Milarca

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Milarca

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/20/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Voi pakastin! Ei hittolainen, mitäköhän me tehään meidän jäiden kanssa? Oltais yhdestä baarista saatu ilmaseksi hakee jätesäkkikaupalla, mutta jos pakastinta ei oo niin ei oikein kannata. Meille tulee DJ. Häät on vasta 18.9.2010, joten en nyt osaa häntä suositella kun en tiedä miten homman hoitaa. muoks. Ja nyt alko mietityttämään, että mikä on vuokraajan vastuu kun sivuilla ilmoittaa pakastimen olemassaolosta?
 2. Efva: Mua kiinnostais kanssa pöytäkartta tai kuvat. Meille on kutsuttuja vieraita noin 80 henkeä, ja haluisin sen noutopöydän kanssa salin puolelle. Monasti vaan kuullut et tulis liian ahdasta, niin olis kiva nähä miten te toteutitte homman!
 3. Punaisista ruusuista en ole koskaan oikein pitänyt, mutta täytyy sanoa että toi on todella kaunis Ja noi tummat callat melkein täytyy kääntyä tuon kimpun puoleen, ihanuus! Kiitos vinkeistä Kun sain sulholta ensimmäisen kerran kukkia, se oli iso kimppu valkoisia ruusuja. Passaisikohan tuo kimppu valkoisten ruusujen kera? Olis sitten kimppukin hieman "meidän juttu"
 4. Noi suuret callat on tosi ihanat. Jossakin vaiheessa pohdin tuollaista "pitkää" kimppumallia, mutta jostain syystä tiiviimpi paketti miellyttää silmää enemmän. On vaikeeta, hmp
 5. Pispalan haulitehdas on tällainen. Sen varasinkin samoista syistä. Porukkaa kun on 70 henkeä, niin tila riittää juuri ja juuri. Ainoa miinus kova viikonloppuvuokra (700€). Hieman ehkä OT, mutta mielestäni 700€/viikonloppu on edullinen. Hyvässä lykyssä avaimet saa jo torstaina jolloin koristelun voi aloittaa. Lisäksi tanssahdella voi vaikka koko yön ja osa siivouksesta kuuluu hintaan. Tai sitten minä olen tottunut Helsingin hintoihin liiaksi (esim. vuorokausivuokra n.1200€ ja aamu yhdeksältä paikka tyhjä ja siivottu)
 6. Ei vitsi, ihana ketju Pitänee kokeilla josko minullekin mieleinen kimppu löytyisi näin. Rakastan liljoja, murattia ja calloja. Tällä hetkellä mielessä on calla -kimppu, koska puvusta tuli odotettua "rönsyävämpi" niin haluan pitää kimpun mahdollisimman simppelinä. Mutta millainen kimppu olisi? Voiko pukuun yhdistää mustan/tumman kimpun, vai hukkuuko se oheiseen pukuun? Häät on syksyllä, joten ei tarvitse olla keväisen kevyttä... eikä se kyllä minulle sovikaan. Ja tässä sitten puku:
 7. Haulitehtaalla juhlitaan 18.9.2010. Vihkiminen tapahtuu myös samassa tilassa. Vieraita noin 80, ja sekös tuottaa päänvaivaa Siis ei ehkä muutoin, mutta haluan noutopöydän salin puolelle. Pikkuhuone on mielestäni niin auttamattoman ruma ja sinnehän jää osa tuoleistakin lojumaan...
 8. Helsingissä omalla luottokampaajallani; meikki+kampaus 90€. Tähän summaan en luonnollisestikaan laskenut noin viikkoa aiemmin tapahtuvaa hiusten värjäämistä ja leikkaamista, sillä käyn muutoinkin 5-8viikon välein kampaajalla ko. toimenpiteissä. No niihin menee 120€, mutta ei kuulu hääbudjettiin.
 9. 18.9.2010 Tampereella Pispalan Haulitehdas. muoks. päivä ja paikka
 10. Voi ei tätä valinnan vaikeutta!!! :0 Aluksi ajattelimme, että värit ovat EHDOTTOMASTI musta-hopea-valkoinen, mutta turkoosi-ruskea-beige ovat kotimme värit ja nehän näyttäisivät upeilta häissäkin... onneksi on aikaa miettiä
 11. Sukulaisille emme pitäneet mitään juhlia, juhlitaan heidän kanssa sitten hääpäivänä. Kihloihin menimme Pattayalla ja siellä järjestimme ensimmäiset bileet. Vierailta oli 14, mukana myös oma isä ja kummisetä. Muut vieraat olinkin tavannut vasta Thaimaassa. Kävimme ensin ulkona syömässä. Ravintola oli puitteeltaan mitä upein, ruokailu oli järjestetty ravintolan sisäpihalle keskelle puutarhaa! Ruuan jälkeen hotlalle, josta suunnattiin yöelämään. Kihlajaislahjaksi sain yhdestä baarista tanssitytön kengät suoraan jalasta Elokuussa pidämme bileet kavereille. Ajatuksena oli pitää mahdollisimman rennot grillibileet, mutta mies innostui vääntämään oikein kutsut joihin haluaa vp:n, eli niistä tulee hieman juhlavammat kuin "verkkarit jalkaan ja takapialle" -meinigistä