#Sarah#

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About #Sarah#

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. jerika....miten kävi? Saitteko sellaiset häät kuin halusitte...vai oliko kaasolla hiassaan muitakin ylläreitä?
 2. No täytyy kyllä sanoa, että kaasosi on ollut aika paljonkin itsekän sinun hääpäivänäsi. Kyllä silloin täytyisi olla morsiamen tukena ja käytettävissä. Luulisi tosiaan sinne kaupungille ehtivän joskus toistekin. Kaaso olisi myös ehkä voinut pitää omana tietonaan sen. ettei olisi auttanut paikan laittamisessa vaikka olisi pyydettykin. Jospa hän olisikin juuri halunnut kantamaan pöytiä Muihin asioihin onkin sitten vaikeampi ottaa kantaa, kun ei tiedä mitä olette kaason tehtäviksi alussa sopineet - vai oletteko sopineet niitä. Minun mielestäni ei ole olemassa automaattista listaa siitä, missä kaikessa kaason tulisi olla mukana. Kyseessä nyt kuitenkin on hääparin tärkeä päivä ja heille kuuluu päävastuu suunnittelusta ja hankinnoista... Morsian ja kaaso sopivat yhdessä siitä, missä kaikessa itse hääpäivän lisäksi kaaso on mukana. Pahaa mieltä ja riitaa syntyy turhaa silloin, kun odotuksista ei ole puhuttu ja ne eivät vastaa ollenkaan toisiaan.
 3. Täällä myös yksi tämän kesän kaaso... ...joka alkaa menettää yöunensa häiden takia. Aikaa on jäljellä enää kuukausi ja tuntuu että ainoastaan kutsukortit on saatu valmiiksi ja lähetettyä. Kyseessä on tosi isot häät, jotka kustannuksissa säästämisen toiveissa tehdään isolla joukolla ja lihasvoimalla. Kaiken lisäksi morsian on melkoisen vaativa, kaksi sukua täysin erilaiset ja kaikkia täytyisi miellyttää. Häiden suunnittelu aloitettiin n. 1 1/2 vuotta ennen hääpäivää. Suostuin todella iloisena kaasoksi. Meitä kaasoja on kaksi ja tehtävämme oli olla morsiamen apuna ja tukena. Hääkoristeet tehtäisiin vuoden aikana yhdessä illanistujaisten yhteydessä. Nyt tehtävien asioiden lista on yhtäkkiä paisunut kamaliin mittoihin. Yritämme suunnitella polttareita, leikkejä, puheita, lauluja, koristeita, kakkuja....ja mitä vielä. Luulen että itse hääpäivänä ei juuri jalat koske lattiaan...eikä päivästä juuri jää muistikuvia. Muistakaa siis morsiamet oikeasti miettiä mitä haluatte kaason tekevän häidenne eteen. Ja kertokaa se myös kaasolle, kun pyydätte häntä ottamaan "kunniatehtävän" vastaan. Haluaisin olla hyvä kaaso ja ystävä...tuki ja ilon jakaja suurena päivänä. Mutta mahtaako minusta olla mitään enää silloin jäljellä. Ja arvoisat kaasokollegat...opetellaan sanomaan EI. Minun täytyy varmaan sanoa joillekin tehtäville EI, toivottavasti saan olla tukena ja iloa jakamassa vielä senkin jälkeen. En minä nimittäin ilkeyttäni ala nihkeilemään.
 4. Minun mielipiteeni on, että jos morsian haluaa vaikuttaa kaasonsa pukeutumiseen, hän silloin myös ostaa elikkäs maksaa kaason puvun. Hääpari tekee häistä näköisensä ja jos pienillä yksityiskohdilla on niin suuri merkitys, niin he kai ovat valmiita myös laittaamaan rahaa likoon. On tärkeää, että päivästä ei jää kellekään paha maku suuhun.