Alliance

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Alliance

 1. Moikka, Onko täällä muita morsiamia, joilla häämatkakohde tulee yllätyksenä? Mieheni haluaa järjestää matkan minulle yllätyksenä ja saankin tässä vain mielessäni arvailla, että minne ollaan menossa.... hui!
 2. Nina kuvasi häämme 27.6. ja emme voi mitään muuta kuin kehua vuolaasti! Kuvista tulvii onnellisen päivämme ihana ja iloinen tunnelma Kiitos Nina!
 3. Otan mieheni nimen, koska se on hyvin kaunis ja suhteellisen harvinainen. Haluamme lisäksi, että meillä ja tulevilla lapsillamme on kaikilla sama nimi.
 4. Minulla on kihlana täysallianssi ja se on aivan ihana . Kuten Mumm, en minäkään vaihtaisi mihinkään. En ole huomannut mitään kulumisia ja tai irtoamisia, mutta otan sormuksen pois salille mennessä ja kun rasvaan käsiä, leivon, siivoan tms. Huollatan sormuksen silloin tällöin koruliikkeessä eli sormus puhdistetaan ja timanttien istutukset varmistetaan. Ainoa asia mitä kannattaa varoa on sormuksen pienikin vääntyminen, mutta normaali em. huolellisuus on ainakin minulla riittänyt.
 5. Meille tulee vieraiksi yksi homopari ja ei tulisi mielenkään tehdä asiasta minkään valtakunnan numeroa. Kyseessä on lapsuudenystäväni miehineen ja he "kuuluvat kalustoon" siinä missä muutkin ystäväni. En usko, että meillä tulee häissä tilannetta, jossa joutuisin selittelemään heidän suhteensa laatua, mutta jos näin olisi, kuittaisin tilanteen sanomalla: Tässä on Lauri miehineen... Jokainen saa sit ajatella mitä haluaa, ei voisi mua ainakaan vähempää kiinnostaa
 6. Sormuksessa tärkeintä on timanttien laatu, koska sekä kihlani että tuleva vihkini ovat timanttisormuksia. Timanttien on oltava mahdollisimman hyvää luokitusta, enkä itse koskaan ostaisi pääsiäsmunan kokoista timanttia, joka on huonoa laatua. Sormuksien on oltava klassisia malliltaan, sillä haluan käyttää samoja sormuksia vielä vanhanakin (en siis aio updateta sormuksiani, vaan ostamme kerralla "kunnollista"). Revittelen sitten muilla koruilla, if needed.... Käytännöllisyys ei ole hyveeni ja voin pitää sormuksia töissä, joten sormuksen käytännöllisyydellä ei ole merkitystä. En tosin käytä sormuksia kotitöissä tai puutarhassa, koska en halua ehdoin tahdoin sotkea tai naarmuuttaa...
 7. Meillä sulhanen ei näe minua ennenkuin kirkossa ja olemme alustavasti puhuneet, että viettäisimme edellisen yön erillään. Minä kaasoineni meillä ja hän varmaan vanhemmillaan tai bestmanilla. Muutenkin toivoisin, etteivät muut kuin kaasoni näkisi minua hääpuvussani ennen kirkkoa. Ei sillä, että pukuni mikään salaisuus olisi, mutta haluaisin silti tehdä näin.
 8. Todella mielenkiintoinen keskustelu, täytyy sanoa. Me olemme päätymässä sellaiseen ratkaisuun, että kutsumme lapsivieraista ainoastaan kummilapsemme sisaruksineen. Meillä ei ole lapsia eikä ole meidän sisaruksillakaan ole, mutta suurimmalla osalla kavereistamme sen sijaan on. Rakastan lapsia todella paljon, mutta juhlatilan koko pakottaa karsimaan vierasjoukkoa ja emmekä halua mitään lastenjuhlia häistämme muutenkaan.
