Jump to content
Naimisiin.info

anu_79

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

anu_79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulee kutsuun Neljän Ruusun Tahdon biisistä alku. Mun mielestä kaunis, enkä usko että siitä nyt kauheasti mitään ironiaan viittaavia mielikuvia ihmisille syntyy (kuten tällä palstalla aiemmin spekuloitiin). Kiitoskorttiin laitamme biisistä sitten lopun, eli siitä "Valokuva mustavalkoinen..." kohdasta loppuun. Sopii mun mielestä todella hyvin. Ja olen vielä aina tykännyt Neljästä Ruususta joten senkin puolesta valitsin tämän.
  2. anu_79

    Joensuun seutu

    Oiskohan kellään antaa vinkkiä mistä Joensuussa voisi saada hääauton? Vaatimukset ei oo mitään suuria, kunhan ei omalla tarviis kirkon pihasta lähteä ja olisi kuitenkin ihan tyylikäs auto.
  3. Meillä tulee olemaan seuraava aikataulutus: 10.30-13.30 kampaus ja meikki (samasta paikasta) hääpuvun vaihdan kampaamossa 13.45-14.45 valokuvaus (tosin ei pitäisi kestää ihan näin pitkään; aikaan varattu myös matka kirkkoon) Ja vihkiminen klo 15 Kaikki nämä paikat sijaitsevat ihan lähekkäin, joten matkoihin aikaa ei juurikaan kulu. Silti mietityttää että ehtiikö noissa ajoissa varmasti hoitaa kaikki. Valokuvaamosta ehdotettiin tuota aikaa ja sen mukaan varasin sitten kampaajan. Mitä mieltä olette, tuleeko liian tiukka aikataulu?
×
×
  • Create New...