Jump to content
Naimisiin.info

Nanna_2010

Morsian
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Nanna_2010's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Löysinkin jo "pienen" etsiskelyn jälkeen sopivan kiehkuran välimerkiksi. Jos joku muukin on paininut saman ongelman kanssa, niin itse löysin MTF under your skin -fontista #-merkin kohdalta omaa silmääni eniten miellyttäneen vaihtoehdon Myös Jellyka endless voyage-fontista löytyi kivoja kiehkuroita (itse käytin sieltä _-merkin alta löytyvää kiehkuraa ohjelma- ja menu-sanojen alla tehosteena). Muuten meillä on otsikko Porcelain ja tekstisisältö andalus tikkukirjaimilla.
 2. Olen etsinyt niin wordin merkeistä kuin kuvahaullakin (motif) sellaisia "välimerkkisymboleita", kuten esim. Tweetiella (sivu 3) oli, mutta en ole löytänyt niitä mistään. Ja ne kuvat, jotka olen löytänyt, eivät ole kopioitavissa. Osaisiko joku kiltti kertoa, mistä voisin saada sellaisen?
 3. Ajattelin herätellä tätä keskustelua taas. Olisiko jollain tiedossa tuoreita kokemuksia kaupungin hotellien sviiteistä tai muista hääyönviettopaikoista Lahden lähiseudulla? Itse katselin Cronin`s cafe:n sivuilta, että heillä olisi romanttisen oloinen hääpaketti tarjolla. Olisiko jollain kokemuksia tai tietoa paikasta? Toinen, jota olemme miettineet on Lossirannan kartano hotelli Iitissä. Ulkoa päin ainakin ihanan oloinen ja todella viihtyisällä paikalla. Lisäksi mietinnässä on Tallukan sviitit.
 4. Nanna_2010

  Havaiji

  Sattuisiko kenelläkään olemaan vinkkiä hyvästä all inclusive -hotellista Mauilta tai Honolulusta?
 5. ABC-saarien sijaan nyt on alkanut kiinnostaa Havaiji. Olisiko kenelläkään kokemusta Havaiji + New York matkasta? Havaijilla toiveissa olisi löytää hyvä all inclusive -hotelli, joten vaikkei kokemusta juuri tuosta yhdistelmästä olisikaan, niin kaikki Mauin/ Honolulun hyvät hotellivinkit otetaan vastaan
 6. Tämä kuulostaa ihanalta vaihtoehdolta Ja myös kohtuuhintaiselta, jos miettii, että saman verran maksaa pari viikkoa esim. malediiveilla. Kuuluiko hintaan puoli- tai täysihoitoa vai pelkät lennot ja hotellit?
 7. Tuli vielä mieleeni, olisiko jollain tietoa tai kokemusta Seurahuoneen Hämesalista?
 8. Kiitos Josku tiedoista. Paikka on kyllä hyvä juhlatilana, olen itse ollut siellä monesti muissa tilaisuuksisa. Meille se vain on sitten hieman liian pieni, ei mahduttaisi tanssimaan samassa tilassa. Miu Miu, Casseli kuulostaa kyllä hyvältä. Sitä en ollut tullut ajatelleeksikaan, koska ajattelin että sinne ei mahtuisi yli 100 henkeä. Pitääpä tarkistaa, jos se olisi vielä hääpäivänämme vapaana.
 9. Hei Josku! Minkä hintainen tuo kuusi-kabinetin tilavuokra on? Entä missä hinnoissa liikutaan ruokien suhteen Sibeliustalolla? Meillä on nyt harkinnassa Lokki, Myllysaari ja Kansanopisto. Kansanopiston plussana on keskeinen sijainti ja omien tarjoilujen mukaan tuominen. Tilaan on myös hankittu uudet tuolit niiden oranssien kuppituolien tilalle. Tilan koristeluun vain pitäisi panostaa aika lailla, sillä vaikka ulkoa rakennus on aivan ihana, niin sisältä juhlasali on todella koruton. Myllysaari taas on ihana paikkana, mutta hieman harmittaa, että vieraat joutuisi sijoittelemaan eri huoneisiin. Lisäksi Myllysaari on näistä kallein. Lokissa taas huolettaa se, että tilaa ei saa vuokrattua täysin omaan käyttöön, vaan kahvila pysyy auki ulkopuolisille vieraille. Jos haluaisi kaikki tilat omaksi, niin hinta nousisi 2 000 eurolla, mikä on mielestäni aika paljon. Kuulisin myös mielelläni kommentteja Nastolassa sijaitsevasta taidekeskus Taarastista. Missä hinnoissa siellä liikutaan ja miten tilat soveltuvat juhliin?
 10. Nanna_2010

  Nizza

  Hei Jenniiko! Olitteko jo reissussa? Me ollaan menossa Nizzaan heinäkuussa ja halu olisi kova juuri Provencen viinitiloille. Jos siis jollakin on tietoja Nizzan lähistöllä olevista viinitiloista, olisin enemmän kuin kiitollinen avusta Myös kulkuohjeita kaipailisi, pääseekö viinitiloille julkisilla vai pitäisikö vuokrata auto?
 11. Hei Dayla! Voisitko laittaa hintatiedon myös minulle. Olen kuolannut samaa sormusta jo tovin.. se on aivan ihana Pistin yksäriä
 12. Kiitos Olivia tiedoista, pitää käydä vielä tsekkaamassa Lastu ennen lopullista päätöstä! Kävin juuri Wanhassa Walimossa ja täytyy kyllä sanoa, että omasta mielestäni se oli upea juhlatila. Sinne sai myös ihanat himoitsemani pyöreät pöydät Valaistusvaihtoehtoja on myös paljon, joten tunnelman pystyy luomaan juuri omanlaiseksi. Tällä hetkellä se on aivan ykkönen meidän hääpaikaksi, joten ainakin Messilän markkinaravintola, Lokki ja Myllysaari saavat unohtua. Tuo Lastu kuitenkin kiinnostaa edelleen siksi, että siinä pääsisi sitten vähän uloskin ja miljöö järven rannalla tosiaan on ihana. Pitää myös hieman vertailla hintoja.
 13. Hei Memmmi! Teillä on aivan samat suosikit kun meilläkin! Sibeliustalossa olen miettinyt, että siellä olisi yksi ihana kabinetti tai sitten voisi pitää juhlat siellä ravintolassa. Se iso tila tuntuu kuitenkin melko kolkolta, kun vieraita on tulossa vain n.120.. Paikkana se olisi kuitenkin aivan ihana järven rannassa Minkä hintainen tuo Wanha Walimo olisi? Olen menossa vielä pikkujouluihin sinne, joten samalla ajattelin katsastaa, miltä se tila näyttää juhlakunnossa
 14. Ajattelin vielä tätä kauttakin kysäistä, josko jollain olisi kokemuksia Wanhasta Walimosta?
 15. Olisiko kenelläkään tietoa/kokemusta Wanhasta Walimosta? Tallukassa en ole itse käynyt, mutta paljon olen kehuja kuullut. Ystävä oli siellä firmansa juhlissa ja silloin ainakin oli ollut kovin vakuuttunut paikan viihtyisyydestä ja vinkkasi sitä juuri hääpaikaksi meillekin. Sijainti vain on hieman huono meille, joten ei käy sen takia kysymykseen.
×
×
 • Create New...