aamur

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About aamur

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 06/15/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Meillä kuvat otetaan ennen vihkimistä.. Olen ollut muutamissa häissä jossa kuvat on otettu vihkimisen jälkeen ja siinäkun on saattanut vierähtää jopa yli tuntikin. Aika tuskaa on ollut odotellessa, kun ei vieraille oltu järjestetty mitään ohjelmaa.. Siksi ennen + päästään suoraan kirkosta juhlimaan..
 2. Meille tulee kutsuihin Meiju Suvaksen kappaleesta Tahdon sinut pieni katkelma. eli Ymmärrän sen tää tarinamme kaunis on voima pienen kosketuksen on välillämme suunnaton ikuisesti sinun niin minuun on kirjoitettu sellaista ei voisi pyyhkiä pois Mä tahdon sinut kuulut mun vierellein vie sinä minut vie koko rakkautein on puhe tosi tässä ja ainiaan
 3. Ihan ensimmäinen ostos oli minun ihana hääpukuni. Seuraava ostos olikin sitten vihki..
 4. Ihan samallaiset lasit kuin muillakin, mutta varmaan käydään sinooperista hakemassa lasimaalia, ja tehdään itse sapluunat. Saadaan silloin juuri sellaiset kuviot kuin halutaan, eikä välttämättä ole muilla.
 5. Kihla keltakultaa ja vihki myös. Valkokultaiset sormukset on kauniita jollakulla, mutta ei minulla.
 6. Aivan mahtavaa palvelua Tiksissä. Käytiin muutama päivä tekemässä tilaus vihkistä, meillä häät syyskuussa. Minulle tehdään sormus mallistosta, ei mitään uniikkia. Siinä katsottiin kihlankin väritystä, ja vihki tehdään vastaamaan kihlaa (keltakultaa molemmat). Kysyttiin milloin haluan että sormus on valmis, oisivat varmaan jopa muutamassa viikkossa tehneet sen, mutta kun sillä ei ole kiire niin maaliskuussa saan hakea sen kotiin. Muutamaa viikkoa aikaisemmin viedään kihlat kaiverrettavaksi, niin saadaan kaikki samaan aikaan.
 7. 430 e vihkistä. Aika vähän maailman kauneimmasta sormuksesta (minun mielestäni), joka edustaa niin montaa eri asiaa.
 8. Tässä on nyt reilu 9 kk hääpäivään ja vihki on jo valittu, muttei ostettu. Kuukauden sisään mennään se ostamaan.
 9. Pidän kihlan sormessa. Yhteenhän se "kuuluu" vihkin kanssa.
 10. Minulla kihla ja vihki kokoa 16.. Vois olla 16-, mutta pitää jättää sormien turpoamiselle hieman varaa..
 11. Osa työkavereistani ovat minun äärettömän hyviä ystäviä. Kuitenkin työpaikalla on paljon ihania ihmisiä, eivät kuitenkaan niin läheisiä kuin nuo muutamat. Läheisimmille kutsut tulee, mutta nyt ongelmana onkin muiden työkavereiden kutsuminen. Tiedän, että muutamat tulevat pettymään, jos kutsua ei postiluukusta tipahdakkaan... aaargh.. En tiedä mitä tekisin.. Sulhon kaverit ovat myös työkavereita, eli hänen puolellaan ongelmaa ei ole.
 12. Onhan ne kirkkohäät aina unelmana ollu. Alttaria pitkin kävely upeassa luomuksessa rakkaan luo ym ym. Mutta.. Minä kuulun kyllä kirkkoon, mutta mies ei. Keskusteltu ollaan, että josko hän liittyisi kirkkoon. Vaikka kuinka haluaisin kirkkohäät, ei toista voi pakottaa liitymään, jos ei oikeasti sitä halua. Kauniit häät saadan ilman kirkkoakin..(toivottavasti )
 13. En ainakaan vielä ole painajaisia nähnyt. Tosin painajaisia on erilaisia. Päässä on soinut nyt Essi Vuorelan biisi, hei me mennään naimisiin viikkon päästä lauantaina. Painajainen tuo minulle on. Hih. Ja häihin kuitenkin on vielä rutkasti aikaa.