miiact81

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä miiact81

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu
  1. Olemme myös menossa häämatkalle Itävaltaan, Wieniin ja isäni luo Ylä-Itävaltaan. Salzburgissa tai esim. Linzissä kannattaa käydä, jos haluaa hieman kaupunkilomaakin. Wien on myös todella mielenkiintoinen kaupunki, jos kulttuurielämyksiä haluaa. Eipä ole itsellä tullut kuin pistäydyttyä siellä, joten nyt on kiva tutustua vähän paremmin. Ollaan mennessä 21.07 yksi yö ja sitten vielä palatessa elokuun alkuviikolla 2 yötä. Tehdään varmaan Ylä-Itävallasta käsin retkiä isän kanssa esim. Wachaun alueelle, jossa valmistetaan hyvää viiniä. Tonavan varrella on todella kaunista. Enää muutama viikko niin ollaan jo matkalla tähän kauniiseen, syntymämaahani Itävaltaan.
  2. Mekin olimme hotellilla häitä seuraavaan iltapäivään asti, jolloin vanhempani hakivat meidät takaisin äidin kotiseudulle, jossa olimme juhlamme järjestäneet. Kävimme uimassa ja porealtaissa kylpylähotellissa kaveriporukan kanssa, jotka olivat myös yötä hotellilla. Mentyämme takaisin autoimme äitiäni ja isääni juhlapaikan järjestämisessä väsymyksestä huolimatta. Jalatkin olivat kipeät hääpäivän iltana, joten oli hyvä käydä lepuuttamassa niitä porekylvyssä.
  3. Olisi mukava löytää oma puku netistä - olen jo etsinyt kauan ja hartaasti.
  4. http://miisami.net/webpics/weddress.jpg Tässä olis mun puku. Onko jollain saman tyylistä? Tallinnasta vuosi sitten ostin ja siellä SaloCenter liikkeessä oli lappu, jossa luki, että puku on Annie Couturen. Onkohan jossain originaalikuvaa puvusta? Puvun mallikin on hukassa ja samoin valmistaja voi olla muukin. Puku on ainakin ranskalainen ja jotain 2005 vuoden mallia. Onko joku nähnyt pukua myynnissä täällä tai tietoa nimestä tms.? Ensi viikolla pääsen pukemaan puvun päälle.
  5. Meillekin on tulossa yhteiset polttarit, joita kaasoni innolla järjestelee. Itsekin olen runsaasti ideoita jaellut. Saa nähdä millaiset tulee. Sulhanen viihtyy minun ja kavereitteni seurassa ja olemme usein nähneetkin pariskuntaystäviäni. Sulholla ei oikein ole läheisiä omia ystäviä, joten pariskuntapolttarit on mukava idea.
  6. Meillä ainakin näkee sulhokin, koska kävimme puvun yhdessä ostamassa ja valikoimassa Tallinnan reissulla. Muutenkin en tunne olevani kovin vanhoihin kaavoihin kangistunut. Sulhanen saa mielestäni nähdä puvun jo ennen häitä. Kunhan ei vaan itse koko ajan pukua päälle sovittele, niin hyvä.
  7. Hei, Flower83: Taitaakohan sullakin olla sama hääpäivä, 09.06.2007? Itsekin siis kesäkuun alun morsian olen. Ajattelin laittaa puvun kanssa itsetehdyn pitsiboleron. Kangas löytyi Eurokankaasta. Sopii hyvin, jos on viileämpi ilma. :
  8. Meillä mies on jo nähnyt pukuni muutaman kerran. En ole taikauskoinen. Suunniteltiin yhdessä minkälaista halutaan. Ekan sovituksen tein kaason kanssa ja silloin jo sain idean siitä millaista haluan. Puvun ostin sulhon kanssa Tallinnasta. Valinnan tein itse. Sulhanen kyllä luottaa makuuni. Yhdessä valittiin paras puku, kun nähtiin ne päällä sovitettaessa. Maku on samantyylinen. Tuli myös matka samalla. Mukavampi on olla joku makutuomari mukana, ettei mene puvun valinta ihan pieleen. Muutenkin sulho tulee näkemään pukuni, kun siihen tehdään sopiva bolero ja pitää sovittaa. Ja tykkään sovitella pukuani. Häät ovat vuoden päästä, joten ei malttaisi muutenkaan olla näyttämättä kaunista pukuani. Kokonaisuuden, joka koostuu alushameesta, puvusta, kampauksesta, meikistä, kengistä, sukkahousuista, sukkanauhasta ja alusvaatteista sulho näkee vasta hääpäivänä. Silloinhan morsian on kauneimmillaan.