Jump to content
Naimisiin.info

Medchen

Rouva
  • Viestit

    196
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Medchen kaikki viestit

  1. Medchen

    kaason kampaus

    En ajatellut maksaa kaason kampausta. Muutenkaan kaasoni ei joudu "raatamaan" häittemme eteen, sillä teen itse (suurin osa jo tehtynäkin) ne vähät askartelut mitä on tulossa ja ohjelmassa ei ole mitään juontotehtäviä jne.. Hänen tehtäviinsä kuuluu lähinnä seistä kirkossa edessä ja avustaa kimpun kanssa.
  2. Medchen

    Kirkon koristelu?

    Meidän vihkikirkko on pieni ja vanha puukirkko. Emme aio koristella sitä mitenkää, koska jotenkin ei vaan sovi siihen tunnelmaan mikä kirkossa on jo itsessään. Väriähän sinne saisi koristeilla, mutta minusta se on kaunis juuri siinä yksinkertaisuudessan.
  3. Säästöä se on pienikin säästö. Eli kakkosella lähtee. En ihan ymmärrä tuota, että jonkin tietyn postimerkin takia laitetaan 1.luokassa. Olen saanut vuosien saatossa parikymmentä hääkutsua postissa, enkä ole yhdestäkään tutkinut postimerkin kuvaa saati sitä, missä luokassa kirje on lähetetty. Siinä on mennyt jonkin morsiammen tarkkaan harkittu merkki ihan hukkaan, kun en ole sitä huomannut ihastella
  4. Vaikeaa tulee oleen, mutta yritän keskittää katseeni jonnekin kirkossa. Jos käytävällä katson sukulaisten ja ystävien naamoja, pillahdan varmasti..
  5. Ei todellakaan ole pakko omissa häissään tehdä mitään mitä ei halua. Olen ollut häävieraana noin kymmenisen kertaa ja yksissäkään ei ole ollut ryöstöä.
  6. Kaikki eivät varmaan tule tätä ajatelleeksi, mutta useissa häissä oltuani, olen kokenut parhaaksi tavaksi saada tietoa ohjelmasta pöydillä olevilla ohjelmakorteilla tms. Käteen jaettavat ohjelmalehtiset ovat vaivalloisia. Aina kun haluaa tarkistaa missä mennään ja mitä on tulossa, joutuu kaivamaan käsilaukusta sen lehtisen.
×
×
  • Create New...