Daisy

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Daisy

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Helsinkiin on perustettu sushiin erikoistunut pitopalvelu Masabi. Netistä löytyy.
 2. Täällä näyttää porukka ihan vapaaehtoisesti pitävän pienet juhlat... Minulla on iso suku ja kaikki sukujuhlat on aina ihan ihania, mutta mies ei kestä isoja porukoita eikä huomion keskipisteenä olemista. Hääjuhlat vaadin vastoin sulhasen tahtoa eli ne pienet juhlat on sellainen kompromissi. En anna itseäni tässä asiassa jyrätä! Muuten ollaan ihan samanhenkiset, mutta tässä juhla-asiassa edustetaan kyllä aika eri ääripäitä. Meillä ne pienet häät tarkoittaa 28-40 henkeä (riippuu ketkä saapuu paikalle, kun ulkomaan asukkejakin on vieraslistassa) sisältäen kaverit, vanhemmat ja sisarukset + muutamat serkkuni avecceineen. Siipalla ei ole serkun serkkua eikä hänen perheensä muutenkaan pidä mitään yhteyttä sukulaisiin. Itselläni se serkuista karsiminen on tosi vaikeaa, kun niitä on 25 ja lähes kaikki on jo aikuisia ja oikeastaan haluaisin heidät kaikki paikalle. Kauheasti oon koittanut jotain sääntöä kehittää, millä niitä rajaisi, mutta kaipa se on sitten vaan ne neljä joita eniten näen, vaikka sitten jää kutsumatta monta monta ihanaa ihmistä. Ja niitä serkkuja on ihan pakko karsia, koska valitsemamme ihana juhlapaikka rajaa vieraat jo maksimissaan 50:een. Jos kaikki serkut kutsuisin, lähenisi vieraslista 70:ä!
 3. Suosittelen pitopalvelua ammattikoululta! Ylioppilasjuhliini oli aikanaan (valmistuin syksyllä 2000) Roihuvuoren ammattikoululta koko pitopalvelu, astiat ja taisivat hankkia kukatkin pöytiin ym. Oli aika isot juhlat ylioppilasjuhliksi, siinä 70 vierasta. Palvelu oli sujuvaa ja ruoka aivan hillittömän hyvää. Erityisesti vuohenjuustotornit olivat vieraiden mieleen. Joku jopa sanoi, että tarjoilu oli parasta, mitä on missään juhlissa saanut enkä ala väittämään vastaan. Ne mun juhlat tehtiin lopputyöksi niin halusivat varmasti kaikki onnistua. Se Roihikan ammattikoulu on Helsingissä ja osoite on sopivasti Prinsessantie.
 4. Kai sinne voi kutsua ihan kaikki häihin kutsutut nuoret naiset jos suinkin haluaa. Itse olen ollut selaisissa jättipolttareissa ja hauskaa oli, vaikka morsian oli melko vieras: siippani ystävän tuleva vaimo. Pitää vaan miettiä, minkä kokoisella porukalla itse viihtyy. Itse varmaankin haluan omiin polttareihini kaikki ne, jotka haluavat suinkin tulla. Olen itse kaaso eräälle ystävälleni ja hän taas haluaa olla ihan vaan lähimpien ystävien kesken.
 5. Meilläkin on sushit mielessä... Mutta mitäs niille, joille ei japanilainen maistu? Jotain pientä sekin saisi olla, kun Talvipuutarhan pöydät on niin pienet...
 6. Makkaran paistoa ja karjalanpiirakoita, voisi vaikkaleipoakin. Teette munavoita ja syötte piirakat tuoreina, nam nam. Tuolta voit keksiä jotain hauskaa: http://www.hs.fi/english/extras/toolong
 7. Ei pidetty vaan kahdestaan etelän auringossa juhlittiin. Minä olisin nekin juhlat halunnut, mutta siippa ei juhlista perusta, haluaa vaan tuijotella silmiini kaikessa rauhassa. Häät kuitenkin vaadin, minä pieni bilehile.
 8. Minä kyllä ihastuin siihen ilmapalloideaan, mutta pitää miettiä, kuinka paljon omatunto kolkuttaa.. Minäkin kaipaan niitä lisävinkkejä, kun en halua, että häävieraat sitten ikävystyvät. Mielellään saisi olla sellaista ohjelmaa, missä hääparin ei tarvi olla valokeilassa, kun se vähän siippaa kauhistuttaa! Itse olen vähän haaveillut siitä ilotulituksesta, mutta se riippuu ihan budjetista. Ainakin erilaiset esiintyjät on kivoja. Siipan kaverin häissä oli taikuri, joka nauratti kaikkia. Teki jotain "huonoja" temppuja ja sitten yllättäen tosi hienon lopuksi... Jos olisi samalla tavalla tuttujen joukossa esiintymistaitoisia ihmisiä niin olisi kiva saada esiintymään. Serkkupoikaa saatan pyytää soittamaan kitaraa, jos se vaan suostuis...
 9. Ihan samassa veneessä ollaan. Häämatka on ainoa, jota se siippa on yhtään halunnut miettiä, mutta eipä me olla sitäkään varattu - yleensä kun ollaan menty lomalle on näes otettu äkkilähdöt! . Musiikkia ollaan vähän katsottu yhdessä,mutta sekin on kuulemma ihan ennen aikaista. Luulen, että sillä on kuvitelma, että kaikki sujuu itsestään..? Mun suunnittelu taitaa sitä hermostuttaa, vaikka oon mielestäni aivan vaatimaton niiden suhteen.. ja mäkin rakastan kaikkea suunnittelua aina kavereiden synttäreistä lähtien..! Pitääköhän sitä sitten vaan salaa järjestellä vai mitä ihmettä--?!
 10. Oma siippani ei perusta pitkistä mökkiryyppäjaisistä eikä suuremmin huomien keskipisteenä olemisesta enkä tiedä, millainen ihminen pitäisi olla, että tykkäisi olla nolattavana... Miksi niiden polttareiden pitäisi kestää niin kamalan kauan..? Miesten polttareiden vaihtoehdoksin voisin hyvin kuvitella kuitenkin sellaisen helikopterilla Tallinnaaan -reissun, mutta sekin on sitten tietenkin sellainen, mihin menee aikaa. Helikopterilla ei varmaan oo tullut kauheasti lenneltyä, niin oisi varmaan jännä kokemus. Tallinnassa voisi sitten käydä strippibaarissa jos sellaisesta tykkää ja ainakin syödä ja juoda hyvin. Sitten mitään sen kummempaa ohjelmaa tuskin tarviskaan. (Itsekin voisin lentää helikopterilla Tallinnaan. Strippibaarissa vaivaantuisin, mutta johonkin ihanaan kauneushoitoon voisin mennä. )