Kävykset

Rouva
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Kävykset

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sijoittaisin myös tämän polttariuneni tänne painajaisosastolle, koska kaasoni oli palkannut David Hassellhofin(Ritari Ässä) juontamaan !!Tuskan hiki ylläni onneksi heräsin todetakseni polttarien saavan ajatukseni sekaisin, eivätkä ne häät
 2. Meillä samantapainen tilanne, mutta ratkaisimme asian niin, että meillä on oma pöytä ja vanhemmat uusine puolisoineen istuvat seurassa, jossa ei tarvi riidellä.
 3. Joo, eipä niissä eroja juuri ole. Hiilihapostahan tuo sooda-nimitys tulee ja Vichyssä ilmeisesti kivennäissuoloja lisäksi.
 4. Meillä myös morsiamen(minä) isä kohottaa onnittelumaljan ja lausuu sanasen, jos kykenee.
 5. Sanoisin, että alkoholia 1/3 ja loppu 2/3 blandista. Esim. kossua 10l(32%), sidua 7l(~5%)ja limua 33l= 50l juomaa, vahvuus 7,1%, riittää 70:lle 6 tunniksi.
 6. miehet, nuo ihanaiset. Mihin joutuisimmekaan ilman heitä
 7. Kyllä perinteisesti on nuo 3 valssia ; morsiuspari, morsiamen vanhemmat ja sulhasen vanhemmat ja sitten ehkä se 4s, kaikille. Suvussamme on ollut tapana sellainen "ryöstövalssi, jossa naiset hakevat morsianta ja miehet sulhasta. Tämä on sen verran hauskaa katsottavaa, kun miesten pitää päättää kuka vie, että käy loistavasti yhdestä ohjelmanumerosta.
 8. En missään tapauksessa itse lähde tärisevillä (jännityksestä) käsillä levittämään kasvoilleni yhtään mitään, vaan luovutan sutit ja pensselit vakaisiin käsiin.
 9. Tarkoittanet tätä tarinaa: SUOMALAIS-EESTILÄINEN HÄÄPUHE (kahden henkilön esittämänä: toinen puhuu suomeksi, toinen "viroksi") Arvoisa hääpari, Auline tuplapulma, Arvoisat häävieraat. Orgesuguse naimarahvad. Minun kotimaassani on tapana… Papatukse pitäjä majagondull tuumiva… antaa häissä neuvoja nuorelle parille. hakka naimapuuhas tuplapulma oppipomoks. Sen vuoksi ajattelin sanoa muutaman sanan Selleperäst papatukse pitäjä pysyb legenda laatimises. Tämä nuoripari on odottanut hartaasti… Tema tuplapulma on ootanud pikisilmi… tämän avioliiton solmimista. tema naimapuuha huipennust. Avioliitto on kuitenkin… Naimapuuha itses lieneb… kuin tuhannen peninkulman matka ko tuha mustikulmast kinttupolku. Vaikka se alkaa yhdellä askeleella… Kuigi siihe ryhtyb ega kompural… niin hyvät neuvot helpottavat matkaa. ning oppipomo rääkimise lieb naimise onneks. Muista siis - sulhanen nämä neuvot! Sest moista - peig nema ylevaatimal! Nuorta aviopuolisoa täytyy ohjata… Jyngri lapse askel peab suuntima… rakkaudella ja älyllä vaan ei voimalla. hibelyl ja nubil ei bodil. Avioliiton onnellisuus on luettavissa… Naimapuuha hupiluku on räknättävis… vaimon hymykuoppien määrästä. naise kikatusmonttujen summast. Meitä ei ole luotu vihaamaan… Kes on pulpahtanud rähinä pito… vaan rakastamaan toisiamme. aga hibely pito toisega. Suunnittelu on toiminnan perusta, Bonimaj lieb pohjustelu tegusil, mutta rakkaus vie perille. aga armastus vieb pehku. Ystävyyttä on alituisesti hoidettava… Elustelu tarvi tabuttelu ilma paussi… ja rakkautta jatkuvasti vaalittava. ja armastus rohkem rapsuttelu alituise. Älä siis kysy puolisoltasi: Kui sa viis utlem kumppanilt: "Mikä sinua vaivaa?" "Kus sugune tauti sus o?" vaan kuuntele häntä halukkaasti. aga kuule tema vieno pajatus. Sellainen osoittaa tosi rakkautta. Sest siit puhkeb totine armastus. Ja katsohan - morsian: Siis katsu - pruut: Rakkaus on kuin ikä… Armastus lieb otsegu nahjus… sitä on mahdoton salata. mihi sen kähvellät. Koska rakkaallasi on iloinen nauru… Kui su armastus saab ilmoille hea kaakatus… saat hänestä hyvän elämäntoverin. temast uleb sul sitkiä käbyne. Miehellä on tahtonsa, Koigesugust partakarva tupsuttaja hamuab, mutta naisella on keinonsa. aga naise konstil lökäpöksy jugsad. Satakoon teille onnea aina ja ikuisesti! Ja valuga onnis Teile otsega vihma igga ja igavesti! (Lähde: Jokela & Korvenheimo: Unohtumaton hääjuhla) Tuttavani häissä olin toinen lukijoista ja naurusta ei tullut loppua! Ideana on lukea siis vuorotellen ja vironkielisen tekstin lukijan pitää kyllä olla huumorihenkilön ja osata matkia viron kielistä puhetta.Muuten saattaa jäädä vitsi ymmärtämättä.
 10. Jos sielläpäin löytyy MiniMani-liikettä, niin ainakin IdeaParkissa(Lempäälä) oli eilen.
 11. Mulle ehdotettiin naru tms. kyltin reunoista ja takaovien kautta solmuun sisälle. Hankalaako? Samoin eteen voisi laittaa konepellin alitse nauhalla. Kokemuksia?
 12. 9.8.2008 Messukylän vanhassa kirkossa
 13. Minä reippaana tyttönä kosin viime kesänä, heti juhannuksen jälkeen.
 14. Meillä Monotype Corsiva, joka löytyy Wordistä
 15. Meille tulee MARINOITU PAAHTOPAISTI GRAAVILOHI SAVUKIRJOLOHI SILAKKARULLAT VIHERSALAATTI MELONIJUUSTOSALAATTI METVURSTISALAATTI LIHAPULLAT, PERUNAT LEIPÄ, RASVA KOTIKALJA, MAITO, VESI, (OLUT, VIINIT ostetaan itse) JUUSTOTARJOTIN HEDELMIÄ Pitopalvelu Marjaleena/Tampere 27,-/aikuinen, lapset 4-12v puoleen hintaan. Tähän sisältyy astiat, liinat, tarjoilu kahvit, kakku ja iltapala