Jump to content
Naimisiin.info

Omppu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Omppu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Täältä löytyi tosi jänniä malleja myös: Nina's Hair Parlour
  2. Mielestäni nettilomake on reilu tapa arpoa vihkiajat. Kaikilla kun ei ole mahdollisuutta odotella montaa tuntia virastoon tai värvätä sukulaisia siihen hommaan.
  3. ^ Tuo kannattaa kyllä reklamoida, koska Ifolorilla on todella hyvä kuvanlaatu normaalisti. Kuvasi kuulostavat "lilluntakuvilta", joita syntyy, kun linjat jumittavat. Valitettavasti ne saattavat jäädä melkein täysin automatisoidun linjan työntekijöiltä huomaamatta. Harmillista, että "lillut" pääsivät edes sinulle asti . Itse ajattelin tilata Ifolorilta hääkuvakirjan, sitten kun vihdoin pääsen alttarille asti .
  4. Sahrami79:n puku on ihanan värinen ja mallinen. Tosi tyylikäs.
  5. Tässä olisi muutama mielestäni todella kaunis kampaus:
  6. Tällaisen meinaan laitattaa ensi kesänä. Hinta-arvioksi kampaaja laittoi n. 80 e Keravalla. Olen aina tykännyt laineista.
  7. Mielestäni en väännellyt sanojasi. Tekstistäsi tulee läpi selvä oikeassa olemisen tarve, kun ensin sanot, että on turha ruotia uskomista ja heti perään kuitenkin selvästi kyseenalaistat uskomisen mielekkyyden ja väität mielestäni, että uskominen edellyttää omasta ajattelusta luopumista. Miksi se on niin vaikeaa antaa toisten uskoa kyseenalaistamatta heidän uskoaan, ja antaa toisten olla uskomatta kyseenalaistamatta heidän uskomattomuuttaan? Tällä koetan siis sanoa, että uskontoa pakkotuputtavat ihmiset ovat aivan yhtä ärsyttäviä kuin ne ateistitkin, jotka eivät voi hyväksyä muiden uskoa, vaan huomauttelevat uskoville heidän "taikauskostaan" tai viittaavat Jumalaan satuolentona. Suvaitsemattomimpia ihmisiä ovat oman kokemukseni mukaan usein juuri ne, jotka varta vasten korostavat omaa suvaitsevaisuuttaan. Mielestäni on vain kahdenlaisia täysin suvaitsevaisia ihmisiä: toiset eivät ole vielä syntyneetkään ja toiset ovat jo mullan alla. Me muut voimme vain hyväksyä sen, että aina on parantamisen varaa. Sitten itse asiaan: Haluan kirkossa naimisiin, koska haluan avioliitolleni Jumalan siunauksen.
  8. Tähän on ihan pakko sanoa, että suvaitsemattomuus on osa ihmisluontoa. Sitä esiintyy niin ateisteilla kuin jokaisessa uskontokunnassakin, koska ihmiset ovat yksilöitä ja yksilöt varsin arvaamattomia. Kaikki ei ole niin mustavalkoista kristityille. Toivottavasti ei myöskään sinulle. Sanot, että jokainen saa uskoa, mihin haluaa ja sitä ennen kyseenalaistat toisten uskon mielekkyyden. Melko suvaitsematonta puhetta ja oman oikeassa olon piiloalleviivausta...mutta perin inhimillistä. Ihmiset useimmiten kun haluavat olla oikeassa. Mainittakoon vielä, että mielestäni siviilivihkiminen on aivan yhtä juhlava tapa mennä naimisiin kuin uskontojen seremoniat. Rakkauttahan siinä luvataan puolisolle. Kukin tyylillään.
  9. Olet oikeassa siinä, että materiaalit ovat Kiinassa edullisempia. Suuri osahan kankaista valmistetaan siellä. Kustannuksia alentaa myös se, ettei maalta tulleilta siirtotyöläisillä ole samoja oikeuksia kuin kaupungissa pysyvästi asuvilla kiinalaisilla, eikä kiinalaisella työntekijällä yleensäkään järjestäytymisvapautta. Kiina ei ole siis ratifioinut ILOn (International Labour Organization) järjestäytymis- ja työehtosopimusoikeuksia koskevaa sopimusta, eikä sopimusta kokoontumisvapaudesta ja järjestäytymisoikeuden suojelusta. Ammattiliittoja koskeva laki kieltää riippumattomien, itsenäisten ammattiliittojen perustamisen. Järjestäytyä voi vain yhteen viralliseen ammattijärjestöön, Kiinan ammattiyhdistysten liittoon (ACFTU) tai sen alajärjestöihin. Kiina on sen sijaan virallisesti lapsityövoimaa vastaan, mutta käytännön surulliset esimerkit ja viranomaisten lepsu valvonta ja korruptio valitettavasti antavat mahdollisuuden väärinkäytöksiin. Tämän takia on mielestäni perusteltua epäillä Made in China -leimaa räikeistä väärinkäytöksistä työläisten oikeuksia vastaan. Minusta liiallinen sinisilmäisyys ei ole hyvästä.
×
×
  • Create New...