Jump to content
Naimisiin.info

_Cindis_

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

_Cindis_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. _Cindis_

    Curacao matkakohteena

    Curacaolla/Aruballa matkustelleet... Millainen sää siellä on toukokuussa? Lämmintä varmaankin, mutta ei kai mitään sadekautta...?
  2. Olisiko kenelläkään kuvia Kytölän KTV:n majasta/Ahtialan seurantalosta/Kalliolan nuorisotalosta? Olisin superkiitollinen, jos sellaisia löytyisi, koska netistä en ole löytänyt (ainakaan sisäkuvia) ja asumme kaukana Lahdesta, joten ihan heti pääse katsastamaan paikkoja... Ronjuska Yöpymismahdollisuudesta Heinlammilla ei ole tietoa... Soita talon "emännälle"(on tosi mukava) ja kysäise, niin sillä asia selviää.
  3. Kaikki vieraat ei siis mahdu samaan saliin? Voi kokkö! Soitin jo Pirkolle ja varasin paikan ensi vuoden toukokuulle. Täytyykin miettiä asiaa uudestaan, koska haluaisin, että kaikki vieraat ovat samassa tilassa. Asutaan itse aika kaukana, eikä päästä hetkeen katsomaan paikkaa livenä. Mutta kiitos tiedoista!
  4. Kiva kun täältä löytyi kuvia Heinlammin kyläntalosta! Olemme suunnitelleet sitä hääjuhlan viettopaikaksi keväällä -09, mutta kuvia ei ole netistä aikaisemmin löytynyt. Paikkahan näyttää kuvien perusteella ihan kivalta ja jos se nyt on vielä kunnostettu niin avot! Tuo sali vain näyttää aika pieneltä (ainakin noissa kuvissa)... Mahtuuko tilaan todella yli 100 hlöä? Minkä kokoisia pöydät ovat (ts. montako hlöä mahtuu yhteen pöytään)? Tanssin ajaksi pöytiä täytynee hiukan raivata?
×
×
  • Create New...