Jump to content
Naimisiin.info

Kesäkirppu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kesäkirppu kaikki viestit

  1. Amerikkalaisen esteettömyys todetaan niin, että hän menee lähetystöön vannomaan että ei ole naimisissa ja varmennetaan ns. apostille leimalla. Tämä paperi toimitetaan sitten Suomessa maistraattiin. Kustantaa Helsingin lähetystössä 25 euroa. Aika pitää varata. Niin, ja tuo yllä oleva pätee siis ainakin siviilivihkimiseen. Siihen, mitä papereita tarvitsette mahdollista kirkollista vihkimistä varten, en valitettavasti osaa autttaa. Aikaisempien viestien perusteella tämä voi olla paljon vaikeampi urakka. Toivottavasti tätä varten hänen ei kuitenkaan tarvitse matkustaa kotiin vaan saisi papin kirjoittaman todistuksen muuta kautta, jos sellaisen siis tarvitsette. [suomen kirkolle tulee voida osoittaa että tuleva puolisosi on kristitty, mutta näistäkään ei ole välttämättä mitään rekisterimerkintäjä olemassa] Tässäkin ketjussa on ollut juttua aiheesta: http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=17004
  2. Kiitos Fitz selvennyksestä ja tervetulotoivotuksista. Täytyykin mennä tutkimaan Visajourney-sivustoa. Tai siis ekaksi pitäsi varmaan päättää mihin me meinataan asettua. Suomen ja USA:n lisäksi on nimittäin olemassa pari muutakin vaihtoehtoa. Jotta ei niin kuin olisi liian selvää Palaan varmasti kyselemään tänne taas lisää kun saadaan päätettyä (= siipan työnantaja saa päätettyä)
  3. Hei Täälä taas yksi Suomi-Amerikka pariskunta. Olemme vasta miettimässä tulevaisuuden kuvioitamme, tai siis että mihin maahan tässä ollaan muuttamassa, mutta ajattelin kuitenkin kysellä jo etukäteen näistä paperihommista. Täällä kun tuntuu tota tietoa olevan loputtomasti Alla Mia-Maria yksi vanha postaus, josta jäi pari asiaa epäselväksi. Eli pitääkö noi dokumentit toimittaa lähetystöön etukäteen vai otetaanko ne mukaan vasta haastatteluun? Ja eikö tuo rikosrekisteriote/rikostausta ote kerro mahdollisista tuomioista ja virkatodistus siviilisäädyn muutoksista? Pitääkö siis olla vielä jotain muuta? 2) Haastattelua varten on hankittava Maistraatista Virkatodistus Sähköpostipyyntö riittää. Ei tarvitse olla apostille. (3,70 €) 3) Rikosrekisteriote (10 €) 4) Passi, jonka on oltava voimassa väh. 8 kk viisumin myöntämis-päivämäärän jälkeen. 5) Tiedot rikostuomioista (jos on) 6) Tiedot asepalveluksesta 7) Vihkitodistus (K-3) 8) Todistus avioerosta (jos pätee) Kaikki dokumentit on käännettävä englanniksi valtuutetulla kääntäjällä, jos suomeksi." Kiitos jo etukäteen avustanne!
×
×
  • Create New...