Teetuli

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Teetuli

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 08/12/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  PORI
 1. en tiedä tuliko missään vaiheessa selville, kauanko tämä ketjunaloittaja oli seurustellut miehensä kanssa... mun mielestä tässä tapauksessa kypsyyttä olisi edustanut mm. se, että olisi jaksanut odottaa sen puoli vuotta. Silloin olisi ollut jo täysi-ikäinen, eikä kenelläkään olisi ollut sanottavaa.. vaikka se 18 vuotta on ihan hirveän nuori... T: tosi vanha 23 ja tuntuu että tällä ko. henkilöllä ei ole mitään hirveän painavaa syytä, kun vetoaa henk.koht. syihin mistä ei halua keskustella (ei taida tietää itsekkään)...toki, ymmärrän uskonnollisen, lapsen yms. syyt mutta, ei mene vain minun jakeluun..että minkä ihmeen takia ei voi odottaa sitä yhtä puolta vuotta, jos tämä nyt sitten on se oikea?!? kai minäkin olen jo elähtänyt ja kulahtanut vanha kalkkis, kun en vaan voi ymmärtää! no, toivottavasti avioelämä on ollut mukavan ihkua ja seksi maistuu! omapa on asias...mutta en vieläkään ymmärrä!!!!!!!! kai olen vaan niiiiiin tyhmä! niin ja katkeroitunutkin vielä...voi sentään!!
 2. yotubessakin on...hakuun vaan tuo trash the dress!! ihania videoita...tippa linssissä niitä vahdannut!
 3. minä olen päättänyt sanoa äidilleni että jos rupeaa häissäni juomaan, niin en enää ikinä puhu hänelle! hän tietää sen että todella tarkoitan sitä! vaikka on mun lapsuuden joulut ja joka muut viikonloput yms pilannut sillä että on kännissä..niin häät olis kyllä vihovihoviiminen pisara! ja veli on toinen... pelottaa edes miettiä... muut saa kyllä juhlia olan takaa, mutta oman äitini pitäisi kyllä pystyä olemaan selvä ainoan tyttärensä, ainoissa häissä!!!! ja mun kokemuksen mukaan, alkoholistit ei yleensä tarvi niin paljon juotavaa, että humaltuu...äidistä huomaa heti, vaikka olisikin juonut puoli pulloa olutta.. samoin veli..
 4. mulla myös tälläinen kaaso... kerroin ystävälleni menevämme naimisiin.. hän vastasi "voi ku kiva, mä oon sitten kaaso"... ai, mä luulin että saan itse päättää..eli todennäköisesti minulla ei tule olemaan kaasoa. joku ystävällinen saa auttaa puvun mun päälle.
 5. ^ onhan viikkarin valkamakin vanhustenkoti ja monet häät ( ja muut juhlat) sielläkin pidetty... ei niitä varmaan pidettäis jos hirveesti häiritsee! toisessa ketjussa oli justiin, että diakonialaitoksella on edullinen ruoka!
 6. meillä on rootsin seed ja tehosekottimen, hetken tie...vaimikäsenytoli
 7. eikä...tais olla nälkä!! törkeetä
 8. ei ihan ole tasapainossa lahjat... sanokoon muut mitä sanoo, niin kyllä minun mielestäni olisi loukkaus antaa 50 jos veljeni saisi metsää...tämäsiisminunmielipide mielummin olisi antamatta yhtään mitään! ja kyllä, 50 on iso raha MUTTA tässä tapauksessa perin eriskummallista
 9. meillä ei varmaankaan polkaista, ettei valta vahingossakaan siirry.. mutta tiedän että vieraat sitä odottavat...! eikä sitten varmasti syötetä..olen iso tyttö jo, osaan syödä itsekkin!
 10. jeps... käytiin muuten kääntymässä siinä yyterin koulun pihalla.. hmm.. muuten tuntu kivalta paikalta, mutta tosiaan se rivitalo oli ihan siinä pihassa! jotain vastaavaa kuitenkin etsitään! taas ihan tyhjä pää
 11. oon myös pitkän aikaa tuosta sormuksesta ja tahtoisin sen... mutta eiku sormet jumppaamaan että makkarat lähtee..voi noita mun sormia kun onki päässyt paksuuntumaan!
 12. tämän takia minä en voi lukea mitään missään tilaisuudessa... itken jo kun mietin sitä kun liihotan alttarille... miltä mies näyttää ja hänen ilmeensä...yhyy..niisk! välillä on tosi "vahva" olo, että "jos NYT olis häät niin pystysin mihin vaan" mutta tosipaikan tullen itken!!
 13. jos lahjan tahdot antaa, kirjekuori kevyt kotiin olisi kantaa
 14. onko tuolla yyterin koululla jokin esiintymislava? voi että, heti kun rupesi kirjottamaan niin kysymykset hävisi päästä! siellä ei taida olla väliä kuinka myöhään siellä on?