Meikku88

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Meikku88

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 03/14/88

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. Unohdin tyystin sukkanauhan vaatekaappiini. Tuli mieleen vasta kun mieheni kysyi jotain sukkanauhan heitosta kun olimme jo saapuneet hääpaikalle. Onneksi kaasoni käväisi illan aikana noutamassa sen meiltä nopsasti. Sitten unohdimme juoda tervetulomaljat "ristiin" eli kohotettiin vaan molemmat omat maljat, vaikka olis kai pitäny silleen "käsikynkässä" , tai siis käsi toisen käden ympärillä juoda. Lisäksi kun heitin kukkakimpun niin pläts-se lensi suoraan taakseni lattialle, joka harmitti itseäni kovasti, mutta onneksi eturivistä käytiin nopeasti nappasemassa se Olisi pitänyt harjoitella heittämistä vähän enemmän.. Mutta ei siis mitään isoja mokia. Näinkin vähällä kämmäilyllä selvittiin (Tosin että pappi oli vihkimisestä vartin myöhässä ja kampaamossa meni tunti kauemmin kun piti ja kuvaaja odotti meitä tunnin kirkon edessä kuten oli sovittu eikä siis keretty ottaa kuin muutama kuva ennen vihkimistä- mutta nämä eivät olleet meistä riippuvaisia juttuja)
 2. Laahus likaantui, vaikka ei ollut edes erityisen pitkä(ihan vain vähän osui maahan, mutta sekin riitti). Suurin syy likaantumiselle oli se, että hääpaikan vessat meni tukkoon ja joutui käymään loppuillan ulkohuussissa rannassa(joka sekin puvun kanssa oli aikamoinen suoritus ) ja kostea ruohikko jätti oman merkkinsä pukuun vaikka mulla oli aina joku saattamassa ja auttamassa hameen kanssa.
 3. Saatiin ystäviltä häälahjaksi seksiasentokirja, joka oli reteästi pistetty keskelle lahjapöytää Sinänsä ihan hauska lahja mutta aiheutti hieman hilpeyttä häissä ja niiden jälkeen. (Ja olin paniikissa kun häissä oli lapsia, ettei kukaan saanut traumoja, mutta ei kai ) Niin ja sulhasen isä kommentoi tänään, että oli katsonut läpi kirjan asennot mutta ei suurinta osaa niistä kyllä hänen selällään toteutettaisi (kommentti jonka juuri halusin kuulla)
 4. Minä tulen olemaan raskaana meidän häissä.Häät ensi kesänä 11.7 ja laskettu aika 23.8 eli aika viimesillään olen jo silloin mutta me ei häitä siirretä ellei nyt tule jotain raskausmyrkytystä tai uhkaavaa ennenaikaisuutta tms. että on ihan pakko perua mutta tällä mennään nyt tällä hetkellä.Kaikki on jo ehditty varaamaan valmiiksi,paikka,kirkko,pappi,pitopalvelu jne.Hieman tietty hirvittää ja häiden järjestely ei nyt tällä hetkellä ole intresseistä suurimpana mutta onneksi meillä on paljon kavereita auttamassa kaikessa..Ajateltiin että tehdään kaikessa rauhassa nyt tässä kevään mittaan kutsuja ja muita järjestelyitä ja hääjuhlakin yritetään järjestää sillä tavalla rennoksi ja leppoisaksi että saisin istuskella ja lepäillä paljon.Morsiamen ryöstö ajateltiin ainakin jättää ohjelmanumeroista pois Hääpukua en onneksi ollut ehtinyt vielä hankkia.Naureskelin kavereille että leikkaan valkoiseen lakanaan päänaukon ja sujautan päälleni ja sidon kiinni jollain verhon narulla joo..Yksi vaihtoehto olisi teetättää se puku mutta en oikein tiedä..Suomen pukuvuokraamohan vuokraa kanssa jotain äitiyshäämekkoa.Pitää nyt miettiä että mihin päädyn..
 5. Näillä näkymin on meille tulossa elokuun loppupuolella..Häät heinäkuussa,joten ei ainakaan kenenkään tarvii tätä kysymystä meille häissä esittää (ellei jollain ole näössä jotain vikaa) jos nyt kaikki menee hyvin..
 6. Mies ajaa taksia,joten taksi on ehdoton valinta hääautoksi.Itse opiskelen hoitoalaa mutta en halua sen näkyvän mitenkään häissä polttareissa se on taas ihan toinen juttu,kun luokkalaiseni ovat luvanneet järjestää ne..
 7. Hämeenlinnassa Vanajan kirkossa naimisiin ja Rengossa juhlat.Kirkosta juhlapaikalle kuitenkin vain noin vartin ajomatka.
