Jump to content
Naimisiin.info

Tara-Marie

Rouva
  • Viestit

    290
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Tara-Marie's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Esimerkiksi siksi, että lapsi kaipaisi vielä rintaa ja sinulta tulee hyvin maitoa? Tai siksi, että jos nyt lopetat, vauvaa joutuu kuitenkin ruokkimaan korvikkeella. Jos imetät vielä muutaman kuukauden, niin voisi suoraan siirtyä tavalliseen maitoon nokkamukista. Itse imetin vauvaa häissämme kaksi kertaa. Hyvin onnistui, joku vaan tarvittiin auttamaan puvun kanssa. Illalla otin muutaman siiderin ja sen jälkeen en enää imettänyt, mutta ei tarvinnut pumpatakaan. Aamulla jo taas imetin. Jos tosiaan haluat lopettaa, niin mikäs siinä. Kirjoituksestasi kuitenkin saa kuvan, että häät olisi se päällimmäinen syy lopetuksella ja mielestäni se yksinään ei ole syy eikä mikään. Jos kuitenkin päätät lopettaa, niin kyllä kuukausi on riittävä aika siihen, että olo ei ole tukala häissäsi, kunhan et pidä maidontuloa yllä pumppaamalla.
  2. En hymyillyt, vaan itkin koko matkan, kuten lähes koko vihkimisenkin ajan. Pappi tuli vielä erikseen sanomaan hääjuhlassa, että olipas sinulle herkkä hetki kirkossa.
  3. Heippa! Me vietettiin häitä Itämerikeskuksessa marraskuussa. Hyvin meni juhlat kaikin puolin. Tosin tämä tietohan ei nyt ehkä kauheasti auta, kun catering-yrittäjä taisi vaihtua pian meidän häidemme jälkeen. Mutta erittäin toimiva juhlatila mielestäni, tuolit olivat aika kauheat, mutta ei niitä siinä juhlahumussa tullut mietittyä. Todella positiivista paikassa oli varsinkin se, että kaikki vieraat (n 100kpl) mahtuivat samaan saliin ja esiintymislava oli tosi toimiva bändin ja muun ohjelman kannalta. Hyvä homma oli myös se, että vieraat saivat vuokrattua huoneet heti siitä alakerrasta. Salista piti poistua jo puoliltaöin, muttta vuokrasimme rantasaunan, jonne halukkaat menivät vielä jatkoille. Suosittelen siis! Hinnoista ja menuista en siis sen kummemmin kertonut, koska pitopalvelu on nykyisin eri.
  4. Meillä häät parin kuukauden kuluttua. Seurusteltu on nelisen vuotta, yhdessä asuttu kolme vuotta ja tyttäremme on puoli vuotta. Minä valmistuin juuri ennen vauvan syntymää ja mies valmistuu vuoden kuluttua. Häiden aikaan olemme 25 (minä) ja 26 (mies) vuotiaita.
  5. alma-kaarina: Olen itsekin ollut ihan vauvaikäisten lapsenvahtina myös yön yli, kerran juuri vanhempien häiden aikaan. Työelämässäkin olen vuosia ollut lastenhoitoalalla. Kuitenkin olen sitä mieltä, että alle vuoden ikäisen ei kuuluisi olla yhtäkään yötä (tai päivää) ilman ensisijaista hoitajaa. Kyllä lapsi varmasti selviäisi, mutta siitä ei olekaan kyse. Äiti taas ei varmasti selviäisi. Ja tosiaan, pullolle en aijo lasta edes opettaa, joten siksikään koko yön kestävä kyläily ei tule kysymykseen. Siinä mielessä juhlapaikkamme on hyvä, että ne huoneet ovat ihan kivenheiton päästä juhlapaikasta, joten imetys onnistuisi tarvittaessa hyvin. Lastenvahti voisi laittaa vaikka viestin, kun/jos tisulle tulisi tarve. Itse haluaisin tosiaan myös nukuttaa lapsen. Helpompaa kyllä olisi, jos lapsi olisi hieman vanhempi, mutta tilanne on nyt se mikä on.
  6. Olipa kaunis tuo runo! Haluaisin käyttää ideaa omissä häissä, mutta tiedän, etten saisi lausuttua itkultani mitään runoja tai puheita tms.
  7. Itsekin olen miettinyt ihan samaa asiaa. Meillä tulee olemaan 7kk:n ikäinen lapsi häiden aikaan (mikäli kaikki menee raskauden loppuun asti hyvin) ja tuo hoitoasia on hieman ongelmallinen. Omasta mielestäni tuon ikäinen on aivan liian nuori yöhoitoon edes isovanhempien luokse, joten meillä ei tule kysymykseen, että viettäisimme hääyön ilman lasta. Ongelmana on kuitenkin se, ettei tuon ikäinen oikein voi kauheassa melussakaan olla, kuitenkin bändi soittaa kovaa jne. Olenkin ajatellut, että varaisimme hääjuhlapaikastamme huoneen, jonne kävisin itse nukuttumassa lapsen sitten illansuussa ja palaisin takaisin juhlimaan. Joku sitten vain palkattaisiin muutamiksi tunneiksi valvomaan lapsen unta. Itse voisin sitten käydä vaikka imettämässä välillä, jos on tarve. Yöksi sitten menisimme vauvan viereen ja hoitaja pääsisi kotiin. Hankalaksi menee, mutta muutakaan en oikein keksi. Toisaalta hääjuhlaan on vielä aikaa, joten tätäkin voi miettiä sitten myöhemmin.
×
×
  • Create New...