Anna-Stiina

Morsian
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Anna-Stiina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Onko tälle vuodelle jo ehtinyt kertyä kokemuksia pesuloista? Ja nimenomaan päivitetyistä hinnoista. Kertokaa ihmeessä!
 2. Tietääkö kukaan kun meille tulee lauluesitys kirkkoon, että tarvitseeko sen lisäksi olla enää virttä? Kumpikaan ei virttä haluaisi ja olisi iso helpotus kun sitä ei tarvitsisi pähkäillä ja tuo lauluesitys korvaisi sen.
 3. Tämän illan Satuhäät-jakso uusitaan Kakkosella ens ma:na 18.5. klo 10.45.
 4. Kiitos Helina_08 rohkaisevista sanoista ja oikeista pointeista! Nimenomaan kun itse suunnittelee sellaiset häät kuin mitä itse haluaa niin ei pitäisi tullakaan pettymyksiä. Ja nimenomaan jos mokia sattuu niin pitäis vaan osata nauraa ja todeta, että hyvissä juhlissa kaikki ei mee käsikirjoituksen mukaan. Pahinta olis jos hääpäivän jälkeen muistais vaan sen oman paskafiiliksen ja kattelis kuvia mitkä tuo mieleen ettei ollut tyytyväinen. Täällä miehen kanssa saatiin kunnon väittely aikaan, onneksi hänkin osas sanoa oikeita asioita, että mun ei tarvii sinä päivänä miettiä mitään sen kun antaa mennä vain (voi kun onnistuiskin noin helposti!) Yritetään...
 5. Toisaalta musta morsian lopussa totesi asian mitä oon itekin miettinyt. Mitäs sitten, jos sinä päivänä jossain vaiheessa tajuaakin ettei nää häät oo menneet siten kun toivoi?! Tuota asiaa oon itekin miettinyt mielessäni, että miten osais ottaa niin lunkisti että meni miten meni niin ei ottais paniikkia eikä pettymys tulisi. Tätä asiaa on mielessään elänyt niin kauan ja elänyt sen päivän niin monta kertaa, että jos toteaakin ettei nää oo sellaiset häät kuin itse halusi niin miten osaa siitä huolimatta nauttia. Hyvä, että joku uskalsi sen suoraan sanoa, että ei hääpäivä aina oo yhtä ruusuilla tanssimista.
 6. Tänään saatiin mekin soitto kirkkoherranvirastosta . Otin tämän asian rauhallisesti enkä vielä itse ehtinyt soittaa. Papin nimi saatiin (Merja Halivaara). Kanttoria kysyttäessä eivät vielä sitä tienneet ja juttu jäi sen osalta siihen, että meidän pitää itse soittaa virastoon toukokuun loppupuolella ja silloin tietävät kanttorin (he eivät siis enää soita). Onneksi sentään soittivat niin onpahan tämä merkkinä, ettei kukaan ole tehnyt "Salloja" (Salkkareiden mukaan ja peru toisten aikoja ). Nyt tässä pohdin pitäisikö heti soittaa papille...... Meillä molemmat siis tulee Tuomioseurakunnasta.
 7. Onko kukaan muu kärsinyt tällaisesta ongelmasta, että huntu ei laskeudu kauniisti?!! Se on siis selän puoliväliin ylettyvä 2-kerroksinen tyllihuntu (ohuet kanttaukset) ja kun sen laittaa päähän niin se jää tököttämään päähän tosi rumasti. Mikäköhän avuksi? Mietin, että jos kanttaisi toisen kerroksen niin tulisi painoa ja siten laskeutuisi paremmin - toisikohan apua? Tosin siinä tulee se ongelmaksi, että en omista ompelukonetta, miten tuollaisen nauhan käsinompelu onnistuu? Millainen nauha paras (materiaali)? Tai entäs hunnun höyryttäminen (miten se tehdään?) ja kun se on vielä lämmin niin muotoilisi kuosiinsa. Ideoita ja vinkkejä kiitos, epätoivoista....
 8. Mun mielestä sun pitäis jutella nyt tämän jäljelle jääneen kaason kanssa, mitä mieltä hän on. Selviääkö yksin tehtävistä mitä olitte hänelle miettineet? Voisiko joitain kaason tehtäviä siirtää bestmanille tai tehdä itse? Jos esim. polttarit on suunnittelematta, niin uskon että polttarit saadaan kasaan polttariväen kanssa ettei kaason harteille kaikki toteuttaminen kaadu. Toki tässä suurin kysymys on, että miten paljon ylipäätään työllistätte kaasoa. Jos tehtäviä on paljon ja sinulla joku jota pyytää kaasoksi, tee se ihmeessä! Mutta juttele ekana kaason kanssa! Onneksi sentään olit jo alun perin pyytänyt kahta kaasoksi niin et ole nyt siinä tilanteessa ettei ole kaasoa ollenkaan.
 9. Niinpä, samaa mietin minäkin että pitäiskö taas soitella. Ärsyttää kun ite pitää kaikki huolehtia, vaikka luvataan muuta. Luulis nimittäin, että kyllä tässä vaiheessa niiden pitäis jo tietää lomat yms.
 10. Onko muut Tampereella tulevana kesänä menevät parit saaneet jo selville kuka on pappi ja kanttori? Soittelin kirkkoherranvirastoon maaliskuussa ja sanoivat, että kohta tulee kirje kotiin, josta noi selviää (ei siis silloin osannut vielä sanoa). Mitään kirjettä ei ole vielä(kään) kuulunut, miten muilla?
 11. Nostelen tätä ketjua....uusia kokemuksia ja mielipiteitä ompelimoista, missä sais puvun fiksailtua. Fragolaa tunnutaan kovasti kehuvan, luulisi näin isosta kaupungista muitakin hyviä ompelimoja löytyvän. Jakakaa tietonne .
 12. Apua kaivattais....eli meidän häiden teemaväri on vaaleanvihreä. Mietittiin teemaväriin sopivaa hääkakkua ja heti tottakai tulee Prinsessa-kakku mieleen. Mutta kertokaapa te minkälaisia kakkuja tulee vihreästä väristä mieleen? Juhlapaikka (ravintola) tekee kakun ja toiveena oli vain sen verran, että ei nyt mitään älytsin vaikeaa (mitä nyt tavallinen kokki osaa tehdä). Ideoita ja vinkkejä siis kaipailen, kiitos!
 13. Kiitos kiitos!!!! Vitsi miten mä en noita löytänyt vaikka kuinka hain.... Satuinpa hyvään aikaan kysymään .
 14. Mitkä ohjeet nyk. on ajokortin kuvasta? Mietin, että kun pitää passi ja ajokortti uudistaa nimenvaihdon myötä ja kun nyk. passin kuvassa ei saa hymyillä niin miten on ajokorttikuvan laita? Tykkään hymyillä ja ärsyttäis laittaa passin kuva myös ajokorttiin mutta toisaalta olis rahan säästö kun eikös passikuvia saa 4kpl > riittäis molempiin? Miten olette ratkaisseet tämän "ongelman" kanssasisaret?
 15. Menee kyllä off topiciksi mutta kysyn siltikin...Onko kukaan tietoinen järjestetäänkö Tampereella missään kirkossa "iltamaa" missä soitettaisi häämarsseja tms.? Siis mitä kirkossa soitetaan, että pääsisi kuuntelemaan ja päättämään mitä tahtoo...muistelisin joskus kuulleeni että tuollaisia tilaisuuksia on järjestetty. Yritin hakea srk:n sivuilta, mutta en löytänyt.