Jump to content
Naimisiin.info

Timppu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Timppu kaikki viestit

  1. eräs puolituttu kosmetologi-kampaaja oli hihkaissut näin kuullessaan ensi kesän häistä: "teen kampauksen ja meikin ilmaiseksi kunhan pääsen häihin mukaan!" Okei, näin taitaa tulla aika halvaksi... ;D Aluksi ajattelin käydä Sokoksella tms. siinä meikkiopastuksessa ja saada näin itseni näköisen idean juhlameikkiin. Nyt en tiedä, jos tuo tuttu kerran on noin innokas...
  2. Juuri tuon hinnan takia käännyin harrastelijavalokuvaaja-ystäväni puoleen. Luotan häneen täysin ja uskon, että tulos on meille sopiva kun emme halua mitään "ihan vimosen päälle".
  3. Timppu

    Kuopio

    Pilvineito ja muutkin, katsastin itsekin tuota Metsäkartanoa (130 km Kuopiosta) ja sain sieltä tarjouksen kesäksi 2004. Meidän toivomuksilla ruoka maksaa vain 20 e/hlö ja tilat, koristelut ja palvelu kuuluvat samaan hintaan. Edullista eikö totta? Ja siellä mahtuu majoittumaan isompikin porukka erityyppisiin majoihin tai taloihin. Pitää käydä paikan päällä katsomassa. Ihastuin myös Tuusniemen iines-tupien vanhoihin maalaistaloihin. Emäntä on mainio pakkaus ja hoitaa kaiken tarjoilun itse jos niin halutaan, mutta majoittuminen voi olla ongelma (aittoja rajoitetusti). Olen vielä kahden vaiheilla, uudistalosta en kuitenkaan tykännyt kun on liian pienet tilat sadalle vieraalle!
×
×
  • Create New...