_Cindis_

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About _Cindis_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Voi elämä, että mua ahdistaa tämä aihe jo valmiiksi! Viimeisten kuukausien aikana mä oon ollut jotenkin tosi tarkka siitä, etten pääsis yhtään lihomaan, jotta kukaan ei pääsis utelemaan raskaudesta. En oo myöskään käyttänyt sellaisia vaatteita, jotka vois vähääkään viitata siihen, että ois raskaana. Mä en halua, että ykskään ihminen luulis mun olevan pieniin päin. En tiedä miksi. Reilun kolmen viikon päästä ollaan menossa naimisiin ja voi tsiisus, että mä odotan kauhulla sen jälkeistä aikaa. Kyllä... Me ehdottomasti halutaan lapsia jossakin vaiheessa, mutta en tiedä milloin ja se ei ainakaan kuulu kenellekään ulkopuoliselle. Huoh. Mä en voi tajuta, miten ihmiset voi olla niin hemmetin ajattelemattomia ja yksoikoisia vielä 2000 -luvulla: Jos menet naimisiin, olet raskaana tai ainakin haluat raskaaksi. Jepjep.
 2. Curacaolla/Aruballa matkustelleet... Millainen sää siellä on toukokuussa? Lämmintä varmaankin, mutta ei kai mitään sadekautta...?
 3. Olisiko kenelläkään kuvia Kytölän KTV:n majasta/Ahtialan seurantalosta/Kalliolan nuorisotalosta? Olisin superkiitollinen, jos sellaisia löytyisi, koska netistä en ole löytänyt (ainakaan sisäkuvia) ja asumme kaukana Lahdesta, joten ihan heti pääse katsastamaan paikkoja... Ronjuska Yöpymismahdollisuudesta Heinlammilla ei ole tietoa... Soita talon "emännälle"(on tosi mukava) ja kysäise, niin sillä asia selviää.
 4. Kaikki vieraat ei siis mahdu samaan saliin? Voi kokkö! Soitin jo Pirkolle ja varasin paikan ensi vuoden toukokuulle. Täytyykin miettiä asiaa uudestaan, koska haluaisin, että kaikki vieraat ovat samassa tilassa. Asutaan itse aika kaukana, eikä päästä hetkeen katsomaan paikkaa livenä. Mutta kiitos tiedoista!
 5. Kiva kun täältä löytyi kuvia Heinlammin kyläntalosta! Olemme suunnitelleet sitä hääjuhlan viettopaikaksi keväällä -09, mutta kuvia ei ole netistä aikaisemmin löytynyt. Paikkahan näyttää kuvien perusteella ihan kivalta ja jos se nyt on vielä kunnostettu niin avot! Tuo sali vain näyttää aika pieneltä (ainakin noissa kuvissa)... Mahtuuko tilaan todella yli 100 hlöä? Minkä kokoisia pöydät ovat (ts. montako hlöä mahtuu yhteen pöytään)? Tanssin ajaksi pöytiä täytynee hiukan raivata?