murmur

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About murmur

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Karkkila/Rovaniemi
 1. Pikkupossun koristeet on suorastaan IHASTUTTAVAT!! Upeaa työtä!
 2. Meillä oli tämmönen: Sama teema oli myös kutsukortissa ja hääviinipullon etiketissä. Koristeen tein itse cernit -massasta.
 3. Meillä oli häälehti. Toinen kaasoista on lähes valmis tiedottaja (opiskelee viestintää yliopistossa) ja itsekin on tullut toimitettua lehtiä mm. oppilasyhdistysaikoina. : Lisäksi, kun serkkupoika lupautui auttamaan lehden painamisessa (on töissä kirjapainossa), niin eikai sitä auttanut kieltäytyä... Teimme ensin Häälehden nettiin (sivujen osoite lähetettiin kutsujen mukana) ja niistä mukaellen lopullisen paperiversion. Paperilehteen tuli paljon uutta asiaa, mutta myös jotain samaa mitä löytyi nettisivuiltakin (kaikilla vierailla kun ei ollut mahdollisuutta päästä nettiin). A5 -kokoisesta paperilehdestä tulikin oikein kiva. Siinä oli mm. tarinaa sulhon ja minun lapsuudesta (kuvia), tapaamisesta ja seurustelun alkuajoista. Lisäksi mukana oli tarinaa hääperinteistä, kaasojen ja bestmanin esittely ynnä monenmoista muuta. Sivuja taisi tulla kaiken kaikkiaan parikymmentä. Lehti jaettiin vasta juhlapaikalla ja häävieraat lukivat lehteä kun tuli jotain taukoa, ruokajonottamista tms. Monet veivät lehden kotiin ja lukivat sen vasta siellä. (Juhlapaikalla oli erikseen illan ohjelma jokaisessa pöydässä. Kirkossa oli jaettu vieraille taitettu A4 (->A5), jossa oli kirkko-ohjelma, papin, kanttorin ja huilistin tiedot, virren sanat ja häämarssien tiedot.) Tämä kaikki saattaa jonkun mielestä tuntua turhalta työltä ja rasittavalta hommalta, mutta minulla ainakin oli hauskaa lehteä tehdessäni. ;D Ja varsinkin kun sai jälkikäteen kuulla, että siitä oli pidetty.
 4. Mies nukkui lapsuuskodissa vanhempiensa luona ja minä Kaason mökissä paikallisessa mökkikylässä. Kaasot oli majoitettu puolisoineen ko. mökkikylään häiden ajaksi kun tulivat molemmat sen verran kaukaa. Heillä oli paritalotyyppinen mökkiratkaisu ja vierekkäiset huoneistot. Illalla saunottiin kaasojen kanssa ja juotiin hieman viskiä (ei kuitenkaan liikaa...). Sitten katsottiin vähän telkkaria, annettiin kaasolahjoja ja juteltiin. Yhden aikaan päästiin sitten nukkumaan ja huolimatta pienestä pyöriskelystä yöllä, nukuin suht sikeästi. Aamulla heräsin ennen kellon herätystä serkkutytön tekstiviestiin.
 5. Minä sain himoitsemani talon sydän käädyn (hopeisen). Minulla oli jo korvakorut samaa sarjaa ja jatkossa toivon saavani vielä muita sarjaan kuuluvia osia... Kaasoille annoin kaasolahjaksi Talon sydän soljet (pronssiset, koska ovat molemmat enemmän pronssikoruihmisiä). Tykkäsivät todella paljon. Aviomiehelle annoin kehystetyn valokuvani, jonka voi laittaa esim. työpöydälle.
 6. Heips! Täällä Rovaniemellä olen minäkin menossa naimisiin. ;D Tultiin ennen joulua järkkäilemään häitä ja eilen meni kahden viikon rajapyykki rikki... Hui. Kiirettä pitää! Säätila vähän pelottaa. ??? Lämpötila on nollassa ja lumet sulailee puista pois. Mitä jos 10. päivä ei ole lunta enää ollenkaan!? Kamalata!
 7. Minä aattelin, että tällanen ois kiva: H&T 10.1.2004 Omnia Vincit Amor =Rakkaus voittaa kaiken tai sitten vaan: H&T 10.1.2004 Ikuisesti Yhdessä
 8. Me ollaan menossa naimisiin ensi tammikuussa Rovaniemellä ja juhlapaikaksi on varattu Ounasvaaran maja. Paikka vaikuttaa aivan ihanalta talvihäitä ajatellen, mutta saattaa kyllä käydä vähän ahtaaksi, kun vieraita kutsutaan 155... En tosin usko että läheskään kaikki pääsee tulemaan, kun tulevat kauempaa. Epäilisin lopulliseksi vierasluvuksi noin 120-130 henkeä. Tiivis tunnelma joka tapauksessa...