Jump to content
Naimisiin.info

Saipe

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Saipe's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä tuli ihan morsiammen ja sulhon puhelinnumerot.
  2. Meille tulee: Pidä verensokeri korkealla, ota toinen kourallinen.
  3. Tässä olis kuva puvusta mun päällä
  4. Saipe

    Mistä löytäisin...

    Muistaakseni Sinellissä oli niitä myynnissä.. En ole ihan varma, mutta luulen nähneeni niitä siellä. Ideaparkin Sinellissä ei ollut ja muut on vähän turhan kaukana. Etsinnät siis jatkuu... Täytyy käydä katsomassa niitä kynttilöitä, kiitti vinkistä.
  5. Tuliko sormukselle lisähintaa veroista/kuluja toimituksesta Suomeen? En löytänyt firman kotisivuilta tietoja näistä asioista....
  6. Saipe

    Mistä löytäisin...

    Onko kukaan törmännyt kivi-kuosisiin nenäliinoihin ja/tai servetteihin? Mistä löytyisi?
  7. Tuo oli kiva kuulla. Pirtti on lenkkipolkuni varrella joten olen käynyt katselemassa ikkunoista siään, siksi keittiön pienuus oli kysymysmerkki. Täytyy siis olla paikan vuokraajaan yhteydessä ja mennä katsomaan tarkemmin. Kävittekö katsomassa Kangasalan Vakkaskievaria kun etsitte hääpaikkaa? Eivät vastaa sähköposteihin ja kotisivut ovat työnalla, joten tiedot paikasta ovat vähäiset. Jos jollain on tietoa sitä mielelläni ottaisin?
  8. Kiva kuulla että Kisapirtti on ollut hyvä paikka. Olisin halunnut vielä kysellä miten olitte järjestäneet ruokapuolen. Oliko teillä pitopalvelu vai teittekö eväät itse? Mahtuiko keittiössä tekemään ruokaa/laittamaan esille? Ja mites oliko teillä jossain buffa vai toitteko ruuat suoraan pöytiin. Itseäni epäilyttää tuo keittiön koko, joten miten saitte sen toimimaan?
×
×
  • Create New...