Jump to content
Naimisiin.info

Anni Helena

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Anni Helena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Otavan opiston nettisivuilla on virheellistä tietoa. Vuokrattavaan juhlatilaan mahtuu noin 80 eikä 120. Viikonloppuvarauksissa opiston kurssit menevät häitten edelle. Kesän 2009 kursseista tiedetään vasta ensi keväänä joten nyt varattua tilaa ei välttämättä saakaan itselleen.
  2. Käyn heinäkuussa Mikkelissä ja on tarkoitus mennä katsomaan juhlapaikkoja. Sovin jo näytöistä Vanhalle sotkulle (pe-su 250e) ja Läsäkosken kartanoon(mahtuu noin 200 hlöä). Aion käydä katsomassa myös Myyrylän kartanon (ke-ti vuokra 600e)ja Otavan opiston(mahtuu reilut 120 hlöä, 900e). Pitopalvelu ehdotti Toivolan maamiesseurantaloa (noin 200 hlöä), Syväsmäen seurojentaloa ja Monikkalan metsästysmajaa eli ne käyn myös katsomassa. Otavan opistolla on pitopalvelun mukaan hankaluutena se, että pöydät ja tuolit täytyy ennen ja jälkee juhlien kantaa saliin. Kysyn siitä kun käyn paikan päällä itse. Wanha Peltola Ristiinassa ei ota vastaan varauksia, omistaja on myymässä firmaansa. Myyrylän kartanoa näyttämään tuleva henkilö ottaa näytöstä palkkiota 20e. Haemme sellaista juhlapaikkaa, jonne voi tuoda omat juomat. Hienoa olisi, jos lähellä olisi majapaikkoja tarjolla kaukaa tulleille vieraille. Otavan opiston vieressä on entinen opiskelija-asuntola tms,joka toimii kai hotellina. Heimarissa olen ollut vieraana häissä. Vieraita oli alle 100. Tila oli hieman hankala, osa vieraista oli sjoitettu juhlahuoneen vieressä olevaan pienempään tilaan eikä sieltä nähnyt, mitä juhlassa tapahtui. Kekkolan kartano on aivan ihana paikka, mutta meille liian kallis. 1 sali ja 2 pienempää huonetta, toisessa noutopöytä. Ruokailu muistaakseni noin 40e/hlö. Yläkerrassa majoitustilaa, pieniä huoneita. Koko majoitustilan vuokra 2000e. Omia juomia ei saa viedä. Viini alk. 25e/pullo. Vaatisi pienen lottovoiton, jotta 150 hlöä voisi juhlia siellä.
  3. Häät heinäkuussa 2009 Mikkelissä. Kirkko varattu mutta juhlapaikkaa ei vielä löytynyt. Minne mahtuisi noin 150 henkeä? Matkaa voi olla 30 km Mikkelistä. Onko kellään kokemuksia (ja kuvia) seuraavista paikoista Myyrylän kartano, Otavan opisto, Anttolan hovi (navetan vintti), Vanha sotku, Läsäkosken kartano?
×
×
  • Create New...