Jump to content
Naimisiin.info

Jii'u

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Jii'u's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jii'u

    Kuopio

    Kiitos, Basilica, tiedoista! Kyllä nyt tuntuu, että tuo Tiukanlinna pitää jättää pois laskuista, jos tilaa on noinkin vähän. Mutta puolestaan tuo Honkalan tila alkoi hieman kiinnostaa. Meille kun on aika isona kynnyskysymyksenä se, että saako tuoda omat juomat. Ei ole varaa tarjoilla vieraille ravintolahinnoilla juomia, ja toisaalta jotain juomaa pitää olla, koska pönötyshäitä ei haluta. Vieläköhän ensi kesäksi Honkalaan mahtuisi... Toisaalta olisi kiva olla ihan "omalla porukalla" eli paikassa, jossa ei ole isäntäväkeä hääräämässä mukana. Tuolta Honkalasta sellainen varmaan löytyy.
  2. Jii'u

    Kuopio

    Tiukanlinnasta: Siellä ei siis saa kaikkia vieraita mahtumaan samaan tilaan syömään? Siis jos on tuo 40-50 henkeä tulossa? Pystyykö tanssia järjestämään ruoan jälkeen, jos lykkää pöytiä sivummalle? Moni paikka taas tuntuu turhan suurelta: jos tilaa olisi 100-200 hengelle, niin jääkö paikka autioiksi, jos vieraita on vain puolensataa... Ja toki tanssia ja muuta ohjelmaakin olisi kiva olla. Miksei bändikin soittamassa... Voi että tämä on vaikeeta! Ja päälle vielä tuo, että ollaan jo myöhässä varauksien suhteen. Tuntuu että koko häätouhu on mennyt ihan yli, kun kaikki pitää kaksi vuotta aiemmin tietää ja varata.
  3. Jii'u

    Kuopio

    Kauhulla olen lukenut keskustelun läpi - onko tosiaan niin, että jos ensi kesäksi (2009) suunnittelee häitä, nyt on jo myöhässä juhlapaikan varaamisen kanssa?!? Itseäni on kiinnostanut Tiukanlinna, mutta en ole vielä oiken päässyt selvyyteen siitä, että montako ihmistä sinne lopulta mahtuu. Myöskään kuvia ei löydy sisätiloista. Onko täällä siis ketään, joka osaisi kertoa tiloista, tai löytyisikö jopa kuvia?
×
×
  • Create New...