Jump to content
Naimisiin.info

leila

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

leila's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Äitini sanoi kun olimme ostamassa hääpukua minulle että "toivottavasti mies ei nyt sitten peru koko häitä" siellä kaupassa KAIKKIEN ihmisten kuullen!!! ja ihan tosissaan. juu!
  2. Turun lähellä kun ollaan niin uskalsin täältä kysyä seuraavaa... Naantalin kirkonhan piti olla remontissa elokuun puolesta välistä alkaen. Viime viikonlopun lehdessä kuitenkin kerrottiin remontin siirtymisestä. Soitin maanantaina heti Naantalin kirkkoon ja nainen siellä ei ollut vielä saanut toimintaohjeita mutta otti kuitenkin varauksemme ylös. Uskallanko nyt luottaa siihen? Onko joku muu varannut Naantalin kirkkoa elokuun loppupuoleksi??? Täytyy varmaan soittaa sinne uudelleen!
  3. Maskutalo on varattuna ainakin 14.8.2010 ja 21.8.2010 Se nyt on sellainen ihan tavanomainen seurojentalo. Kauheat vessat, mutta plussana on se että niitä on riittävästi Ei muutenkaan mikään ihmeellinen, mutta ihan riittävä meille. Bändin saa lavalle ja noutopöydän hienosti eri tilaan ja sieltä eteisen kautta kiertämällä sujuu jonotuskin hienosti Lapsille on kivasti urheilukenttä vieressä. Sanoivat muuten Maskun kunnasta että Maskutalo menee aika nopeasti, eli varatkaa pikaisesti. Me varattiin meidän päivä jo kesäkuussa ja silloin jo se mikä oltaisiin haluttu oli jo mennyt.
  4. Maskutalo on nyt varattu meille elokuulle 2010
  5. Onko kenelläkään tietoa Karvetin monitoimitalosta Naantalissa juhlapaikkana? Löysin toisten juhlien kautta aivan mahtavaa ruokaa tekevän pitopalvelun, Liedon pitopalvelu tms. Henkilökuntakin oli erittäin reipas ja iloinen.
  6. Mihin aikaan hotellilla tai kylpylässä pitää viimeistään olla hääpäivänä/-yönä?
×
×
  • Create New...