Jump to content
Naimisiin.info

Ariane

Morsian
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ariane's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Leskellä on elinikäinen hallintaoikeus puolisoiden yhteiseen asuntoon, joten Neferty miehen exällä ei ole oikeutta tehdä teidän asunnollenne yhtään mitään. Sinä yksin hallitset asuntoa, vastaat sen kuluista ja kunnostuksista ja irtaimistosta. Exä ei voi myöskään myydä asuntoa. Lisäksi alaikäisen lapsen vanhemmilla ei ole oikeutta käyttää lapsen omaisuutta omiin tarkoituksiinsa.
  2. En ota, sillä nimestä tulisi pitkä nimihirviö. Sinänsä kannatan kyllä yhdysnimiä, mutta mielellään saisi yhdistyä toisiinsa sointuvat nimet.
  3. Minun tuttavapiirissä on yleistä, että lapsilla on äidin sukunimi. En tiedä miten yleistä se noin muuten on, mutta en ymmärrä miksi asian mahdollinen harvinaisuus olisi ongelma. Juttele asiasta miehesi kanssa ja sopikaa asiasta jo ennen naimisiinmenoa ja lastenhankintaa, niin eipä tule konflikteja myöhemmin. Jos tuollaisen asian takia tulisi ero, niin eipä olisi muutenkaan kovin kestävä parisuhde.
  4. Koristelun kannalta kumpi vaan päivä on hyvä, keltaisia ja oransseja syksyn lehtiä ja oksia löytyy kyllä.
  5. Mä en jättäisi alle vuoden ikäistä hoitoon esim. päiväksi ja seuraavaksi yöksi, mikä olisi välttämätöntä jos pitäisi osallistua häihin toisella paikkakunnalla. Rintaruokinnassa olevaa lasta en jättäisi hoitoon kuin maksimissaan pariksi tunniksi. Jäisi kyllä häät väliin vaikka olisi miten hyvä ystäväpari menossa naimisiin. Mä olen ollut lukuisissa häissä, eikä ainoissakaan ole ollut ongelmana se, että lapsia pitäisi suojella joltain vaikka alkoholia käytetään. Mutta kukin tyylillään, ei siinä mitään. Mutta mielestäni on turha loukkaantua, jos joka vieras ei halua lastaan jättää kotiin.
  6. Me teemme luultavasti jonkun pikareissun ihan kotimaassa tai Euroopan rajojen sisällä. Syynä on, että otamme 1-vuotiaamme mukaan, enkä halua pitkiä lentoja. Kiva lueskella täällä niin monenlaisista matkakohteista!
  7. Minusta avioehto on hyvä asia, etenkin silloin kun molemmille tai toiselle on tulossa perintöjä. Meille tulee mahdollisesti perinnöt suojaava avioehto, vaikkei mitään isoja perintöjä ole tulossa. Mielestäni reilua.
  8. En ole tätä ennen kuullutkaan häistä, joihin on lapsilta pääsy kielletty. Kuulostaa minun mielestäni oudolta, kaikissa häissä joissa olen ollut lapset lähtevät kotiin melko ajoissa eivätkä ole kukkuneet koko yötä juhlapaikalla. Enkä kyllä oikein tajua, miksi alkoholi estäisi lasten mukanaolon. Noh, aina oppii uutta. Omaa 1-vuotiastani en jättäisi juhlista pois paitsi jos häät olisivat lähellä kotia. Me emme jättäisi niin pientä lasta koko päiväksi ja vielä seuraavaksi yöksi + aamupäiväksi vieraan hoitoon. Joten välistä jäisivät lapsettomat hääjuhlat.
  9. Minusta on tökeröä kutsua polttareihin, jos ei kutsu häihin. Etenkin jos kyse on vain muutamasta ulkopuolelle jääneestä kaverista. Tulee mieleen, että miksi näitä muutamaa kaveria ei voi kutsua itse häihin ja että tarkoitus on vain saada lisää maksajia polttariohjelmaan.
  10. Minä olen nähnyt joskus mainoksia pelkopotilaisiin erikoistuneista hammaslääkäreistä. Olen kuullut, että on mahdollisuus rauhoittaviin lääkkeisiin ja ilokaasun käyttöön vastaanotolla. Kannattaa varmasti selvittää tällaista mahdollisuutta.
×
×
  • Create New...