Muumimama

Rouva
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

About Muumimama

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turun seutu
 1. Mulle tuli ekana mieleen, että mies on köyhä tai laiska ja halus saada itselleen kihlajaisjuhlat ilmaiseksi. Kyllä ärsyttäis, jos olisin morsian. Yrittäisin kuitenkin pitää sitä vain yhtenä ohjelmanumeroista. Te olette naimisissa ja se on tärkeintä.
 2. Huomaan eläväni oudon muumimaista elämää.

 3. Meillä kävi ikävästi. Saimme 4 päivää ennen häitä tietää, että juhlapaikkamme Brinkkala on parhaillaan julkisivuremontissa. Ikkunat oli peitetty paksulla muovilla, ulos ei näkynyt, sisällä oli synkkää, tunkkaista ja kuumaa. Meille kukaan ei ilmoittanut asiasta, joten oli ihan sattumasta kiinni, että saimme tietää remontista ennen häitä. Väittivät, etteivät tienneet koska remontti oli tulossa, mutta minusta olisivat voineet ilmoittaa asiasta edes sinäpäivänä kun työmiehet aloittivat työnsä eli n. 2 vko ennen häitä. Silloin me oltaisiin vielä ehditty vetää suunnitelmat uusiksi. Itse en enää järjestäisi häitäni Turun kaupungin vanhan suurtorin tiloissa. Harmittaa ihan vietävästi!
 4. ^ ne paikat, joita mä olen kysellyt, antaa tilan ilmaiseksi, jos ottaa heiltä ruuat. Esim. just toi koulu, jossa ruoka oli muistaakseni 35e/hlö, ei velottanut huoneesta erikseen. Sinne väljiin entisiin luokkahuoneisiin olis saanut pistää vaikka tanssit pystyyn, jos olis halunnut. Yläkerrassa oli ihan kivat kristallikruunut. Miettisin joskus tota, kun se on lähellä maistraattia/kop-kolmioo.
 5. ^ Itse en ole nähnyt buffetteja kuin lounasravintoloissa tai juhlapäivinä. Musta hotellien ravintolat on muutenkin kalliita. Oletteko vertailun vuoksi kysyneet ravintoloista buffet-tarjousta? esim. ravintola koulun yläkerrasta?
 6. Me. Valitettavasti ruuat yms. pitää ottaa siihen kylkeen ilmaantuneesta Aschanista. Se olis muuten ihan ok, mutta kun ollaan odotettu hintataso-arvioita (siis ei vielä mitään sitovaa) nyt reilut kolme viikkoa, niin alkaa huumori olla vähissä... Teatterin väki on kesälomilla, joten kaikki pitäisi sopia Ashanin kanssa. Voi olla, että vaihdetaan.
 7. www.cruisecritic.com niillä on laivaesittelyissä vinkkiä, että millaista väkeä on mukana. Pidemmillä matkoilla on kuulemma enemmän eläkeläisiä, koska ne saa helpommin aikaa järjestymään. Joillakin laivafirmoilla on enemmän nuoria, esim. ne, joissa on kiipeilyseinät jne.
 8. En myöskään usko, että ihmistä voi tuntea kunnolla alle parin vuoden tuntemisella. Sen sijaan uskon, että kun on suudellut tarpeeksi monta sammakkoa, niin sitä tunnistaa sammakot. Jos se ei ole sammakko, niin kaipa sen voi ns. ostan-sian-säkissä -mentaliteetilla viedä vihille. Ehtii sitten aviossakin ihmettelemään, että millainen pupu sitä tuli valittua. Tuskin sitä toista koskaan kokonaan tuntee. Toivottavasti.
 9. Kiitos tosta smartcruiser.com-vinkistä! Löydettiin sieltä kaikin puolin sopiva risteilyehdokas. Nyt pitäisi vielä vain tietää, että miten dollarin kurssi kehittyy ja jaksetaanko me kalkkilaivan kapteenit olla 2 viikkoa auringossa. Millä kriteereillä te olette valinneet omat risteilynne?
 10. Kuinka kauan olette matkalla? Mun matkakuume nostaa ajoittain päätään. Tänään tutkin pitkään risteilyesitteitä ja taas lennettiin mielikuvituksen siivin ympäriinsä... Ollappa rahaa.
 11. Villi veikkaus: äitisi oma "epäonnistunut" avioituminen liikaa alkoholia käyttävän (=alkoholistin?) kanssa vaikuttaa kanssa kuvioon. Jos hän on itse päätynyt eromaan alkoholin takia, niin hän voi pelätä sinulle käyvän samoin, eikä toivo sitä sinulle. Alkoholia käyttävä mies voi olla punainen vaate, johon ei osata suhtautua normaalisti. Jos arvaukseni osuu oikeaan, niin kävisin äidin kanssa rauhassa ja perinpohjin läpi sulhasen alkoholin juomisen ja todistaisin, että hänen pelkonsa ovat turhat. Olisi ikävää menettää suhteet vanhempiin tuollaisen äidin menneisyyden haamun kummittelun takia. Tosin vaatisin myöhemmin kunnolliset anteeksipyynnöt äidin huonosta käytöksestä. Saisivat sovinnon eleenä maksaa vaikka kukat häihin yms. Itse olen ajatellut jättää äidin kutsumatta, koska häntä ei ole moneen vuoteen kiinnostanut olla tekemisissä kanssani. Hänellä kun on parempaakin käyttöä ajalleen.
 12. Luulen, että kaasosi on kahden tuulen välissä. Hän haluaa olla mukana tärkeässä päivässäsi, mutta hän haluaa samanaikaan olla myös Hyvä Äiti. Joskus ihmiset luulevat voivansa revetä kahtaalle tajuamatta, ettei se oikeasti onnistu. Yrittäisin olla loukaantumatta asiasta. Pystytkö järjestämään niin, että sinulla olisi kaksi kaasoa?
 13. Mulla on menossa 3 pidempi suhde ja jokaisessa on ollut alkuhuuma. Ajan myötä sitä oppii tuntemaan toista. On ihan eri olla ihmisen kanssa, jonka on tuntenut muutaman kuukauden, vuoden tai kaksi vuotta. Minä olisin silti ollut valmis menemään tämän miehen kanssa naimisiin heti 5 kk jälkeen. Vaikka tiesi, että ei tunne toista ns. tarpeeksi hyvin, niin kun ties, että huuman alle ei ole peittynyt ongelmia ja asiat toimii, niin arkea saattoi odottaa ihan levollisin mielin. (ja ennenkuin kysytte, niin me ei olla vieläkään naimisissa, koska taloustilanne muuttui ikävästi. No money, no funny.)
 14. Vielä tähän kommentoiden, ei käsittääkseni ole laillista periä maksua juomista ilman omaa anniskelulupaa. Mistähän tuon voisi varmistaa, poliisilta? Opiskelijabileissä lakia kierretään kutsumalla maksullisia drinkkilippuja arvoiksi. Yllättäen joka arpa voittaa. Aunella oli hyvä idea!
 15. Miten te olette valinneet kohteet? Mikä on mielestänne minimiaika, joka tulisi varata reissuun? Onko esim. 4vko ihan liian vähän?