Jump to content
Naimisiin.info

rinkeli2005

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pirkanmaa

rinkeli2005's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. rinkeli2005

    Kreeta häämatkakohteena

    Juuri Agios Nikolaoksesta palanneena, en voi muuta kuin yhtyä Typen hunajakana ylistykseen! Olisikohan Typekin ollut Stavros hotellissa, josta ei ole kuin pieni kävelymatka tuonne "Killen" ravintolaan.
  2. rinkeli2005

    Servettirenkaat

    Nostetaanpa tätä ketjua. Lisää kuvia ja vinkkejä kaivataan.
  3. Olen aina haaveillut tästä Kalevala Korun sormuksesta, mutta nyt huomasin että sen hinta on noussut 300e :-? eli hinta nyt yli 1100e. Onko kukaan löytänyt mitään samantyylistä sormusta mistään muualta?
  4. Onko kenelläkään tietoa Ruokajuhlat Oy:n markkinoimasta Pikkupalatsista osoitteessa Hämeenpuisto 7 ? Tämän löysin netistä http://www.ruokajuhlat.fi/juhlat.php Minkähän näköinen ja kokoinen ko. paikka on?
  5. Itselläni on aina ollut ajatus avioliitosta ennen lapsia, mutta kun testi näytti plussaa, pienen miettimisen jälkeen, päätettiin kuitenkin siirtää hääsuunnitelmat vasta lapsen syntymän jälkeiseen aikaan.
  6. Meillä minä olen menossa toista kertaa vihille, mies ensimmäistä kertaa asialla. Ekat häät olivat n. 6 vuotta sitten ns. perinteiset maalaishäät sahteineen ja haitareineen. Vihkiminen rippikirkossani yms. Nyt kirkkona miehen ns. kotikirkko ja pienet ravintolahäät tai oikeammin hääillallinen lähisuvun (sisarukset perheineen ja vanhemmat) kanssa. En ole vaihtanut tässä välissä nimeäni tyttönimelle ja nyt olen alkanut miettimään kuinka oudolta kuulostaa, jos kirkossa kysytään nykyiseltä mieheltäni tahdotko ottaa jne. ja sanotaan ex-mieheni sukunimi. Pitäiskö vielä vaihtaa takasin tyttönimelle vähäksi aikaa !?!
  7. Suositelkaa jotain kivaa pienen hääillallisen pitopaikkaa Tampereelta tai lähiympäristöstä, jossa saisi noutopöydän alle 30 hengelle (18 aikuista + 11 lasta)? Tiedossa Finlaysonin Palatsi.
  8. Onko kukaan pitänyt pienimuotoisia häitä Finlaysonin palatsilla yläkerrassa, samaan aikaan kun alakerrassa on ollut joku muu tilaisuus esim. kongressi-illallinen? Olisin halunnut varata ruokasalin hääillallista varten, mutta koko alakerta on jo varattu ja meille ehdotettiin yläkerrasta vihreää salonkia tilalle.
  9. Onko mielestänne hölmöä/tyhmää laittaa kutsuun ns. runo englanniksi, vaikka monet eivät ko. tekstiä ymmärrä? Kyseessä olisi meidän biisin kertosäe eli Sentencedin: You are the one, joka kuuluu näin: You are the only one for me year to year, in words and deed In all this chaos the trace of clarity You are the only one I see My first and last, my all and everything You are the One Vai pitäisikö mielestänne ko. teksti yrittää suomentaa?
×
×
  • Create New...