Jump to content
Naimisiin.info

Enny

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Enny's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Enny

    Lasikivet

    Oli muitakin värejä. En nyt muista mitä kaikkia mutta kannattee käydä kahtomassa. Niiden hintakaan ei ollut paha.
  2. Enny

    Lasikivet

    Mä ostin kirkkaita lasikiviä Jyskistä.
  3. Enny

    Mistä löytäisin...

    Kiitoksia paljon. Pitää käydä tsekkaamassa.
  4. Enny

    Mistä löytäisin...

    Mä puolestani etsin pieniä valkoisia sinkkisankoja. Olen löytänyt vain vaaleanpunaisia. Vinkatkaa!
  5. Ensiksi kiinnitän huomioni ulkonäköön ja sen myötä timanttien laatuun ja käyttömukavuuteen. Vähempi on enempi mikäli laadun kustannuksella mennään. Tottakai myös miehen mielipide painaa.
  6. Mulla on koko 15. Kuukauden ollut kihla sormessa ja sopivalta tuntuu.
  7. Enny

    Kihlojen hinnat

    Meidän kihlat yhteensä 800 euroa. Ennen alennuksia hintaa hippasen yli tuhat euroa. Sandbergin sormus on mulla ja tillanderin miehellä.
  8. Tämä tyttö on papin edessä kello 14.00.
  9. Piilarit on mun valinta, vaikka omaankin tällä hetkellä suht juhlavat ja omasta mielestä hienot lasit. Juhlissa on aina ollut piilarit ja häissä laitan myös. Pitää vaan testata, miten niiden kanssa käy, jos itku pääsee.
  10. Ihan niinkuin joku jo tuossa mainitsi, että riippuu paljon kasvoista, kuinka paljon sitä meikkiä tarvitsee ja sen myötä voi miettiä tekeekö itse vai ei. Itse kuulun siihen tyyppiin, joka on todella väritön ja karvaton. Lisäksi silmämeikin pohjustuksessa olen kokenut ongelmia, se ei vaan pysy. Lisäksi kun sattuu omistamaan herkät ja vuotavat silmät niin haluan antaa ammattilaisen ratkaista tämän yhtälön. Käytän kuitenkin arkena meikkiä, joten luulen, että ero ei häissä tule olemaan liian hätkähdyttävä, tyyliin ettei minua tunnisteta.
  11. Enny

    Kutsukorttien kustannukset

    Itse kuvittelin, että ehdottmasti itse teen ja näin säästää. Loppujen lopuksi kun katsoin suurinpiirtein haluamaani mallia ja siihen tarvittavia tarvikkeita ja vertasin sitä valmiiseen, niin hintaero ei ole iso. Tietenkin aikaa säästyy mutta toisaalta voishan se olla ihan kivaakin kutsuja tehdä. Aika näyttää, kumpaan päädymme mutta tällä hetkellä valmiit voittavat mennen tullen ja niissä hinnaksi tulisi noin kolme euroa kortti plus postimerkit.
×
×
  • Create New...