 8. Hämeenlinnassa asutaan ja täällä aiotaan myös juhlia 11.7.2009.Häihimme on tulossa noin 100 vierasta,ja halusimme paikan johon voi viedä omat juomat ja tarjottavistakin mahdollisimman paljon tehdään itse.Toisena kriteerinä oli,että paikka on luonnonläheinen ja siellä on paljon tilaa vieraille.Suvipielinen vastaa aika pitkälti sitä mitä halutaan ja sitä käytiin katsomassa muutama viikko sitten ja alustava varaus tehtiin tällä viikolla.Ensi kuussa mennään sitten kirjallisena tekemään vuokrasopimus.Paikan hinta on hieman enemmän kuin aluksi ajattelimme,tilavuokra viikonlopulta 550 euroa ja saunan vuokra 75 euroa ja pöytäliinoista 125 euroa.Paikan vuokraan sisältyy astiasto.Paikassa on hyvää vielä sekin,että sinne on lyhyt ja helppo matka Vanajan kirkosta(n.12 kilometriä).Kymppitien varrella siis sijaitsee tämä juhlapaikka. Niin ja tuo sauna on minusta ihana,että sen saa lämmittää juhlapäivänä ja vieraat pääsevät saunaan ja järveen uimaan.Myös grillipaikka on siinä saunan edessä,että jotain makkaraakin voisi harkita,että grillauskin onnistuisi
 9. Hämeenlinnassa asutaan ja häitä juhlitaan ens vuoden heinäkuussa.Tällä viikolla varattiin Suvipielinen juhlienpitopaikaksi Kirkkona on molemmille rakas Vanajan kirkko,vaikka sitähän ei vielä varata voi mutta se ehdottomasti halutaan.Pappikin on jo tiedossa,kunhan vaan ei olisi lomilla silloin..Se mistä haluan hääkampauksen ja meikin,ja mistä kukat halutaan on vielä epäselvää.Valokuvaaja on omasta takaa.
 10. Puhuttiin istumajärjestksestä ja sen laatimisen hankaluudesta,niin mies sanoi,että pistetään ne istumaan aakkosjärjestyksessä sitten se rupesi itse miettimään kenen vieressä silloin istuisi
 11. Kerroin äidille keskiviikkoiltana,sen jälkeen kun oltiin käyty miehen kanssa katsomassa mahdollista häidenviettopaikkaa ja kävin sitten vielä illalla äidin luona keräämässä pihalta raparperia ja piipahdin sitten sisälle ja alettiin jutella ja pakko oli sitten möläyttää että käytiin vähän katsomassa yhtä paikkaa ja äiti sitten tajusi jo oikeastaan siitä.Oli ihan iloinen ja sanoi,että ei tullut mitenkään erityisesti yllätyksenä,että oli osannut jo ajatella kyseistä asiaa vähän aikaa.Sitten puhuttiin siitä,että nuorena jaksaa kaikenlaista ja että lapsetkin olisi hyvä tehdä mahdollisimman nuorena.Tästä aiheesta äiti vasta innostuikin ja sanoi aika suoraan huumorin kautta mutta kuitenkin,että niitä lapsenlapsia hän vasta odottaakin,että häät toissijainen seikka.Tiesin tästä äidin mummoutumiskuumeesta,on ostellut jo pitkän aikaa vauvanvaatteita varastoon ja yrittänyt meille vauvansänkyä ja muuta vauvatarviketta raahata(joka on kyllä hieman alkanut jo ärsyttää varsinkin poikaystävääni..)Puhuttiin sitten siitä kun olen aikomassa lähteä kouluni kautta vaihtoon Afrikkaan sitten häiden jälkeen syksyllä jos se suinkaan onnistuu ja äiti heitti hyvää läppää,että "sähän pyöräytät sen vauvan ennen sitä ja tuot sen mulle siks aikaa hoitoon".Naurettiin tolle jutulle sitten yhdessä Oli ihan hauska juttutuokio.Vielä pitäis mahdollisimman pian miehen vanhemmille käydä juttelemassa..se jännittää selvästi enemmän kun uskon,että sieltä tulee enemmän "älkää nyt vielä" ja "miks nyt näin pian"-kommenttia..
 12. Me toivotaan varmaan lähinnä rahaa häämatkaa varten,koska ollaan asuttu yhdessä jo useampi vuosi ja kaikki kipot,kupit ja liinavaatteet löytyy jo.Kuitenkin ajattelin,että jotain muutakin voisi lahjalistalle laittaa,jotain mitä nuorten vieraiden,joita häissämme tulee enemmistö olemaan olisi ehkä helpompi antaa,kuten Iittalan muumimukeja tai tuikkuja tai jotain vastaavaa.Lahjalistan ajattelin tehdä nettiin hieman lähempänä häitä.Meillä kävi sellainen ajatus häämatkasta,että se olisi kiva saada suoraan lahjaksi,esimerkiksi tyyliin että vieraat lahjoittaisivat kutsussa mainittuun tilinumeroon rahaa ja kaaso,bestman,anopit ja muutama muu läheinen häiden järjestelyissä auttava ihminen sitten niillä rahoilla päättäisi matkakohteen ja ostaisi liput ja muutenkin hoitaisi matkan varaamiseen tarvittavat järjestelyt,ja matkakohde kerrottaisiin meille vasta häissämme.Taitaa kyllä jäädä pelkäksi ajatukseksi,kun olisi varmaan aika hankala toteuttaa..esimerkiksi sen takia,että vieraiden jotka tahtovat rahaa lahjoittaa matkaa varten pitäisi tehdä se jo hyvissä ajoin,tyyliin viimeistään kuukautta ennen häitä ja sitten jos se matkakohde ei miellyttäisikään niin sekin olisi sitten harmillista..mutta ajatuksena oli meidän molempien ja kaason mielestä hauska.