Jump to content
Naimisiin.info

Eliza

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Eliza's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eliza

    tienvarsikylttien poisto

    Meidän kyltit poistettiin hääpäivän iltana, ne vähäiset mitkä oli jääneet jäljelle.. sillä niitä oli pöllitty. Olin tehnyt puusta morsiusparin muotoiset kyltit ja maalannut puvut sun muut ja ne katosivat mystisesti vaikka oli nippusiteillä vedetty tolppaan kiinni ja vedetty vielä ruuveilla..
  2. Eliza

    Suuteloittako kirkossa?

    Suuteloitiin ;D herra suuteli sen verran kauan, että hääväkeä alkoi jo kirkossa naurattamaan ja ite koitin toppuutella jo herraa ;D ;D
  3. Minne: Santoriinille suuntaamme heinäkuun lopussa Miksi: Koska haluamme nauttia yhteisestä lomasta Kreikassa (ollaan aina haluttu matkustaa Kreikkaan)
  4. Tässä pari ideaa.. paljon riippuu sun puvustas ;D Tandempolkupyörä Moottoripyörä, jossa sivuvaunu Potkukelkka (talvella)
  5. Eliza

    Etelä-Pohjanmaa

    Taidanpa minäkin kuulua tähän ryhmään.. ;D
  6. Itse valitsen ammattilaisen tekemän meikin hääpäiväkseni, koska haluan meikin pysyvän hyvännäköisenä koko pitkän päivän (vaikka epäilen kirkossa itkeväni kuin vesiputous). Häämeikkiin valitsin tutun kosmetologin, joka teki minulle hyvän meikin ylioppilasjuhliin ja meikkaa luonnollisesti... ei siis näytä liian meikatulta... Meikkiin menen vasta kampaajan jälkeen..
  7. Samalla tavalla meilläkin. Meidät vihitään klo 16 ja kirkkoa varatessani sanoin, että tarvitsemme kirkkoa klo 15 alkaen kuvausta varten. Samaan aikaan kun meitä kuvataan kirkossa, viimeistelemme kirkon koristelua. Kirkosta poistuttaessa olemme suunnitelleet yhteiskuvausta, jolloin koko hääväki pääsee kuvaan..
×
×
  • Create New...