Jump to content
Naimisiin.info

Niunuska

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Niunuska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Todennäköisesti meikkaan itse koska en taida viikossa ketään saada ja maksaiskin ihan törkeesti. Ainoa vaan että en ole kummoinen meikkaajana joten hieman jännittää
  2. Täälä mietin kanssa että piilarit vaiko rillit. mä vaan en ehkä kerkeis saamaan piilareita loppuviikkoon mennes, tia kerkeisin mutta ku viime käytöstä on aikaa niin pitäs opetella uudelleen laitto ja pois otto. Se ei vaan oo niin helppoa ku huomiota vaatii kaks lasta, varsinkin 2v:n uhma on järkyttävää ja sitte tuo tissitakiainen iältään 1kk..
  3. Tänään tilasin ja häät ens viikon lauantaina. meinas myyjä eilen liikkees pyörtyä ku kuulin miten tiukka aikataulu meillä oli Onneksi heidän maahantuojalla(?) oli kyseistä sormusta mun kokosena ja valkokultasena niin pistävät tulemaan. Muuten ois pitäny kattella muualta vastaavaa.
  4. Meillä pihistellään kaikesta: Puku vuokrataan/ostetaan mahd. halvalla. Miehellä on jo puku valmiina. Hääyönä kotona lapsien kanssa. Juhlitaan ristiäisten yhteydes, kukaan sukulaisista vaan ei tiedä juhlimaan samalla häitä Sormus löydetty.. Häämatkasta ei oo puhuttukaan. Kukkakimpusta ei hajuakaan. Kampauksesta en tiiä vielä. Pojalle on jo vaatteet, tytölle pitää ostaa hame.
  5. MEillä kans pienet häät. Kirkossa vain 2 todistajaa, heidän tytär sekä meiän 2 lasta. Ristiäiset seuraavana päivänä jolloin kerrotaan n.20 sukulaiselle että mentiin btw eilen naimisiin
  6. Niunuska

    Kihlajaiset?

    Juhlittiin suvun kesken ja kavereille vielä omat.
  7. Pojan kummitädillä oli mustat,kirjaillut kengät kun puvussa oli mustaa koristelua.
  8. Kavereilla oli oma auto hääautona koska eivät mistään saaneet mieleistään autoa. Pesivät, vahasivat ja koristelivat. Ja tuli upee!
×
×
  • Create New...