Jump to content
Naimisiin.info

Kirsi P.

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kirsi P. kaikki viestit

  1. Tanssilato on kyllä ihan umpinainen. Kantavat seinät joka puolella. Lavan etuosassa on isohko ovi, jonka voi tarvittaessa laittaa kiinni, niin ei varmasti tule ötökät sisään Noista menuista osaan sanoa vain sen verran, että heillä on antaa muutama esimerkki, joita voitte sitten itse muokata haluamanne laisiksi. Myös tämän suhteen palvelu pelaa!
  2. Olen ollut kahdesta häissä Paukkulassa ja molemmat juhlat olivat todella onnistuneet. Mekin olisimme valinneet sen paikan, jos läheiset ystävämme ei olisi siellä juhlineet (me halutaan sellanen "oma paikka" missä ei olla ennen oltu) Mutta myös minä voin suositella sitä kaikille! Hyvä sijainti, saa viedä omat juomat ja loistavat tilat sekä syömiselle että illlan ohjelmaan. Ja mikä parasta takapihalla loistava tila ottaa ryhmäkuvia -> kaunis maisema ja porrastettu alamäki (näin kaikki näkyvät varmasti kuvassa)
  3. Kyyhkylän kartanon vuokra on 500 e, tanssilato 150 ja sauna 130. Ruoat on alkaen 30 e/hlö. Myyntipalvelussa oleva Kaisa on TODELLA mukava ja avulias. Erinomaista palvelua. Hän selvitteli meille mm. tanssiladon lämmitysmahdollisuuksia.
  4. Voin tohon kyyhkylän kartanoon lisätä vielä sen verran, että meillä vieraita tulossa noin 120 ja kysyimme sieltä saadaanko kaikki vieraat näihin kolmeen huoneeseen mahtumaan (joista siis kaikista näkymä toisiinsa ja isot oviaukot) ja vastaus oli että max 120 vierasta saadaan näihin "päähuoneiseen" niin ettei kukaan vieraista joudu sivuhuoneeseen evakkoon. Tanssilatoon mahtuu myös kevyesti tuo 120 vierasta ja tosiaan penkit menee siellä sivussa. Orkesterille on rakennettu koroke. Saunatiloihin mahtuu noin 20 vierasta kerrallaan ruokailemaan. Ei siis mikään mahottoman iso tila jos aattelee että kaikki vieraat haluavat syödä iltapalaa yhtäaikaa. En tiedä onko mahdollista järjestää iltaohjelmaa kartanossa. Silloin ei ainaskaan voi vielä omia juomia kun kartanossa on A-oikeudet. Me vielä vähän harkitaan tätä kyyhkylän kartanoa, mutta jos siihen päädytään niin vuokraamme kyllä jonkinlaisia sähkölämmittimiä tanssilatoon. Sellaisia on kuulema käytetty siellä muissakin häissä.
  5. Voiko tonne vanhalle kasarmille viedä omia juomia? Ruokailutilassa ilmeisesti ainaskin on a-oikeudet, mutta järjestetäänkö tanssit siinä samassa tilassa vai onko siellä erillinen tila tansseja varten? Onko tietoa hintatasosta esim. viinipullo, booli / 10 l ämpäri.. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan kommentteja Mikkelin Sotkusta (vanha sotilaskoti).
  6. Me käytiin myös tutustumassa Kyyhkylän kartanoon ja se oli kyllä ihana paikka. Jäimme vaan miettimään sitä tanssilatoa... tarkeneeko siellä? tuleeko hyttysiä sisään? kun niissä seinissä oli pieniä rakoja.. Meidän häät on heti kesäkuun alussa, joten tollasiakin asioita pitää miettiä.. annika27: oletteko viemässä latoon jotain lämmittimiä? Meinaatteko järjestää iltapalan rantasaunalla vai tanssiladossa? Me soiteltiin myös Wanhaan peltolaan ja saatiin sama suru-uutinen. Paikka myynnissä eikä jatkosta tietoa. aika törkeetä mun mielestä pyytää 20 e pelkästä paikan esittelystä!! Meiltä pyydettiin sitä myös, mutta sanoin että jos he haluavat paikalla bisnestä tehdä niin saavat ihan ite maksaa palkkaa sille naiselle joka sinne vaivautuu paikkoja näyttämään Me ei siis maksettu sitä. Onpa tosi erikoista että Otavan opiston varaus ei ole mikään pysyvä. Ja vasta keväällä saa tiedon kurssitarjonnasta!!! Sehän on ihan mahoton yhtälö. Häät kesäkuun alussa ja keväällä saatkin tiedon että juhlapaikkaa ei olekaan.. hmm. Anni Helena: kerrotko kun olet käynyt noissa pitopalvelun suosittelemissa paikoissa. Mekin etsitään ensisijaisesti paikkaa jonne saa viedä omat juomat. Siitä saa säästöä todella paljon. Ja tietysti pitäisi löytyä sopivan kokoinen tanssilattia noin 120 vieraalle.
  7. Olen samassa tilanteessa sinun kanssa. Häät kesäkuussa 2009 Mikkelissä ja hääpaikkaa etsitään kovasti. Eilen käytiin muutamiin paikkoihin tutustumassa mm. Myyrylän kartanoon. Myyrylää käytetään paljon hirvipeijaisien viettoon, joten meidän makuun siellä oli liikaa hirven päitä ja nahkoja seinillä. Vessoista puuttui ovet kokonaan -> suihkuverholla kuitenkin sait hiukan yksityisyyttä Ulkoa mahdottoman kaunis paikka ja sinnehän saa omia juomia viedä niin paljon kun tarve vaatii. Ei siis kuitenkaan meidän makuun, mutta teille voi vaikka sattuakin. Otavan opisto kiinnostaa myös meitä. Laitoin sinne eilen viestiä, josko sinne pääsisi joku päivä tutustumaan paikkoihin. Kerro toki jos olet paikasta jo infoa saanut.
×
×
  • Create New...