Jump to content
Naimisiin.info

Lea-Tuulikki

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lea-Tuulikki

  • Syntymäpäivä 09/09/1984

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kankaanpää

Lea-Tuulikki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. 11 vuotta sitten, ollessani 15 vuotias, pukeuduin serkkuni häihin täysin valkoisiin. Kuulin vasta jälkeenpäin, että yleensä ei ole soveliasta pukeutua valkoisiin, koska se on morsiamen väri (yleensä).. Hitusen hävetti kun tämä mulle selvisi.
  2. Helpotuksen huokaus, meillä nimittäin tarkoitus pitää häät 31.7., joten ei ainakaan teidän häät ole sitten samalle päivälle Meidät vihitään Kankaanpään kirkossa, josta tulee matkaa noin 34km. Eipä ne sukulaiset viime kesänäkään serkun juhlista jääneet pois, vaikka n. 40km taisi olla matkaa kirkosta juhlapaikalle...
  3. Hei! Itse olen kanssa tuota Luomajärven hevoskievaria miettinyt, vuodelle 2010. Saanko udella, mikä päivä teille on varattuna? Se vaikuttaa niin ihanalta paikalta, ja todella maalaishenkinen. Matkaa tosin tulee kirkosta yli 30km, mutta sen nyt ajaa aika nopeasti. Kokemuksia haluaisin minäkin kuulla, jos joillain sellaisia on!
  4. kokemuksia on tuosta, että ei ilmoiteta tulostaan, ei tosin vielä häiden suhteen. Itse luultavasti tekisin niin, että lähettäisin heille, jotka ovat ilmoittautuneet, mutta jättäneet tulemasta, laskun perään heidän osuudestaan pitopalveluun... Oppisivatpahan sitten toisten juhliin, että jos ilmoittaa tulevansa, silloin myös tullaan, jollei ole jotain aivan erityisen hyvää syytä jättää tulematta. Olenko ilkeä, ehkä..
  5. Parempaa kuvaa en valitettavasti nyt internetin ihmeellisestä maailmasta löytänyt, mutta TUO on kamalin kirkko mihin ikinä törmännyt... Kaskisten kirkko, tumman ruskea pelottavan näköinen hökkeli, sisältä pimeä ja ei niin hmm.. kirkollinen. Olen siis syntyisin kaskisista, mutta onnekseni en edes rippikouluani sielä käynyt...
  6. Lea-Tuulikki

    Erilainen häämarssi

    voi tuosta samasta minä haaveilen, en tosin vielä tiedä olisiko se sitten tulo- vaiko poistumismarssi..
×
×
  • Create New...