Jump to content
Naimisiin.info

mansikka

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

mansikka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Muistaakseni tulppaani ei kestä kovin hyvin ilman vettä. Lisäksi se aiheuttaa tuoksullaan ongelmia allergikoille. Muuten ihania kukkia kyllä.
  2. mansikka

    Praha

    Me tultiin lauantaina juuri viiden päivän häämatkalta Prahasta! Oli kyllä ihana matka! Tosi kaunis ja romanttinen kaupunki! Nähtävää riittää aivan mielettömästi ja jos olisi halunnut käydä kaikissa mahdollisissa paikoissa, olisi pitänyt olla reissussa varmaan pari viikkoa, että ehtisi käydä nämä paikat! Prahan linna on paikka, johon kannattaa ehdottomasti mennä! Meillä oli varattu huone Hotel Diplomatista, joka on 4 * hotelli vähän kaupungin ulkopuolella. Olimme saaneet superior-huoneen ylimmästä 8. kerroksesta, mistä oli ihanat näkymät yli koko kaupungin!
  3. Me ei olla tätä vielä edes mietitty... Akseli ja Elina on ihana, mutta toivottoman hidas. Jos tiedätte, niin kertoisitteko vielä, miltä levyiltä kyseisiä valsseja löytyy. Ainakin, kun kirjaston "humppalevyjä" kattelin, niin niitä on tuhat ja miljoona! Meille ei nimittäin tule bändiä...
  4. Siis uskomatonta, jos joku tosiaan valitsee papin ulkonäön perusteella, kuten Marko kertoi... Ymmärrän kyllä, jos perusteina on, että haluaa tutun papin, joka on jollain tapaa morsiusparille läheinen tms. Tollasta ulkonäköasiaa en kyllä ymmärrä... Koskaan tullut edes ajatelleeksi! :
  5. mansikka

    Praha

    Nyt olen käynyt lentoyhtiön kanssa jo sähköpostikeskustelua ja samoin heidän tytäryhtiönään olevan matkatoimiston kanssa, joka myy sitten hotelleja Prahassa. Yritin nyt alustavasti varata jo lennot, mutta hotellin varaan myöhemmin, koska tolta matkatoimistolta kuulin, että heiltä tulee "matkatoimistoihmisille" ehkä keväämmällä special hintoja... Eli odotellaan niitä vielä. Eihän työpaikalta lomatkaan ole vielä varmistuneet! : Netissä kahlataan kuitenkin!
  6. mansikka

    Praha

    Me olemme nyt myös päätyneet Prahaan. Emme kylläkään lähde minkään matkanjärjestäjän matkalle, vaan otamme erikseen lennot ja hotellin. Tässä hotelliasiassa onkin pieni pulma... Osaako kukaan suositella Prahassa noin kolmen tähden hotellia? Hotelleja on nimittäin niiiiiin paljon, ainakin kun netistä on katsellut. Jotkut on ihan kivoja, mutta joukossa myös jos jonkinlaista loukkoa... No etsiminen jatkuu!
  7. mansikka

    Praha

    Onnellinen, kiitos tiedoista! Kuulosta tosi hyvältä! Prahahan on nyt vasta muodostunut oikeen trendipaikaksi, mutta varmasti se on ihana ja katsastamisen arvoinen!
  8. mansikka

    Praha

    Onnellinen, minua kiinnostaa myös Praha (sulho ei vaan oikeen lämmennyt...) Mihin hintaan Prahaan pääsee ja mikä matkatoimisto? Kauanko aikoisitte olla (pidennetty vkl vai vko?)
×
×
  • Create New...