkin verran, mutta haluaisin kuulla kokemuksia todella pienistä häistä. Meillä tulee olemaan todella pienet juhlat, laskettiin että vieraita tulee seitsemän yhteensä. Eli oletteko olleet mukana pienissä juhlissa tai itse pitäneet pienet häät? Miten kaikki sujui, oliko vihkiminen kirkossa vai jossain muualla? Missä juhlat vietettiin, ym. mitä tulee mieleen kerro.
 9. Meillä kanssa sulhanen näkee puvun kuvauksissa ennen vihkimistä. Hääkuvaan mennään ennen vihkimistä ihan käytännön syistä ettei vieraiden tarvii odotella meitä.
 10. Tällä hetkellä ollaan hyshys linjalla, kenellekään ei olla vielä kerrottu. Mukava pitää salaisuus vielä itsellä ja suunnitella häitä.
 11. Meillä kanssa tulossa pienet häät, johon kutsutaan vain lähimmät sukulaiset. Vieraita on toivon mukaan seitsemän tulossa. Haluamme kirkkohäät ja sen jälkeen todennäköisesti ravintolaan syömään ja juhlistamaan, ei mitään isompaa. Papaijan vastaus edellä kuulostaa juuri siltä mitä itsekin ajattelen asiasta.
×
×
 • Create New...