omenainen

Morsian
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About omenainen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mun Sandbergin valkokultaisen kihlan hinta oli tuttavuusalennuksella hieman vajaat 600e. Mies halusi sormuksen vasta vihkipäivänä, jonka saa sormeen 9 päivän kuluttua. Minusta ihana, että molemmat saadaan laittaa toistemme sormeen vihkisormukset. Kuva ei kyllä kovin hyvä laatuiselta vaikuta, mutta tällainen kuitenkin.
 2. Mulle tulee olkaimettoman puvun kanssa tämä ritva-liisa pohjalaisen riipus, onkohan se nyt Lumme nimeltään. Mietin kävisikö tämä kalevala korun papuketju ranteeseen.
 3. Voi voi, soittelin tuonne Eskeliselle ihan vain kysyäkseni missä vaiheessa kannattaa alkaa pukuja katselemaan, että varmasti saa ensi kesäksi juuri SEN UNELMAN, niin johan se varasi mulle päivää ja aikaa jnejnejne... Ja nyt vasta luin täältä kommentteja.. Outs. No, pitää mennä mieli avoimena, eihän se sovitus ole mikään päätös, eihän?
 4. Jo on kummaa miten tähän jää koukkuun.. Heti aamusta piti tulla turinoimaan hieman. Meidän vajaa 2-v. neidillä alkaa olla semmoinen uhma, että mamman oli pakko hetkeksi uppoutua ihan muuhun kuin kuuntelemaan tuota "minä haluan, minä haluan..." -kailotusta. Mitenkähän muuten linkittäisin tämän tuohon ns. allekirjoituksen jälkeen, että se näkyy kun kirjoittelen tuonne palstoille? Sitä pitää vielä testata kunhan ehtii. Olen siis kertakaikkisen uuno näissä hommissa. Hih!
 5. Ensimmäistä kertaa elämässäni aloitan kirjoittamaan jonkinlaista sähköistä päiväkirjaa. Jee! Joskus muksuna tuli kirjoitettua päiväkirjaa ihan oikeastikin mutta eipä ole vuosiin tullut rustailtua juuri mitään. Nyt innostuin tästä kovastikin, sillä ajatuksissa on tarinoida matkan varrella meidän häiden järkkäilyistä tarinaa ja turinaa. 27.6.2008 hankittiin sormus ja 13.6.2009 se saa rinnalleen toisen, kun kirkkoon astuu avopari ja sieltä ulos kävelee aviopari. Lapsia meillä on jo kaksi, v. 2003 syntynyt poika ja v. 2006 syntynyt tyttö. Opiskelut itsellä vielä pahasti kesken mutta onneksi mies painaa jo pitkää (liiankin ) päivää työrintamalla. Tästäpä se suunnittelu sitten alkaa, tai oikeastaan on jo alkanut kun kerran on kirkko ja juhlapaikka varattu. Mutta nyt täytyy lopettaa tähän kun koneesta loppuu kohta virta enkä jaksa enää kömpiä piuhaa hakemaan. Hyvä alku tämäkin, kunhan vain opin kunnolla tätä blogia käyttämään.
 6. Tämä on testi. Opettelen tämän blogin käyttöä.
 7. Me tykätään molemmat Ismo Alangosta ja se on tehnyt joskus tällaisenkin biisin: Elokuun Häävalssi Loistakoon vaan kukkasillaan auringon kilossa järvien maa peltojen taa, elokuussaan hedelmät sadon vain poimijaa odottaa Todistakaa rakkaudestaan kuin taivas ja maa ois häävuoteellaan päivänä tään syyslemmekkään tanssia voimme ja juhlia lahjoista maan Tuo valkea morsian on rakkauden siunaama sulhasessaan kun tanssii he näin ei talvea näy jota päin ei pelotta käy Kun yö ennättää, pelloille jää vain pehmeä sumu päin hämärtyvää pian aamu on uus, se arkea on vaan ikuisuus helmassaan kantakoon tään tuokion :;Tuo valkea morsian on...:; MUTTA: Meidän häät on kesäkuussa ja nuo sanat voisivat sopia meidän kutsuun. Uskaltaako niitä yhtään käydä muokkaamaan vai suuttuuko joku taho?