barbapupu

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About barbapupu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Muakin jännittää hirvittävästi tuo kirkko juuri itkemisen ja jopa pyörtymisen riskin takia!Okei, olen "hyväksynyt" parit kyyneleet, kunhan vain voisi hymyillen sitten vetistellä eikä yrittäisi naama rypyssä estää itseään. Katsoin jakson amerikkalaista häähullu ohjelmaa, ja siinä eräs morsian menetti täysin kontrollin ja kaksinkerroin itkien käveli alttarille ja vielä alttarilla meni pitkään että pystyi suoristumaan ja vihkiminen saatiin alkuun. Se oli aika hurjan näköistä!Olen koittanut miettiä jotakin rauhoittavaa, rentouttavaa jota voisi pohtia sillä hetkellä ja aivan pakko ottaa tujaus jotain vahvempaa juomaa, ettei ihan hartiat kireellä taittuis se alttarimatka. Onneksi sulho tulee puolväliin vastaan, se tuntuu turvalliselta
 2. Näin eilen jo ainakin viidennen hääpainajaisen, ja olen huomannut, että niissä on sillai järkeä että aluksi unissa ei ollut muistettu pukua hiuksia ja meikkiä lainkaan ja kirkkoon joku tunti aikaa, ja silloin oikeasti ei ollut vielä selvillä nuo asiat.Eilisessä unessa juhlapaikka oli muka kirkon tiloissa. Vieraita tuli pikku hiljaa sisälle sinne juhlatilaan, kun huomasin etteivät paikkakortit ole läheskään laitettu. Yritin kuumeisesti laittaa kortteja paikoilleen, kunnes tajusin että kaasot voivat hoitaa ne paitsi etteivät voi kun pöytänimilistat on tekemättä! Sitten huomasin sivussa pöydän jossa oli vääränvärisiä pölyisiä muovikukkia maljakoissa, jolloin pääsin seuraavaan tuskaan : en ollut muistanut pöytäkukkia! Rupesin sitten itse väsäämään niistä kukista asetelmaa kun kuulin urkujen alkavan soimaan ja ymmärsin heti, että mun olis pitänyt olla siellä nyt, matkalla alttarille.. Aivan hirvittävä uni! ja kaikki nuo asiat ovat vaiheessa eivät sentään täysin tekemättä, mutta arvatkaas sainko tästä voimia kirjoittaa pöytänimilistat puhtaaksi juu ja paikkakortit taas työnalla. häihin enää 2 viikkoa..
 3. Heips! Meillä taasen ei mainita lahjasta sanallakaan. Ei lahjalistaa, eikä vinkkiä rahasta. Vieraat tuovat sitten mitä tuovat. Mutta jos rahaa sattuu tulemaan, ostamme niillä jotain ihanaa suomalaista muotoilua, ainakin K- tuoli ja Octo- valaisin ( jos nämä nimet nyt mitään kelleen kertovat, ja nämä ostetaan kuitenkin, mutta myöhemmin ). Ja ei-meidän- näköiset- lahjat laitetaan kylmästi kiertoon: " annetaan hyvään kotiin". Mummelit kun saattaa diggailla jotain kristalleja..
 4. Hei! En ainakaan huomannut tälläista ketjua, joten olisi mielenkiintoista kuulla missä muut ovat piistelleet tai vastaavasti panostaneet. Ja säästäminen / panostus tarkoittaa aikaa rahaa vaivaa.. Pihistystä: - ei heittokimppua, heitän oman kimppuni, siinä on taikaa - hääauto kaverilta - bändin maksaa appiukko - sulhasten/ lasten vaatteet vuokrataan - hääparin lasit kotoa, Pentikin Paroni- kuoharit, enkä taida jaksaa koristella - hääyö kotona vaan - ei tiaraa, laukkua, käsineitä, arvokoruja - kutsut valmiina tilattu -> säästetty aikaa, hermoja, ja eihän ne ilmaisia ole itse tehdenkään. - kirkkoa ei koristella - juhlapaikan koristelussa käytetään luonnonlehtiä, tosin kukkia kukkakaupastakin. - ei karkkeja tms. muistoa - sukulaiset videokuvaa - ei kosmetologilta karvanpoistoa yms hemmottelua, ehkei edes manikyyriä. - ei kakkukoristetta Panostus: - morsiamen puku, kengät, alusvaatteet - pitopalvelu iltapaloineen - alkoholit - sormukset - häämatka täysihoidolla - paikkakortit, hääohjelma yms pientä koristelua, näihin panostettu aikaa ja vaivaa - kutsuttu on kaikki ketä haluttu, ei yritetty rajoittaa pienemmäksi - kakkulapio ja veitsi kaiverruksilla, ihana muisto ja vielä käyttöesine. Olihan tässä näitä, ihan tulee hyvä mieli kun jossain säästettykin. tähän mennessä kulunut 9300 e !! ja tästä puuttuu pitopalvelu, toisaalta summassa on häämatka. Olen ostellut pikkuhiljaa, joten ei tunnu että noin paljon olisi kulunut rahaa. No, naimisiin mennään vain kerran Niin ja vieraita kutsuttu reilu sata v.p. 4.7. ja päivä on 26.7.08.