Cicero

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Cicero

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Kyllähän me siinä muiskautettiin sormuksen pujottamisen jälkeen
 2. Hymyiltiin molemmat oikein leveästi ja alttarillakin oltiin hymyssä suin lähes koko ajan ja tapitettiin pappia silmiin. Kivoja kuvia tuli
 3. Meillä on häät heinäkuussa ja muutama viikko sitten saatiin soitto, jossa ilmoitettiin pappi ja annettiin hänen numeronsa (kanttori ei vissiin vielä ole tiedossa, sulho vastas puheluun niin en mee vannomaan). En ole kyllä vielä soittanut papille, mutta luultavasti tuon ehtii kesäkuussakin hoitaa. Pappi tulee Harjun seurakunnasta ja kanttori tuomiokirkon.
 4. Meillä ei tule itse kutsuun mitään mainintaa lahjatoiveista. Kuoreen sujautetaan Sokoksen lahjapalvelun pieni kortti, johon on painettu "Lahjavalinnan helpottamiseksi olemme täyttäneet toivelistan Sokoksen Lahjapalveluun." Kortissa on nettisivun osoite ja Sokoksien yhteystiedot. Kyllä me kaikkea kivaa päivitystä keksittiin talon tarpeisiin ja ne laitettiin tuonne listaan. Sinne sai myös laittaa muita toiveita, joita ei Sokkarilta saa niin pistettiin "Avustus yhteisen unelman toteuttamiseen", joka meillä käytännössä tarkoittaa häämatkaa, uutta koiraa ja saunaremonttia.
 5. Joo, enhän mä tietenkään pyydäkään ketään muuttamaan mielipidettään tossa Bonjour-asiassa Kyllä jokainen saa olla ihan mitä mieltä haluaa, mutta se miten asiat ilmaisee ratkaisee. Se, että itse ei pidä jostain kyseisestä puvusta, ei missään nimessä tarkoita etteikö kyseinen asu sopisi jollekin toiselle vaikka se ei sopisi sinun miehellesi. Voisin perustaa tänne vaikka kokonaisen ketjun tyylimokista & etikettivirheistä, mutta mitä se minua hyödyttäisi? Tuntisin ehkä jonkinlaista ylemmyydentunnetta kaiketi? Vaikka itse hylkään smokin hääasuna, enkä sitä kenellekään suosittele, niin en silti ala väittämään etteikö kukaan näyttäisi hyvältä siinä. Varmasti näyttäisi, komea asuhan se on. Enkä mä itke krokotiilinkyyneleitä vaikka joku tämän asukseen valitsisi, nyt ollaan kuitenkin Suomessa eikä Briteissä. Serene: Kapeat valkoiset kravatit ovat nyt todella muodikkaita, niin veikkaanpa että niitä löytyy lähes joka paikasta missä myydään krakoja. Ainakin isoista tavarataloista, missä on suurin valikoima niin näiden pitäisi olla ihan vakiovarusteena. Kannattaa aloittaa etsiminen ennen toukokuuta, koska ennen YO-juhlia nämä tuppaavat loppumaan liikkeistä.
 6. Mä itse myyn miesten pukuja ja olen kyllä nähnyt paljon miehiä, joille bonjourpuku sopii. Niitäkin on nykyään eri mittaisia Lyhyempi bonjourtakki ei ole kuin hieman normaalia puvuntakkia pidempi, joista niistäkin löytyy - kappas vain - eri pituuksia. Jossain pukuvuokraamoissa saattaa olla vaan se yksi (yleensä pitkä malli), mutta on niitä muitakin ja useilla eri valmistajilla. Lyhyelle miehelle toki kannattaa ottaa se lyhyempi malli, eikä polviin asti olevaa. Ei frakkikaan sovi läheskään kaikille, kokeilemalla sen löytää mikä on paras kenellekin ja kyllä sen silmällä näkee. TÄSTÄ LINKISTÄ näkee vähän noita pituuseroja (vaikka ovatkin 2004 vuoden malleja). Varsinkin keskimmäinen puku on mielestäni upea, hieman rock-henkinen ja sopii moneen kroppaan. Niinkuin täällä on sanottukin jo niin vahvistan vielä, että tumman puvun kanssa voi hyvin laittaa plastronin tai dumbon ja liivin. Ei ole siis etikettivirhe, kuten esimerkiksi smokki hääasuna
 7. Loppuikos Meidän häät? Joku olisi voinut mainita Satuhäiden sulhaselle, että blastron kuuluu liivin alle, eikä päälle. Ei se sentään mikään ruokalappu ole Ymmärrän kyllä, ettei parikymppiset poitsut noista niin tiedä, mutta luulisi että siellä 160 vieraan häissä olisi joku ollut joka tietäisi. Mutta niin, kai mäkin oon vaan kateellinen
 8. Mulla tämä ongelma ratkesi itsestään ennenkuin olin edes päässyt tähän olkapäät näkyvillä/piilotettuna -mietintään. Ostamaani olkaimettomaan pukuun kuului uskomattoman kaunis bolero ja niinpä laitan sen kirkkoon. Pidän sitä varmaan juhlapaikallakin ainakin siihen asti kun tulee kuuma (kesähäät joissa tanssitaan paljon).
