KMK

Rouva
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About KMK

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pohjois-Suomi
 1. Meillä oli häät 13.6. ja häämatkalle lähdetään 30.9. Alunperin oli tarkoitus tehdä häämatka jo aiemmin, mutta töiden takia se siirtyi tuohon ajankohtaan. Tällä hetkellä olen siirtymisestä kyllä erittäin iloinen, koska nyt häämatka on vielä edessä
 2. Meillä oli ohjelman ja monen muun asian osalta varsin perinteikkäät häät, mutta ehdoton nounou minulle olivat ylenpalttiset koristelut. Halusin koristelun, kattauksen ja juhlapaikan yleensä olevan yksinkertaisen kaunis. Niin ja myös aikainen poistuminen juhlista hääyön viettoon oli aivan ehdoton nou nou, juhlittiin rakkaiden ihmisten kanssa aamu kuuteen asti
 3. Ei pelottanut yhtään, koska luotin kaasoihini, että mitään (karaokea pahempia) nolausjuttuja ei tule. Muuten olin avoin kaikelle, joten minulla oli vain positiivista jännitystä.
 4. Meillä oli tämän tyyppinen perinteisen nostalginen koriste:
 5. Me lähdemme (paljon täällä parjattuun) Phuketiin Nai Yang Beachille, jonka sanotaan olevan rauhallinen ranta jolla on vain muutama hotelli ja vähän turisteja, mutta joka on kuitenkin lyhyen matkan päässä vilkkaamista kohteista. Hotellimme on ihanalta vaikuttava Indigo Pearl .
 6. Meillä oli jatkot pienessä mökissä joka oli ihan täyteen ahdettu juhlijoita, joten olin erittäin tyytyväinen ratkaisuuni vaihtaa hääpuvun tilalle musta, vaivaton mutta kohtuu juhlava minimekko jatkoille siirryttäessä.
 7. Kun astuin kirkon käytävälle isäni käsipuolessa, oli tunnekuohu aivan suunnaton. Itkimme molemmat, ja samalla minä nauroin onnesta. Oli uskomatonta nähdä kaikki rakkaat ihmiset kirkon penkkiriveillä, ja ennen kaikkea, oma sulhanen uskomattoman komeana käytävän toisessa päässä. Oikeastaan koko vihkitoimitus kirkossa oli aivan uskomaton. Lisäksi suurimpia tunteita herättää muisto siitä, kun lauloin miehelleni hääjuhlan alussa. Näin mieheni yllättyneen ja onnellisen ilmeen, ja häävieraiden itkuiset silmät Myös onnittelujen yhteydessä esitetty pyyntö ystävämme lapsen kummeiksi oli ihana juttu. Oikeastaan koko hääpäivä oli vain ikimuistoisista hetkistä ja kohokohdista seuraaviin siirtymistä, mutta tuossa muutamia jotka ovat päälimmäisenä mielessä.
 8. Heräiltiin hotellihuoneesta puoliltapäivin. Availtiin huomenlahjat ja herkuteltiin huoneestamme löytyvillä herkuilla. Sen jälkeen lähdettiin isäni ja muutaman sukulaisen vuokraamalle mökille syömään riisipuuroa aamiaiseksi. Seuraavaksi pakattiin lahjat ja muut tavarat autoihin ja ajeltiin äitini ja isäpuoleni kanssa sulhasen sukulaisten mökille kahville. Sieltä suuntasimme vanhempieni luo, missä söimme pitsaa ja kutsuimme naapureista löytyvät sukulaiset rääppiäiskahveille. Nukuttiin vielä miehen kanssa päikkärit, ja myöhään illalla lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Kotona ihasteltiin lahjoja, luettiin kortteja ja katsottiin minun polttarivideotani. IHANA PALAUTUMISPÄIVÄ. Eilen, siis toisena päivänä häiden jälkeen, kävimme Ranuan eläinpuistossa, Amarillossa syömässä, ja kotona vielä pitkän kaavan mukaan saunassa uusia, lahjaksi saatuja saunavälineitä testaillen. Tänään miehellä oli jo paluu arkeen, minulla huomenna.
 9. Varsinaisen hääjuhlan aikana emme kumpikaan, minä ja mies, ehtineet humaltua, vaikka useita tuoppeja kumosimme. Olemmekin ihmetelleet sitä jälkeen päin. Kun siirryimme juhlapaikalta mökkijatkoille, humala nousi kyllä hyvin pian, mutta se oli tarkoituskin
 10. Vähän joka välissä tuli kyyneleet silmiin, niin kirkossa kuin juhlassakin.
 11. Meillä on kirkkoon tullessa Pachelbelin Kaanon D-duurissa ja poistuessa Prinsessa Ruusunen. Lisäksi vihkitilaisuudessamme lauletaan kaksi virttä, Kosketa minua henki ja Jumala loi, ja komeaääninen kanttori laulaa Matti Siitosen säveltämän kappaleen Suurin on rakkaus, jonka teksti on 1. Korinttilaiskirjeestä.
 12. Sovimme yhdessä. Aloimme jo hyvin varhaisessa vaiheessa puhua siitä, kuinka kumpikin haluaa elää yhdessä koko loppuelämän, ja pian jo puhuimme kihlautumisesta. Päätimme kuitenkin odotella muutamia kuukausia, ja kun jonkin aikaa odoteltuamme huomasimme, että tunteet vain kasvoivat ja molemmat halusivat kihloihin ja naimisiin ja vielä ihan lähivuosina, päätimme ostaa sormukset.
 13. Väännän ja käännän parhaillaan istumajärjestystä, ja tämä minuakin mietityttää. Istumme sulhasen kanssa kaksin, mutta meitä lähimpänä olevassa pöydässä istuvat lähimmät perheenjäsenemme, myös kaasona toimiva siskoni. Lisäksi meillä on toinen kaaso ja bestman, jotka ovat ystäviämme. Mietin, voisivatko he istua myös tässä pöydässä, vai olisiko parempi, että he istuisivat muiden ystäviemme kanssa. Hääparin kannalta mukavinta olisi, että hekin olisivat lähimmässä pöydässä, mutta mietin, viihtyisivätkö he paremmin ystävien seurassa. Hmm...
 14. Meillä on pitkä rivi kättelijöitä: Morsian, sulhanen, morsiamen äiti, morsiamen äidin mies, morsiamen isä, sulhasen äiti ja sulhasen isä.