 9. Mä olen ihan samaa mieltä kaikkien edellisten kanssa. Käy palauttamassa puku, koska sinulla on noin vahva visio siitä mitä oikeasti haluat. Kävin itse neljässä liikkeessä ja minulle jäi kaksi pukua aika tasavahvoiksi kandidaateiksi (molemmat siis ns. unelmapukuja). Kävin sovittamassa toista uudelleen ja kun sain puvun päälleni, tiesin että tässä se nyt on, THE puku! Kyselit millaisia tuntemuksia THE puku herätti? Kun sain puvun toiseen kertaan päälleni, en olisi enää halunnut riisua sitä ja mietin vain kuinka saan olla juuri tässä ihanassa puvussa elämäni suurimpana päivänä.
 10. Kiitokset kaikille, jotka ovat tähän ketjuun viitsineet kirjoittaa kokemuksiaan Lontoon morsiusliikkeistä. Kävin tänä viikonloppuna kiertelemässä ja kaksi Augusta Jonesin pukua jäi mieleen (kävin sovittamassa House of Fraserilla). Joku mainitsi, että Ring O' Rosesilla olísi halvemmat hinnat, joten taidan soittaa sinne maanantaina ja tarkistaa asian.
 11. Mulla ei ole vielä pukua, mutta tämän ketjun läpikäytyäni tiedän mitä EN halua!!! Aivan kamala kavalkadi kyllä, huh huh. Sain tän päivän naurut täältä!
 12. Meidän häät on vasta edessä ja saa nähdä mitä tuleman pitää ilmoittautujien kanssa, mutta ei voi muuta sanoa kuin, että todella raivostuttavaa touhua joko A) sanoa, tullaan, jos ei ole muuta ilmoittautua, mutta jättää tulematta. Moni vieras ei ilmeisesti tajua, että ruokailu per / henkilö voi maksaa jopa 50 euroa ja jos 10 tai ylikin jää tulematta (vaikka ilmoittatui), on turhaan mennyt rahaa 500 euroa. Kaikki hääparit varmasti keksivät tuolle rahalle muutakin käyttöä hääbudjetissaan. Joku nyt tietysti suuttuu, että kaikkiko mitataan rahassa ja eikö henkisillä arvoilla ole mitään väliä, mutta that wasn't the point
 13. Ihan yleisenä kommenttina häälahjoihin sanoisin, että kukin antaa lahjoja kykynsä mukaan. Jollekin 50 euroa on iso raha ja toisella se ei tunnu missään. 50 euroa vs. metsäpalsta on kyllä todella mautonta, mikä mahtaa selittää moisen eriarvoisuuden sisarusten välillä????
 14. Kuulostaa aivan ihanalta teillä molemmilla! Jos jotain vastavaa on luvassa niin en kyllä valita
 15. Miiru ja Helsbels, saanko udella, että missä päin olitte häämatkalla?
 16. Minäkin rakastan yllätyksiä ja uskoisin luvassa olevan jotain ihanaa... Kerron sitten aikanaan, minne päädyimme
 17. Meille tulee varmaankin sama Mä en henk koht välitä kummastakaan, mutta uskoisin, että vieraille maistuu jompikumpi.
 18. Vaikka olinkin salaa toivonut kosintaa jo pitkään, oli romanttinen kosinta sormuksen kanssa silti ihana yllätys ja halkesin onnesta.
 19. Mäkin taidan kuulua vähemmistöön, kun me otetaan miehen kanssa molemmat sormukset pois, kun tullaan kotiin. Pidetään siis molemmat kaikkialla muualla kuin kotona kahdestaan. Hassua, että sit jos meillä on vieraita, niin sitten meillä on kyllä sormukset. Omituista on kyllä se, että jos ollaan yötä jossain muualla kuin kotona, niin sit jätän sormuksen yöksi. Pelkään varmaan hukkaavani sen...
 20. En tieda onko enaa ajankohtaista, mutta South Kenissa on kiva ravintola nimelta Daphne's (italialainen). Paikka ei vain ole kovinkaan suuri, mutta pariin kertaan siella syoneena voin vakuuttaa ruuan olevan todella hyvaa. Toinen kiva on Chelseassa oleva Brinkley's, mutta sekaan ei ole kovin suuri.