 9. Mä en oo koskaan pahemmin välittänyt Kalevala-koruista (liian massiivisia mulle), mutta Kieloon ihastuin. Se oli yllättävän siro. Mulle tulee se ehkä pronssisena tai kultaisena.
 10. ^Mun siskon häissä oli myös tuo heitä rahalla pulloa -leikki. Sillä erotuksella, että palkintona oli litran pullo kossua ja sai heittää myös seteleillä. Sai varsinkin miehet innostumaan voiton tavoittelusta Tuotto meni parin häämatkarahastoon. Sama leikki tulee varmaankin myös meidän häihin, koska ei ole samoja vieraita kuin muutama.
 11. ^Mulla oli sydän kurkussa siinä vaiheessa kun se morsian lähti lentämään kohti asfalttia Olen jo pitkään ollut sitä mieltä ettei meille tule ryöstöä sen takia ettei puku hajoa, mutta nyt olen entistä vakuuttuneempi siitä ettei ryöstöä tule. Mitä yhdestä puvusta, kunhan pysyy morsian ehjänä
 12. Mun kaasolle tulee ranteeseen pieni kukkalaite. Innostui siitä kun nähtiin häämessuilla. Mun mielestä myös sopii kaasoni asuun paremmin kuin viehe.
 13. Tarpeeksi ajoissa kun aloittaa niin tosi monessa jutussa voi säästää, eikä silti tyylikkyys kärsi. Pihistys: - Sulho vuokraa pukupaketin - kutsut ja muu askartelu tehdään itse - koristelua ollaan hankittu pikku hiljaa kirppiksiltä ja tuttavapiiristä -> myydään eteenpäin - häälaulaja kirkkoon kaveripiiristä ilmaiseksi (häälahja) - hieno hääauto kaverin kautta ilmaiseksi (häälahja) - hääkampaus kampaaja-ystävältä ilmaiseksi (häälahja), myös meikin saan edullisesti toisaalta - tuttu harrastelijakuvaaja juhlapaikalle - vain 60 vierasta, kaikki tärkeimmät Panostus: - monipuolinen ruoka ammattilaisilta ja riittävä juomatarjoilu - loistava bändi - kauniit sormukset ja kaulakoru - ammattikuvaaja kirkkoon ja kuvaus miljöössä - Hääyö ja seuraava päivä kylpylähotellissa (tosin saatiin edullinen hlökuntahinta) - iiiiiiso henkinen panostus ja vaivannäkö teemanmukaiseen kauniiseen yleisilmeeseen, joka toistuu joka puolella.
 14. Meille tulee pappi Harjun seurakunnasta ja kumpikaan niistä papeista jotka olisin tuntenut henkilökohtaisesti ei ole työvuorossa silloin (rippipappeja molemmat). Meille tulee senniminen pappi kuin Ritva-Leena Hirvonen, onko hänestä kokemuksia?
 15. Kalevan kilta: Tilavuokra 300€, sis. kattaus, liinat, astiat, tarjoilu, siivous. Kahteen asti yöllä saa juhlia. En muista pitikö pitopalvelun olla heidän puolestaan, vuosi sitten ruuan hinta oli n. 23€/hlö.