Morsian 22.11.2008

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Morsian 22.11.2008's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Te ruusuhovissa juhlineet! Kaipaisin teitä vinkkejä bändin suhteen. Eli mistä olette löytäneet bändin, onko ollut hyvä ja paljonko on tullut kustantamaan? Mikäli joku osaisi vinkata läheltä rantasalmea hyvää hääbändiä, niin olisin todella kiitollinen! Myös videokuvaaja on vielä hakusessa...
  2. Morsian 22.11.2008

    Miami

    Liitynpä Miamiiin lähtijöiden joukkoon. Ensin mietittiin kovasti Mauritiukselle lähtöä, mutta sitten vihdoin ja viimein sulkki sanoi, että haluaisi enemmän Miamiin ja sehän minulle käy. Vielä ei olla matkaa ostettu, mutta hyvin ollaan jo kasailtu se itse... Eli lähdetään 24.11. ja lennetään New Yorkin kautta Fort Lauderdaleen. Fort Lauderdalessa ollaan viisi päivää ja sieltä sitten ajellaan Orlandoon, missä taas viikko. Orlandossa tarkoitus käydä Universal studiolla ja Disney Worldissa. Orlandon jälkeen viikoksi Tampan lähelle Sarasotaan (joku olikin sitä kehunut) ja sit ajellaan takas Fort Lauderdaleen. Sieltä lennetään vielä viikoksi Bahamalle ja sit juuri ennen joulua 22.12. palataan takaisin kotiin. Mietittiin kovasti myös Karibian risteilyä, mutta nyt ollaan kuitenkin päätymässä siihen Bahamaan... en tiedä onko hyvä vai huono ratkaisu. Olisi kiva kuulla kommentteja teiltä, jotka olette miamissa käyneet, että mille tuollainen suunnitelma kuulostaa? Lennot on tosiaan tarkoitus buukkailla itse ja hotellit otetaan varmaankin rci:n kautta...
  3. Pauliinan kertomus ruoista rupesi nyt kyllä vähän pelottaa... sillä mä aluperin kyselinkin noista ruoista, kun me käytiin siellä nyt kesällä syömässä vanhempien kanssa. Tilattiin vuohenjuusto broilerit ja valitettavasti ne oli raakaa sisältä kaikilla. Pahoittelivat kovin tilannetta ja sanoivat, että kettiössä oli kesätyöntekijä töissä, joten tästä johtui tämä... Nyt kuitenkin mietityttää, että mitähän sitä ottaisi menuun, jotta se olisi onnistunut ja maukas. Nyt kaivattaisiin myös niitä positiivisia kokemuksia!
  4. Morsian 22.11.2008

    Mauritius

    Hei kaikki! Meidän olisi tarkoitus suunnata marraskuun lopussa Mauritiukselle häämatkalle. Aikaa ollaan varattu kolme viikkoa matkaa varten ja rahaa noin 5000€... siis lentoja ja hotelleja varten. Vielä ei olla matkaa varattu. Olisinkin halunnut kuulla teidän vinkkejänne siitä, kannattaako olla koko kolme viikkoa samassa hotellissa vai vaihtaa välillä? kenties viikko per hotelli? ja minne päin saarta kannattaa mennä? entä hotelli suosituksia? Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille!
  5. Olisin kysellyt teiltä, jotka olette Ruusuhovissa viettäneet häitänne tai olleet siellä vieraina, että millaisia menuja teillä on ollut? Mitä olette pitäneet ruuista? Onko jotain mitä he valmistavat erityisen hyvin? Entä millaisia hääkakkuja teillä on ollut ruusuhovin kautta ja kokemuksia niistä? Olen kiitollinen kaikesta infosta, mitä teiltä saan!