Jump to content
Naimisiin.info

VikingDove

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän VikingDove kaikki viestit

  1. Aleksa etsi aikaisemmin paikkaa pienemmälle porukalle. Ohessa pari Lauttasaaressa: Villa Salin ja Lauttasaari-seura, punainen huvila t.
  2. Aloitin oman ketjun tälle - mutta jos joku ei eksy sinne ja omaa paljon vinkkejä niin tässä toistamiseen: Häitä pikkasen suunnittelen, ja alustavia budjetteja haen. Pitäisi löytää Helsingissä (Espookin käy) joku paikka, mahdollisesti merellinen, ei kuitenkaan pakko. n. 100 henkeä, mielummin samassa tilassa, ja sellainen että saisi tuoda omat ruoat tai ainakin omat juomat. Joten jos on ravintola ilman anniskeluoikeutta niin sekin käy. Ja jos teillä on tiedossa jo hinta-arviota, niin sekin olisi kiva. Arvostan kaikkia vinkkejä!
  3. Katajanokan Casino - en suosittele. Buffa-pöytä ontui, kun tarjoilijat ei saanut riittävän nopeasti lisää ruokaa astioihin, henkilökunta oli täysin epäpäteviä (yhden daamin päälle lensi rasvainen haarukka kun korjailivat astioita pois, eikä anteeksipyyntöä kuulunt - hovi kyllä pyysi anteeksi), ja sen lisäksi oli kallis. Siis vieraalle. 24 cl punaviiniä 16 eur!
×
×
  • Create New...